KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Archívum
ÉletmódMajombarack Kínából

Kivi: az éltető szőrös, barna labda

Kivi: az éltető szőrös, barna labdaValó igaz, a kivi külseje nem túl bizalomgerjesztő. Ha jól választunk, a belseje azonban csodás, egyszerre emlékeztet a banánra, a szamócára, a sárgadinnyére, az ananászra. A furcsa, egzotikus gyümölcs kedvező élettani hatásai is különlegesek. Próbálja ki kivireceptjeinket!

tovább ...
ÉletmódBőrápolás télen

Kleopátra-fürdő és mézes ajak

Kleopátra-fürdő és mézes ajakKi ne ismerné az érzést, hogy télen viszket, feszül a bőre? A kinti és a benti hőmérséklet közötti nagy különbség és a fűtött helyiségek száraz levegője igencsak károsítja legnagyobb kiterjedésű szervünket. A téli hidegben tehát fokozott védelemre és ápolásra szorul a bőr.

tovább ...
ÉletmódÚj év – új élet – sport

Tanácsok kezdő sportolóknak

Tanácsok kezdő sportolóknakAz újév elején sokan megfogadják, hogy ezután sportolnak. Vagy azért, hogy lefogyjanak, vagy azért, hogy megőrizzék egészségüket és erősítsék fizikai állóképességüket. Ám az elhatározás önmagában sokszor nem elég, a kezdő szabadidős sportolónak szüksége lehet néhány trükkre is.

tovább ...
ÉletmódNémeth Imréné Éva:

Karácsonyi ellazulás, pihenés

Karácsonyi ellazulás, pihenésUtolsó hónap, utolsó kép a naptárban, Karácsony hava. Hűvös estén, a meleg szobában néztem a késő esti tv-műsort. A riportban megszólított férfi szemeiben a reménytelenség, a jövő kilátástalansága tompa fénnyel égett. Próbáljunk szabadulni a gondoktól, segítenek a növények!

tovább ...
ÉletmódÜnnep előtti programgyomlálás

Hogyan készüljünk a karácsonyra?

Hogyan készüljünk a karácsonyra?Az idén minden másképp lesz! Évente elhatározzuk, hogy karácsony előtt időben megvesszük az ajándékokat, csak hogy elkerüljük a tavalyi (és a minden évben megismétlődő) rohanást. Nem az utolsó percben vesszük meg a fát sem – aztán dehogynem... Hogyan kerülhetjük el a stresszt?

tovább ...
ÉletmódHetvenen túl is

Együnk jóízűen, egészségesen!

Nyammog, válogat, falánk, nassol, nem eszik. E megállapítások valamelyike általában érvényes az idős emberekre. Sem az étvágy, sem az ízérzékelés nem a régi már, ez az oka, hogy sok idős ember sovány. Nem kell más, csak egy kis odafigyelés, és máris jobban ízlik az étel.Nyammog, válogat, falánk, nassol, nem eszik. E megállapítások valamelyike általában érvényes az idős emberekre. Sem az étvágy, sem az ízérzékelés nem a régi már, ez az oka, hogy sok idős ember sovány. Nem kell más, csak egy kis odafigyelés, és máris jobban ízlik az étel.

tovább ...
ÉletmódA rajz megoldja a betegek nyelvét

Művészetterápia – kevesebb gyógyszer

Művészetterápia – kevesebb gyógyszerSzámos pszichiátriai betegség kísérő tünete az akadozó vagy teljesen hiányzó verbális kommunikáció. A páciensek komplex terápiájának mára már szerves része lett a művészetterápia, ráadásul kevesebb gyógyszerre van szükségük. Ha ma születik, Van Gogh is kezelhető lett volna...

tovább ...
ÉletmódÖnbizalmat ad, védi az egészséget

Hastánc: szép testben ép lélek

Hastánc: szép testben ép lélekDivathóbort? Dundi hölgyek szórakozása? Egészségvédő, önbizalmat erősítő, szórakoztató társas tevékenység és torna? Igen, az erotikus hastánc mindezt együtt jelenti, ráadásul olyan társaságban, ahol biztosan akad nálunk még dundibb is, így emelt fővel kezdhetjük a tanulást.

tovább ...
ÉletmódÉletöröm válság idején

Keressük a hétköznapi boldogságot!

Keressük a hétköznapi boldogságot!A válság megbetegíti a lelkünket – ez derült ki egy nemrég közzétett osztrák felmérésből. A szakemberek véleménye szerint az utóbbi időben mintegy 70%-kal nőtt a pszichoszomatikus panaszok előfordulása. Próbáljuk ki az örömnaplót és a panasz-sarkot – jobb kedvre derülhetünk.

tovább ...
ÉletmódKevesebb alvás – több baleset

Óraátállítás: veszélyes hétfők

Óraátállítás: veszélyes hétfőkAmikor nálunk is bevezették a kétféle időszámítást, gazdasági, takarékossági okokkal indokolták. Azóta tudjuk: az „akció” nemigen váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sőt! Biológiai óránk tiltakozik, és a kevesebb alvás miatt jelentősen megnőtt a munkahelyi balesetek száma.

tovább ...
ÉletmódBajkovné Erdész Mária:

Az orosz konyhaművészet rejtelmei

Az orosz konyhaművészet rejtelmeiA következő áttekintés is mutatja, mennyivel sokszínűbb, változatosabb az orosz konyha, mint amilyennek mi ismerjük. Egy-két étel kivételével nem is tudjuk, milyen sokszínűség jellemzi, mennyivel több egészséges fogás kerül ott az asztalra, mint nálunk. Érdemes „csemegézni”!

tovább ...
ÉletmódVég Ezsébet:

Passzív ház: takarékos, egészséges

Passzív ház: takarékos, egészségesHa tél, akkor „gáz van” – helyesebben volt, az orosz-ukrán vita miatt. Az ember óhatatlanul megijed, majd gondolkozni kezd a lehetséges megoldásokon. Nekem, kétgyermekes anyukának eszembe jutott egy érdekes és kiváló ember, akiről egy neves hetilap hasábjain olvastam először.

tovább ...
ÉletmódInduljon a Kukadiéta!

Apró ötletek a tisztább környezetért

Apró ötletek a tisztább környezetértLassan megszokjuk, hogy egyre több helyen találkozunk szelektív hulladékgyűjtőkkel. Az más kérdés, élünk-e a lehetőséggel, emellett hogyan tudjuk csökkenteni a szemét mennyiségét. Emiatt is (!) indította el Kukadiéta versenyét a HuMuSz (Hulladék Munkaszövetség).

tovább ...
ÉletmódTégy egy mozdulatot a bolygóért!

Faültetés a Földért

Faültetés a FöldértNemrég írtunk arról, hogy a Föld megmentése nem csak azon múlik, melyik állam, melyik multi változtat eddigi hozzáállásán. Sokat kellene várni a változásra, és nem biztos, hogy van rá időnk. Egy újabb kezdeményezés most azt mutatja, hogy a kis lépések is adhatnak reményt.

tovább ...
ÉletmódLátogatás a Pacidokinál

Lovasterápia: a sérült gyerek reménye

Lovasterápia: a sérült gyerek reményeA személyes élmény mindig többet ad, mint egy száraz tudósítás. Bemutattuk már a Pacidokit, azaz Domina Imrét, aki sérült gyerekeknek nyújt – ellenszolgáltatás nélkül – lovasterápiás foglalkozást. Most egy érintett szülő számol be a nála tett látogatásról Csemőn, a csodatanyán.

tovább ...
ÉletmódMindent a szemnek...

Mérgező szobanövények

Mérgező szobanövényekAmikor szobanövényt vásárolunk, természetes, hogy rákérdezünk annak tápanyag- és fényigényére. Érdemes pedig tisztázni, hogy a szépségben nem rejlik-e veszély, különösen akkor, ha a lakásban kisgyerek vagy háziállat van. Fontos, hogy tudjuk, szobadíszeink nem mérgezőek-e.

tovább ...
ÉletmódRuhaszivárvány és online teszt

A Föld napja: április 22.

Ruhaszivárvány és online tesztDenis Hayes amerikai egyetemi hallgató 1970. április 22-én mozgalmat indított el a Föld védelmében. Már mozgalmának megindításakor több mint 25 millió amerikai állt mögé, mára pedig 125 ország polgárai és civil szervezetei kapcsolódnak az általa kezdeményezett mozgalomhoz.

tovább ...
ÉletmódJön a rozogább nemzedék?

Alig mozgunk, borús a kedvünk

Alig mozgunk, borús a kedvünkMinden új generáció kevésbé aktív, mint az előző – állítják a kutatók. Nálunk 5 ember közül csak 1 végez rendszeres testmozgást, ami pedig szükséges lenne az egészség megtartásához. A mozgásszegény életmód és az ebből fakadó problémák egyre fiatalabb korban jelentkeznek.

tovább ...
ÉletmódA hideg nem akadály

Télen is a szabadban

Télen is a szabadbanA tél beköszöntével sokan, akik eddig a szabadban sportoltak, zárt térben edzenek, attól tartva, hogy megfázhatnak. Ha alaposan felkészülünk, éppen az ellenkezőjét érhetjük el: a szabadtéri sportolás segítségével felvértezhetjük szervezetünket a téli betegségek ellen.

tovább ...
ÉletmódTúl aprók a tévéfeliratok

A „kórházasnál” jobb a valóság

Túl aprók a tévéfeliratokAz európaiak többsége számára nehezen olvashatók a tévéképernyőn megjelenő feliratok, teletext-szövegek, ezért növekvő igény mutatkozik olyan kiegészítő szolgáltatások iránt, mint a nagyítás vagy a betűméret beállítása, amelyek „akadálytalanná” teszik a televíziózást.

tovább ...
ÉletmódKi sem váltják a receptet…

Miért élnek rövidebb ideig a férfiak?

200901_oregpar_th.jpgEurópában rövidebb életűek a férfiak. Életkilátásaik azonban nem csak genetikai okokra vezethetők vissza, ők ugyanis ritkábban vagy túl későn fordulnak orvoshoz bajaikkal, így a késői diagnózis és a később megkezdett kezelés rosszabb gyógyulási és túlélési esélyeket jelent.

tovább ...
ÉletmódHa árnyék vetül a lélekre

Fényterápiával a téli depresszió ellen

Fényterápiával a téli depresszió ellenA tél erősen befolyásolja legtöbbünk kedélyállapotát. A nappalok rövidek, az égbolt és a táj nyomasztóan szürke. Az időjárás sok embernél vált ki úgynevezett szezonális, évszakhoz kötött depressziót, amely megfosztja az érintetteket az életörömtől és a cselekvési kedvtől.

tovább ...
ÉletmódHa adunk, több lesz belőle

Boldogság-ajándék önmagunknak

Boldogság-ajándék önmagunknakIngyen van, mégis megfizethetetlen. Az öröm, a boldogság pillanatairól van szó. E pillanatok felismerése gyakorlás kérdése, elajándékozni pedig további boldog perceket szerez. Hiszen ugyanaz igaz a boldogságra is, mint a szeretetre: megduplázódik, ha megosztjuk másokkal.

tovább ...
ÉletmódSzexuális problémák ellen:

Természetes vágyfokozók

Természetes vágyfokozókSokaknak okoz gondot – és manapság már nem csak az életkor előrehaladtával – a csökkenő szexuális vágy és az ellaposodó szerelmi élet. Íme néhány természetes módszer, amelyekkel újra formába hozhatjuk magunkat a felesleges pirulák vagy egyéb vágyfokozót készítmények helyett.

tovább ...
ÉletmódMég nem késő!

Legyen egészségesebb az ünnepi étkezés

Legyen egészségesebb az ünnepi étkezésNyakunkon a karácsony, és ilyenkor hajlamosak vagyunk kicsit többet enni-inni, mint máskor. Az ünnep a családi összejövetelek és a szórakozás időszaka, de mielőtt elkezdjük megtervezni a következő nagy étkezést, érdemes átgondolni, mit is szolgálunk fel majd vendégeinknek.

tovább ...
ÉletmódHelló Háló a gyerekeknek

A virtuális veszélyek ellen

A virtuális veszélyek ellenAlattomos kísértések bugyognak föl a számítógépes világháló mélységesen mély bugyraiból, senki sem lehet teljes biztonságban, mert bármikor és bárhonnan érheti nyílt vagy mesterien álcázott támadás. Elsősorban a mindenre nyitott gyermekeket fenyegeti veszélyek sokasága.

tovább ...
ÉletmódKészüljünk testben, lélekben

Karácsony előtti 10 napos kényeztetés

Karácsony előtti 10 napos kényeztetésVásárlás, rohanás, takarítás. Idegeskedés, főzés, vendégvárás. Karácsony előtt minden évben „eljátsszuk” ugyanezt, és mindig megfogadjuk, hogy jövőre másképp lesz. Ha most naponta csak néhány percet szán önmagára, mi segítünk megőrizni energiáját, felfrissíteni a testét.

tovább ...
ÉletmódTanuljuk meg, mi a jó nekünk!

Az élvezetterápia hét szabálya

Élvezetterápia hét szabályaÉlvezetet jelent-e a sebtében bekapott zsemle, egy korty kávé a számítógép billentyűinek nyomkodása közben? Ellenkezőleg! Éppen az élvezetet adó szünetek hiányoznak rohanó mindennapjainkból. Vajon képesek vagyunk-e manapság megteremteni magunknak a nyugodt pillanatokat?

tovább ...
ÉletmódHa változik az időjárás

Frontérzékenyek, figyelem!

Frontérzékenyek, figyelem!Ha hideg van, ha meleg, ha esik, ha fúj, nekünk semmi sem jó. Még szerencse, hogy bajainkat ráfoghatjuk az állandóan változó időjárásra. Ez nem kifogás, nem bűnbakkeresés, nem hipochondria, ugyanis minden harmadik ember frontérzékeny. Közöttük pedig különösen sok a nő!

tovább ...
ÉletmódVég Erzsébet:

Családfelállítás katarzissal

Családfelállítás katarzissalMegoldhatatlannak tűnő lelki problémáinkkal sokan jó esetben szakemberhez fordulunk, rosszabb esetben őrlődünk, és az „eredmény” előbb-utóbb valamilyen betegség formájában jelenik meg. Megelőzésül én kineziológushoz járok, sőt részt vettem egy családfelállításon is.

tovább ...
ÉletmódNegatív energiák ellen:

Illatos tértisztítás

Illatos tértisztításAmikor belépünk egy lakásba, egy szobába, azonnal megragad minket annak a hangulata. Akaratlanul is hat ránk, befolyásolja érzéseinket. Ha ez az érzés pozitív, szívesen térünk vissza, de ha negatív, akkor, ha tehetjük, később inkább elkerüljük, nem térünk vissza oda.

tovább ...
ÉletmódTippek a káros hatások megelőzésére

Számítógépes munkától fájó nyak, váll

Tippek a számítógép káros hatásainak megelőzéséreA tartós számítógép-használat káros tünete az ujjakban és a csuklóban jelentkező feszülés, bizsergés, hidegérzet és zsibbadás, az ízületek fájdalma. Ezek erőtlenséget, mozgáskoordinációs zavarokat, szempanaszokat, fáradtságérzetet és a koncentráció csökkenését okozzák.

tovább ...
ÉletmódAz élet bölcsője

Védjük mindennapi vizünket!

Védjük mindennapi vizünket!A víz az élet eredete és alapja. A felelőtlen felhasználás miatt a készletek fogyóban vannak, és talán az utolsó pillanatokban vagyunk, hogy tegyünk ez ellen. A Föld egyik központi, egyre sürgetőbb problémája a vizek szennyezése, az ivóvíz mind korlátozottabb mértéke.

tovább ...
ÉletmódŐszi tippek a szépségért

Méz, tök, szőlő – bőrre kenve

Őszi tippek a szépségértNyaraltunk bár tengerparton, kiskertben vagy a városi dzsungelben, nem kerülhettük el a napsugárzást. A napfény – még ha is nem gondoltunk rá – megviselte a bőrünket, ezért jó előre fel kell készítenünk a hideg szél, a zord, csapadékos időjárás megpróbáltatásaira.

tovább ...
Életmód

Hogyan maradjunk fittek
– serkentőszerek nélkül?

Hogyan maradjunk fittek – serkentőszerek nélkül?A testmozgás önmagában is felélénkít, ezért mindennapi serkentőinket, a kávét, teát érdemes ennek tudatában fogyasztani. Egy kis odafigyeléssel megakadályozhatjuk, hogy a szervezetünk túlpörögjön. Hogyan csökkenthetjük kávéadagunkat anélkül, hogy fáradékonnyá válnánk?

tovább ...
ÉletmódAlapítvány a sérült gyermekekért

Gézengúz a Cseppek Házában

Alapítvány a sérült gyermekekértNeurológiai betegségben szenvedő vagy fejlődésükben veszélyeztetett csecsemők, kisgyermekek ellátására jött létre a Gézengúz Alapítvány. E hónap 26-án 9-11 óráig Budakalászon, a Cseppek Háza Gyermekrehabilitációs Központban várják konzultációra a házi gyermekorvosokat.

tovább ...
Életmód

Mérgező csók
– ólomtartalmú rúzsok

Mérgező csók – ólomtartalmú rúzsokMiután kiderült, hogy az USA-ban eladott rúzsok közül több is ólmot tartalmaz – ráadásul nem a diszkontáruházakban kapható, ismeretlen márkákról van szó –, a gyártó francia cégcsoport ellen per indult. A mérgező rúzsok listáján Dior és L'Oreal termékek is szerepelnek.

tovább ...
Életmód

Játékos és szórakoztató ötletek ahhoz,
hogy rend legyen a gyerekszobában

Játékos és szórakoztató ötletek ahhoz, hogy rend legyen a gyerekszobábanGyermekeink szeretik szanaszét hagyni dolgaikat a szobájukban. Ha minden a padlón hever, kéznyújtásnyira, az sokkal praktikusabb, mint minden este elpakolni és újra elővenni a játékszereket. Végül is másnap ismét használják őket. Mi, szülők, viszont rendet szeretnénk.

tovább ...
Életmód

Minden harmadik magyar úgy véli,
hogy munkája árt az egészségének

Minden harmadik magyar úgy véli, hogy munkája árt az egészségénekMagyarországon minden harmadik munkavállaló meg van győződve róla, hogy munkája káros az egészségére – derül ki egy friss felmérésből. A dolgozók több mint fele úgy gondolja: a munkaadó feladata lenne, hogy gondoskodjék alkalmazottainak munkahelyi egészségéről.

tovább ...
ÉletmódVass Viktória:

Miért változnak a fogyasztási szokások?

Miért változnak a fogyasztási szokások?Vannak általánosan fennálló értékek, amelyek a mai napig nem változtak és mindenki által elfogadottak (mint pl. boldogság, szabadság, élet tisztelete), de vannak újabban megjelent „értékek”, mint például a jólét, ami sokak számára a boldogsággal szinonim fogalommá vált.

tovább ...
Életmód

Miért jobb a szénhidrátszegény étrend,
mint a zsírszegény diéta?

Miért jobb a szénhidrátszegény étrend, mint a zsírszegény diéta?A szénhidrátszegény diéta és a mediterrán étrend segítségével többet lehet fogyni, mint az alacsony zsírtartalmú fogyókúrákkal, állítja az egyik leghosszabb és legnagyobb volumenű fogyókúra-módszereket összehasonlító tanulmány. Ily módon a koleszterinszint is csökken.

tovább ...
ÉletmódA hagyományos kínai orvoslás tanácsai

Hőség ellen: meleg tea és köldöktakaró

Hőség ellen: meleg tea és köldöktakaróA stresszoldás és a pozitív gondolkodás alapvető fontosságú a harmonikus életvitelhez. A hagyományos kínai orvoslás a nyári kánikulában a langyos italok, a könnyű levesek, a gyömbér, az újhagyma és a fokhagyma fogyasztását, éjjel pedig a köldök betakarását javasolja.

tovább ...
ÉletmódMegelőzés, kezelés

Hogyan kerülhetjük el a lábgombát?

200807_noilab_th.jpgAz emberek mintegy 70%-a szenvedett már élete folyamán legalább egyszer lábgombától. A fertőzés leginkább az uszodában, a tornateremben és a szaunában következik be. Alább tanácsokat adunk a megelőzéshez és ahhoz is, hogyan szabadulhatunk meg kellemetlen útitársunktól.

tovább ...
ÉletmódHasznos mozgásformák, mire ügyeljünk?

A kert mint egészségünk forrása

200807_kert_th.jpgKertünk sokkal több, mint „zöld nappali” a szabadban, hiszen számos egészségmegőrzési lehetőséget rejt magában. A kertben való rendszeres mozgás erősíti az izomzatot, megelőzi a túlsúly és más civilizációs betegségek kialakulását. Mire vigyázzunk, amikor kertészkedünk?

tovább ...
ÉletmódDöntő a helyes étkezés és életmód

Ég, fáj, viszket az aranyér

Ég, fáj, viszket az aranyérA különféle emésztési problémák, közülük is a leggyakrabban tapasztalt székrekedéses tünetek, illetve a (több más betegség mellett) miattuk kialakuló aranyérbetegség tipikusan civilizációs eredetűek. Okuk a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény, passzív életmód.

tovább ...
ÉletmódMelyik a biztonságos?

Egészségre veszélyes hajfestékek

Egészségre veszélyes hajfestékekA hajfestékek általános használata miatt a fodrászoknál sajnos gyakrabban fordulhat elő rákos megbetegedés. A kockázat érintheti a festett hajú pácienseket is. Cikkünkből kiderül, milyen festéket érdemes használnunk, mire ügyeljünk, és egyéb tanácsokat is adunk.

tovább ...
ÉletmódNagy Péter:

Az életmódreform alapjai és elemei

Az életmódreform alapjai és elemeiFöldi életünk során egyik legnagyobb kincs az egészségünk. Erre sajnálatos módon sokan csak akkor jönnek rá, amikor már különféle egészségügyi problémáik jelentkeznek. Törvényszerű-e az, hogy idős korára az ember megrokkanjon, életereje drasztikusan csökkenjen?

tovább ...
ÉletmódDohányzás Elleni Világnap: május 31.

A dohányzás a látást is rontja

Dohányzás Elleni Világnap: május 31.Az egészség megőrzése kapcsán a megkérdezett magyarok 47,5%-a minősítette az ép látást a legfontosabbnak, vagyis minden második honfitársunk bármely más betegségnél jobban fél a látása elvesztésétől. Mégis a népesség 36%-a dohányzik, amivel látásukat is veszélyeztetik.

tovább ...
ÉletmódLeáldozóban a tejhatalom

Dülöngél az ételpiramis?

Dülöngél az ételpiramis?Megújult a népszerű amerikai honlap (The Nutrition Source), amelynek kiemelkedően fontos elemét képezi az átdolgozott ételpiramis ingyenesen letölthető változata. Ezt kidolgozói oktatókhoz és egészségügyi dolgozókhoz, iskolákba, kórházakba szeretnék eljuttatni.

tovább ...
Életmód

Mi minden segíthet,
ha súlyos beteg van a családban?

Mit minden segíthet, ha súlyos beteg van a családban?Egy családtag súlyos betegsége vagy halála gyakran az egész családot megviseli, s az érintettek többnyire még évek múlva is szenvednek a történések következményeitől. Semmi esetre sem szabad tehát alábecsülni az efféle megpróbáltatásokat és testi-lelki megterheléseket.

tovább ...
ÉletmódLóránth Ida a bűnelkövető gyerekekről:

Kihűlt a családi fészek

Kihűlt a családi fészekSzinte hetente hallunk első hallásra hihetetlennek tűnő, hajmeresztő történeteket, amelyekről sokan úgy gondolják, hogy egy-két évtizeddel korábban biztosan nem történhettek volna meg. Az iskolában, az utcán gyerekek verik egymást vagy tanáraikra támadnak.

tovább ...
ÉletmódBeszélgetés Gállné Gróh Ilonával

Ringató: a legkisebbek zenei nevelése

Beszélgetés Gállné Gróh IlonávalA legkisebbek zenével való megismertetése nagyon fontos, szép és felelősségteljes feladat. Gállné Gróh Ilona álmodott meg egy varázslatos foglalkozást a kicsiknek. Úgy nevezte el: Ringató. Vég Erzsébet arról kérdezte, hogy a zene mellett mi mindenről szól a Ringató.

tovább ...
Életmód11 milló baktérium/cm2

Férfiak és az öntisztuló hűtőszekrény

Férfiak és az öntisztuló hűtőszekrényA férfiak kissé lazábban veszik a házi munkát, nevezetesen a takarítást, mint a nők – derült ki egy német felmérésből. Ha azonban elhanyagoljuk a hűtőszekrény, a hálószoba és a lakás más helyiségeinek rendszeres takarítását, azzal az egészségünket veszélyeztetjük.

tovább ...
old.natursziget.com