KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 18. (csü) – Andrea,Ilma
Archívum
Mancsok, karmokAz immunrendszer erősítése állatoknál

Házi kedvenceink és a stressz

Házi kedvenceink és a stresszSzámtalan kórokozó van körülöttünk, amelyek megbetegíthetik az állatokat. A baktériumok, vírusok, gombák és paraziták a légutakon, a gyomron és a beleken át hatolhatnak a szervezetbe, és olykor életveszélyes fertőzést idézhetnek elő. A védekezés az immunrendszer feladata.

tovább ...
Mancsok, karmokA tünetek figyelmeztetnek

Cukorbeteg kutyák, macskák hónapja

Cukorbeteg kutyák, macskák hónapjaNovember a cukorbeteg kutyák és macskák hónapja. Sokan talán nem is tudják, hogy kedvencük ugyanúgy lehet diabéteszes, mint mi, emberek. A baj ugyan nem gyógyítható, de kezelhető, karbantartható. Figyeljünk a betegségre utaló jelzésekre, hogy időben segíthessünk állatunkon!

tovább ...
Mancsok, karmokÁllatbarát allergiások

Jöhet a hipoallergén macska?

Jöhet a hipoallergén macska?Bár a cica dorombolása, maga a lénye is gyógyító hatással lehet gazdájára, tudjuk, hogy sok ember szenved macskaszőr-allergiától. Felmerül tehát a kérdés, hogy a macskaszerető emberek, akik netán még allergiások is, hogyan folytassák az életüket? Macskával vagy nélküle?

tovább ...
Mancsok, karmokCsökken a vérnyomás és a stressz

Gyógyító dorombolás

Gyógyító dorombolásMűszeres vizsgálatok is igazolták, hogy ha az ember doromboló macskát tart az ölében, mintegy 20%-kal csökken a vérnyomása. Akik együtt élnek házi kedvenceikkel, azoknak tartósan alacsonyabb a koleszterinszintjük, a vérnyomásuk, valamint a stressz-szintjük.

tovább ...
old.natursziget.com