KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. máj. 27. (hé) – Hella
Archívum
Test-lélek-szellemPap Lambert István:

A hipnózisról – titokzatosság nélkül

A hipnózisról – titokzatosság nélkülHipnózisban lenni élmény. Varázslatos világba lép be ilyenkor az ember, megtapasztalhatja belső világa rejtelmeit. Megismerheti tudatalattija működési mechanizmusait, és tudását, élményét, új tapasztalatait később már egyedül is felhasználhatja élete minőségének javítására.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzendi Gábor:

Diszkalkulia – lustaság, vagy...

Diszkalkulia – lustaság, vagy...Az ijesztő szó értelmét leginkább iskolakezdéskor ismerik meg a szülők. A szerző ezúttal a számolási nehézségekről ír, arról, mennyire értjük – vagy inkább nem értjük –, miről is van szó. Számolni pedig már a csecsemők, sőt az állatok is tudnak. Einstein meg rosszul számolt...

tovább ...
Test-lélek-szellem

Körömvágásra, benőtt körmök ápolására
legjobb napok 2010-ben

Körömvágásra, benőtt körmök ápolására legjobb napok 2010-benA nagysikerű hajvágási naptár után most megtudhatjuk, mikor érdemes ápolni kéz- és lábkörmeinket, hogy egészségesek, szépek maradjanak. Az sem mindegy, hogyan előzhetjük meg a körmök benövését. Sőt, a Hold járása azt is befolyásolja, mikor jelentkezzünk be a kozmetikushoz...

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2010. február havi horoszkóp

2010. február havi horoszkópA Kos megvalósíthatja régóta vágyott céljait, a Bikára is kedvező napok várnak. Az Ikrek konfliktusokra számíthatnak, és bizony jól teszik, ha vigyáznak a közlekedésben. A Nyilas kössön fegyverszünetet önmagával és környezetével, a Vízöntő végre lazíthat egy kicsit, megérdemli.

tovább ...
Test-lélek-szellemDr. Gergely Ákos:

Foglélektan, a holisztikus orvoslás

Foglélektan, a holisztikus orvoslásBátran kijelenthetjük: nem szívesen járunk fogorvoshoz. De vajon más lesz-e a véleményünk, ha tudjuk, hogy a fogak, a szájüreg kiválóan jelzik belső világunk állapotát? A holisztikus fogorvoslás ugyanis nem egyenlő a „mészárlással”, hanem segíthet megfejteni lelkünk bajait is.

tovább ...
Test-lélek-szellemWeixl-Várhegyi László:

Hajerősítő, kopaszodás elleni napok

Hajerősítő, kopaszodás elleni napokA szerző tavaly közölt „hajvágási naptára” nagy siker volt, ezért az ideit is közöljük. Hogyan őrizhetjük meg hajszálainkat? A tiroliak rég tudják a titkot: a Hold – sok egyéb mellett – hatással van a hajhagymákra, így a hajvágásra is, tehát nem mindegy, mikor vágatunk hajat.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2010. január havi horoszkóp

2010. január havi horoszkópA Bika karrierje hangsúlyos szerepet kaphat januárban. Az Oroszlán ne hagyja felgyűlni a feladatait, a Skorpió pedig akkor cselekszik legokosabban, ha új barátok után néz és bővíti tudását. A Nyilasnak teljesülhet régi, dédelgetett álma, a Bak figyeljen mindennapi feladataira.

tovább ...
Test-lélek-szellemŐsi bölcsesség segít a gyógyulásban

A kínai 5 elem titkai

A kínai 5 elem titkaiAz 5 elemről szóló tanítás alapja a több évezredes kínai, taoista filozófia. A tao szerint az „eredeti ürességből” a 3 tiszta erő 5 hatalmas csillagként vagy fényként az 5 erőt vagy a természet 5 nagy elemét hozta létre. Ezekből ered az egész világegyetem.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. december havi horoszkóp

2009. december havi horoszkópAz Ikrek számára érzelmekkel teli hónap következik, pénzügyekben azonban készüljön fel a vártnál nagyobb kiadásokra. Az Oroszlán, miként a Bak is, legyen körültekintőbb a közlekedésben, a Szűz zárja le régi ügyeit. A Skorpió decemberben jobban teszi, ha nem vesz fel hitelt.

tovább ...
Test-lélek-szellemTick Ervin asztrológus sorozata (9.)

Az Uránusz archetípusa

200911_uranus_th.jpgÚjabb dinamikaváltásként – ellentétben a szaturnuszi koncentráltsággal, korlátozással, törvényszerűséggel, de maradva még a férfielvű kollektív archetípusok körében – az uránuszi impulzivitáshoz, rendhagyósághoz, nonkomformitáshoz érkezünk. Az Uránusz az outsider, a különc.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. november havi horoszkóp

2009. november havi horoszkópA Bika legyen körültekintő, véletlenül se bántson meg senkit. Az Ikrek novemberben megalapozhatják sikereiket, amelyek évekig elkísérhetik. A Rák jól teszi, ha nem ad kölcsönt. A Szűz jegyűeket akár barátai, családtagjai is félrevezethetik. A Mérleg munkáját siker koronázza.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. október havi horoszkóp

2009. október havi horoszkópCsaládon belül a Bika ne kezdjen olyan beszélgetésbe, levelezésbe, ami félreértésre adhat okot. Az Ikrek ne halogassanak tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat! Az Oroszlán mostanában senkinek ne adjon kölcsön, mert kevés esély van rá, hogy azt valaha is visszakapja.

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit önismereti tréningje (8.)

Jósolnak-e az álmaink?

Jósolnak-e az álmaink?Csaknem mindenkivel előfordult, hogy olyasmit álmodott, ami azután megvalósult. Jósálmok voltak? A szerző szerint nem a jövőt vetítik előre, hanem gondjaink, félelmeink jelentek meg az álomképekben, amelyek a jelenről, a múltról, de főképp a tudatunk mélyén zajló aktuális folyamatokról szólnak.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. szeptember havi horoszkóp

2009. szeptember havi horoszkópA Kos dolgozzon sokat, használja kreativitását. A Rák jegyűeknek pozitív változásokat hozhat a szeptember, segíti őket Jupiter. A Szűz jobban teszi, ha nem most hozza meg fontos döntéseit. A Vízöntő figyeljen oda az egészségére, a Halak pedig hallgassanak a megérzéseikre.

tovább ...
Test-lélek-szellemTudományos álomkutatás

Az egészséges ember szépet álmodik

Az egészséges ember szépet álmodikAz álmok elemzését évtizedeken keresztül tudománytalan hókuszpókusznak tartották. A kutatási módszerek fejlődésével mára lehetőség nyílt az álmok és az egészségi állapot közötti összefüggések tudományos bizonyítására, az álmodás eddig megfejtetlen rejtelmeinek vizsgálatára.

tovább ...
Test-lélek-szellemGyógyító hangok, rezgések

Az ősi hangmasszázs ereje

Az ősi hangmasszázs erejeBarátnőmmel kávézgattunk, amikor megjegyezte: nagyon feszültnek látszol, miért nem mész el egy hangmasszázsra? Nagyon sokféle masszázst ismerek, próbáltam is, de hangmasszázst még soha. Itt az ideje, hogy kipróbáljam, válaszoltam, és úgy is tettem. Nem bántam meg a döntésemet.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. augusztus havi horoszkóp

2009. augusztus havi horoszkópA Kosra nagyszerű napok várnak, élete fordulóponthoz érhet, csakúgy, mint a Bikáé. Az Oroszlánra is sok jó vár, végre mellé állhat a szerencse. A magányos Szüzek most megtalálhatják párjukat, a szingli Vízöntőre biztosan rátalál a szerelem. A Mérleg ne hajszolja túl magát.

tovább ...
Test-lélek-szellemEgy atomfizikus meglepő vizsgálatai

A gyógyítók és a Schumann-hullámok

A gyógyítók és a Schumann-hullámokDr. Robert Beck atomfizikus a világ különböző tájain mérte a természetgyógyászok, gyógyítók agyhullámainak frekvenciáját. Megállapította, hogy a gyógyítás pillanatában minden természetgyógyásznál (függetlenül a gyógyítás módszerétől) az agyhullámok azonosak: alfa-szintűek.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. július havi horoszkóp

2009. július havi horoszkópAz Oroszlán előtt mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak. Tele lesz életkedvvel, energiával. Karrier és szerelem terén egyaránt nagyszerű hónap vár a Szűzre is. A Halak alaposan gondolják meg, kinek mit mondanak, mert bár nem szándékosan, megbánthatják szeretteiket, ismerőseiket.

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit önismereti tréningje (7.)

Gyakori álmaink – és jelentésük

Gyakori álmaink – és jelentésükÁlomelemző sorozatában a szerző most olyan példákon át segít megfejteni álmainkat, amelyekkel szinte mindenki találkozott. Ki ne repült volna már álmában? Sokan ismerik azt az érzést is, hogy álmukban menekülniük kell valami elől. A példák közelebb vihetnek a megértéshez.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. június havi horoszkóp

2009. június havi horoszkópA Vízöntőre nagyszerű hónap vár, bármibe kezd, azt könnyedén sikerre viheti. A Mérleg dolgai is jól alakulnak, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnia az adandó alkalmakat. A Bika fordítson több időt a szeretteire, a Skorpió jól teszi, ha mélyen magába néz...

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. május havi horoszkóp

2009. május havi horoszkópMájusban a Kos szinte minden álmát valóra válthatja, a Skorpióra is rámosolyog a szerencse. A Mérlegeknek az érzelmek terén a hónap első, az üzleti ügyek szempontjából a második fele hozhat kedvező változást. A Halak vigyázzanak: vitáikban ne a hirtelen indulat vezesse őket!

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit önismereti tréningje (6.)

Tovább az álmok útjain

Tovább az álmok útjainÁlomelemző sorozatában a szerző bemutatta, majd példákkal és esetekkel illusztrálta, hogyan jelzik álmaink rejtett gondjainkat, hogyan árulkodnak személyiségünkről. Most olyan tipikus álmokat és elemzésüket teszi közzé, amelyek tanulságul szolgálnak a hasonlókat álmodóknak.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. április havi horoszkóp

2009. április havi horoszkópA Bika nagyszerű hónap elé néz, szerencsésen alakulnak a dolgai. A Rák jól teszi, ha áprilisban a hivatására összpontosít, a Szűz számára pedig némi kikapcsolódás után a hónap utolsó napjai hozhatnak nagy változást. A Halak előtt mozgalmas és izgalmakkal teli hónap áll.

tovább ...
Test-lélek-szellemWeixl-Várhegyi László:

Miért nem kopaszok a tiroli férfiak?

Miért nem kopaszok a tiroli férfiak?Tele a padlás olyan csodaszerekkel, amelyek garantáltan megelőzik a hajhullást, a kopaszodást, sőt akár dús hajunk is nőhet az elvesztett helyett. A reklámokban szép hölgyek lobogtatják fényes hajzuhatagukat, amit csakis X samponnak köszönhetnek. Íme az egyszerűbb megoldás.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. március havi horoszkóp

2009. március havi horoszkópA Kos jobban figyelhetne a családjára, barátaira, de saját magával is többet kellene foglalkoznia. Az Ikrekre eleinte nehéz napok várnak, de a hónap végén javulhat a helyzet. Az Oroszlánnak is a hónap végére süt ki a nap, a Szűzre pedig egész márciusban szép napok várnak.

tovább ...
Test-lélek-szellemTick Ervin asztrológus sorozata (8.)

A Szaturnusz archetípusa

A Szaturnusz archetípusaEllentétben a jupiteri horizonttágítással, sikerorientáltsággal, felértékelő erővel, a szaturnuszi archetípus a koncentráltságot, a korlátozást, a törvényszerűséget, a felelősségvállalást képviseli. Ehhez rendkívüli nyugalomra, türelemre és óvatosságra van szüksége.

tovább ...
Test-lélek-szellemLóránth Ida:

A csillagjegyek és a nők

A csillagjegyek és a nőkVannak, akik feltétel nélkül hisznek az asztrológia előrejelzéseiben, mások kételkednek bennük. A többség – így a kétkedők is – elismeri, hogy a különböző csillagjegyek szülötteinek tipikus jellemvonásai valóban karakteresen megmutatkoznak az asztrológiai elemzésekben.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. február havi horoszkóp

2009. február havi horoszkópA Kos és a Bika lazíthat egy kicsit, pénzügyeik is javulnak, csakúgy, mint a Szűzé. Az Ikrek most ne adjanak kölcsön, az Oroszlán pedig tartalékoljon. A Mérleg előtt nehéz hónap áll, a Nyilas jól teszi, ha belső megérzéseire hallgat. A Bak ne most intézze hivatalos ügyeit!

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit önismereti tréningje (5.)

Miről árulkodnak álmaink?

Miről árulkodnak álmaink?Eddig két külön sorozatban próbáltam az olvasókat közelebb vinni saját természetükhöz. Álomelemző sorozatomban bemutattam, hogyan jelzik az álmaink rejtett gondjainkat, mostantól példákkal és esetekkel szeretném illusztrálni, hogyan árulkodnak az álmaink a személyiségünkről.

tovább ...
Test-lélek-szellemSzatmári Nóra:

2009. január havi horoszkóp

2009. január havi horoszkópJanuárban a Szűz ne viselkedjen meggondolatlanul vagy felelőtlenül, az Oroszlán fordítsa a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek intézésére. A Mérleg figyeljen, mert változékony időszak veszi kezdetét, a Skorpió legyen toleránsabb, engedékenyebb a környezetével!

tovább ...
Test-lélek-szellemLóránth Ida:

Művészi Mérleg, extrém Oroszlán

Művészi Mérleg, extrém OroszlánA csillagjegyek és a külső megjelenés közötti összefüggéseket sokan ismerik, vagy legalábbis hallottak már róla. A gyakorlottabbak ránézésre, egy-egy jellegzetes tulajdonság alapján akár azt is eltalálják, hogy az előttük álló személy vajon melyik jegy szülötte lehet.

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit önismereti tréningje (4.)

Nem szeretlek, anya!

Nem szeretlek, anya!Az itt következő fiktív párbeszéd bármelyikünknek ismerős lehet. A leírt párhuzamos párbeszédekkel az a célom, hogy elgondolkodtassam az olvasót, és egy kis elmélkedésre ösztönözzem saját párbeszédeinek mélyebb jelentéséről, a szavak erejéről, vagyis az önismeretéről.

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika sorozata (8.):

Az emésztés és a Szűz jegy kapcsolata

Az emésztés és a Szűz jegy kapcsolataManapság egyre gyakrabban látom, hallom, hogy népbetegséggé váltak az emésztéssel kapcsolatos problémák. Lassan mindenkinek egyértelműek az IBS (irritábilis bél szindróma), a Chron, a flatulencia stb. szavak, és társalgási témává lépett elő emésztésünk állapota is.

tovább ...
Test-lélek-szellemVarga Bernadett könyvismertetője:

A hűség ereje egy hűtlen világban

A hűség ereje egy hűtlen világban„Továbbra is tart a hűtlenségtől az, aki a hűséget a másiktól elvárja.” Ez lehet a mottója annak a műnek, amely a hűséget és a hűtlenséget vizsgálja összetett modern világunkban, összekapcsolva a privát érzelmi állapotot a nyilvános szférában elfoglalt magatartásunkkal.

tovább ...
Test-lélek-szellemTick Ervin asztrológus sorozata (7.)

A Jupiter archetípusa

A Jupiter archetípusaElérkeztünk azon archetípusok körébe, ahol egyre kisebb a személyes tartalom jelentősége, és a kollektív jelentéskör válik dominánsabbá. Megkezdjük utazásunkat a kollektív tudattalan mélyebb rétegei felé, a pszichének abba a régiójába, ahol minden archetípus gyökerezik.

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika sorozata (7.)

A Nap energiáinak hatása

A Nap energiáinak hatásaElőző cikkemben a mellrák és a Hold energiáihoz köthető érzelmek degradálódásáról írtam. Most lássuk ennek ellentétpárját, a Nap energiáival való visszaélést és azt, hogyan határozza meg életünket a nagy, fényes bolygó, illetve hogyan magyarázza mindezt az asztrológia.

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit:

On-line önismereti tréning (3.)

On-line önismereti tréning (3.)Az önigazolásnak/ámításnak sok bevett nyelvi formája van. Ezek rejtett jelentéseit többnyire ismerjük, mégis használjuk őket, mondván: „Te elhiszed nekem, hogy ilyen jó (önzetlen, remek, stramm, okos, szent stb.) vagyok, cserébe én is elhiszem neked, amit akarsz.”

tovább ...
Test-lélek-szellemSzendi Gábor:

A Rorschach teszt: 10 tintapacás tábla

A Rorschach teszt: 10 tintapacás táblaRorschach teszt: 10 tintapacás tábla, amely a naiv pszichológussal elhiteti, hogy mindenható műszer van a kezében, mellyel meglátja a vizsgált személy lelkének minden rezdülését. Megint egy mítosz, ami oly hihető volt. Higgyünk benne ezután is, mert hittünk benne eddig?

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika sorozata (6.)

Milyen energiák okozzák a mellrákot?

Milyen energiák okozzák a mellrákot?Előző cikkemben megkezdtem a Hold hatásainak ismertetését, magyarázatot keresve az emberek elidegenedésére és ennek a Föld ózonrétegével való analógiás összefüggéseire. Még mindig a Holdnál maradva, most többek között arról lesz szó, milyen energiák okozzák a mellrákot.

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika sorozata (5.)

A Hold és az igazi Nő

A Hold és az igazi NőMai cikkemben egy világméretű jelenség asztrológiai elemzésére teszek kísérletet, ami megmagyarázza az emberek elidegenedését és ennek a Föld ózonrétegével való analógiás összefüggéseit. Itt tehát ne a megszokott ok-okozati kapcsolatokra gondoljon, kedves Olvasó.

tovább ...
Test-lélek-szellemAz intuitív bölcsesség titkai

Taisen Deshimaru: Igazi zen

Taisen Deshimaru: Igazi zenJelenleg a világban környezeti katasztrófák, háborúk, társadalmi egyenlőtlenségekből fakadó viszályok pusztítanak, melyek hátterében könnyű felfedezni a szélsőségesen individuális célokat, az önös érdekeket s a birtoklási vágyat, melyek mind az egó törekvései.

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit:

On-line önismereti tréning (2.)

200807_tukor_th.jpgAz önismereti teszt tervezése és kidolgozása közben számos ismerősömet és ismeretlent kértem meg, hogy töltsék ki a próba-tesztet. Elemezve és az összefüggéseket keresve érdekes (de nem újszerű) jelenségekre lettem figyelmes. A legszembetűnőbb az én-idealizálás hajlama.

tovább ...
Test-lélek-szellemTick Ervin asztrológus sorozata (6.)

A Mars archetípusa

200807_asztroesnap_th.jpgMars/Árész a háború istene a görög-római mitológiában. A férfias fellépés és önérvényesítő erő, a dinamika, az ösztönösség archetípusa. Az „are” szó görögül erőszakot, dühöt jelent. Római megfelelőjéről (Mars) kapja nevét a római kultúrában az év kezdő hónapja: március.

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika:

A gyógynövények és az asztrológia (4.)

A gyógynövények és az asztrológiaKedves Olvasó! Először is meg kell köszönnöm mindazok – számomra rendkívül értékes – figyelmeztetését, akik megtiszteltek bizalmukkal és írtak nekem. Többen megfogalmazták: eddigi cikkeim túl „tudományosra” sikeredtek. Igyekszem, hogy ezentúl érdekesebbek legyenek.

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika:

A gyógynövények és az asztrológia (3.)

A gyógynövények és az asztrológiaKedves Olvasó! Először is megköszönöm a téma iránti kitartó érdeklődését, amire a továbbiakban is számítok. Az asztrológia fej-láb sémáján tovább haladva, sorozatomnak ebben a részében a kettes ház, a Bika jegy és uralkodó bolygójuk, a Vénusz bemutatása következik.

tovább ...
Test-lélek-szellemGere Tibor, Gere Zsolt:

Az emberi agresszióról

Az emberi agressziórólAz etológiában agresszióról akkor beszélünk, ha egy faj egyedei az erőszak valamilyen formájának alkalmazásával igyekeznek egymást a rendelkezésre álló erőforrás használatában vagy elfogyasztásában megakadályozni. Lássuk, mi a szerepe, mire való az agresszió.

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika:

A gyógynövények és az asztrológia (2.)

A gyógynövények és az asztrológiaSorozatom első részében a herbálasztrológia nagy vonalakban való, általános megismertetése volt a célom, most pedig szeretném kicsit pontosabban is bemutatni, hogyan használható ez a rendszer a mindennapokban. Ezúttal a Kos és a Mars hatásáról szólok részletesebben.

tovább ...
Test-lélek-szellemHomeopátia és családfelállítás

Lelki betegségek értelmezési modelljei

Homeopátia és családfelállításIzgalmas est kerekedett a minap a Soteria Alapítvány legújabb kerekasztal-beszélgetéséből. A téma: a homeopátia és a családfelállítás; a vendégek: dr. Angster Mária pszichoterapeuta, családfelállító és Bóna László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke.

tovább ...
Test-lélek-szellemA nőké lesz a spirituális erő

A Fény kígyója

A Fény kígyójaA Földön 13 ezer évente bekövetkezik valami szent és titokzatos esemény, amely mindent megváltoztat, és a igen mélyreható változásokat idéz elő. Ez a ritka változás mostanra elkezdődött: a Föld középpontjához kapcsolódó ősi energia elindult, hogy megtalálja új otthonát.

tovább ...
Test-lélek-szellemGere Tibor, Gere Zsolt:

A férfidominancia etológiai gyökerei

A férfidominancia etológiai gyökereiA szociális vonzódás az embercsoportokat összetartó jelentős kohéziós erő. Az emberek különböző rokoni, nemzetségi, kor- és ivari csoportjai között eltérő motivációs tényezők determinálják ezeket a kapcsolatokat. Lássuk mindennek a történelmi, etológiai gyökereit.

tovább ...
Test-lélek-szellemBagóné Obrusánszki Monika:

A gyógynövények és az asztrológia (1.)

A gyógynövények és az asztrológiaTisztelt Olvasó! Olyan témáról szeretnék írni, amivel a mindennapokban ritkán találkozunk: a herbálasztrológiáról. A szóösszetétel két tagja érzékelteti, hogy most kezdődő cikksorozatomban a gyógynövények és asztrológia kapcsolatáról, az orvosi asztrológiáról lesz szó.

tovább ...
Test-lélek-szellemZágon Judit:

Online „önismereti tréning” (1.)

Online önismereti tréningTerápiás tapasztalataim alapján úgy tűnik: a lelki nehézségek hátterében elsősorban az önismeret hiányosságai állnak. Hogy a sorsunkat felnőttként nehéznek vagy könnyűnek, a környezetünket elviselhetetlennek vagy elfogadhatónak látjuk, rajtunk múlik, nem a többieken.

tovább ...
Test-lélek-szellemTóbiás-közvetítések

Mi jön a New Age után?

Tóbiás-közvetítésekMi jön a New Age után? Számos kereső feltette már ezt a kérdést, miután spirituális tanfolyamok tucatjait járta végig, elolvasott számtalan ezoterikus könyvet és belefáradt a kutatásba, melynek során csak fél válaszokra és hiányos információkra tett szert.

tovább ...
Test-lélek-szellemJún. 15.: interdimenzionális találkozás

Mária Magdolna ellentmondásos alakja

Mária Magdolna ellentmondásos alakjaKi volt valójában Mária Magdolna, szent vagy prostituált? A keresztény egyház szentje, az apostolok apostola, Jézus feltámadásának hírvivője? Vagy a férfias erkölcsöt romba döntő szajha, akire az egyház évszázadokon átívelő nőgyűlöletét alapozta? A Megváltó kedvese?

tovább ...
old.natursziget.com