Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 27. (szo) – Zita,Mariann
Fókuszban

Warning: file(http://xoap.weather.com/weather/local/huxx0002?cc=*&link=xoap&prod=xoap&par=1003188692&key=7392ac66b4e27671&ut=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /var/www/html/includes/classes/portalfunc/class.portalfunc.php on line 773

Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/html/includes/classes/portalfunc/class.portalfunc.php on line 773
ElőrejelzésN/A, legutóbb frissítve: N/A
N/A, hőmérséklet: N/A, UV-B sugárzás: N/A, N/A.

Mérgező szépségek

Gyerek ne egyen bogyót!

Mérgező szépségekÖsszetéveszti a medvehagymát a gyöngyvirággal? Netán vöröshagyma helyett nárciszt vág a salátába? Súlyos következményei lehetnek, ha nem ismerjük meg a mérgező növényeket. Talán a legszebbek között vannak az igazán veszélyesek, bár a zöldbab és a burgonya is „megéri a pénzét”.

tovább ...

Ha kozmetikumot vásárolunk (2.)

Veszélyes dezodorok, fényvédők

Veszélyes dezodorok, fényvédőkTudom, nem szabad olyan nagyon kritikusnak lennünk, hiszen a mai világban már szinte mindenre ráfoghatjuk, hogy káros, mérgező vagy rákkeltő... Miért éppen a kozmetikumokat emelem ki a számtalan „lehetőség” közül? Azért, mert sokkal naponta találkozunk, érdemes tehát figyelni.

tovább ...

Kérdezzen tőle!

Kiresné Vincze Ilona
Kiresné Vincze Ilona

parapszichológus, ...

Rendelés helye:

Kérdezni szeretnék tőle Elolvasom az ismertetőjét

Warning: mt_rand(): max(0) is smaller than min(1) in /var/www/html/modules/articles/list.php on line 195

<< Termékajánlat >>

Forgalmazó:

Ára:
0 Ft

Megnézem a terméket

Kóstolja meg!

Hamis nyúlgerinc
Hamis nyúlgerinc

Kiadós, finom, akár vendégvárásra is ajánlható a hamis nyúlgerinc. Készülhet sovány sertéshúsból, pulykából, illetve többféle ...

Érdekel ez a recept

Keleti és modern orvoslás – egységben

Új egészségvizsgáló rendszer: I-health

Új egészségvizsgáló rendszer: I-healthAz I-health® rendszer alapját az ősi kínai meridiánrendszer és a nyugati orvoslás elemeinek kombinációja képezi. Lehetőséget nyújt a rejtett betegségek kimutatására, terápiájára. Finom beavatkozás révén előbb energetikai, majd testi szinten is kijavítja a rendellenességeket.

tovább ...

Betegséget okozó sugárzások (6.)

Sugárzó válaszfalak

Sugárzó válaszfalakCsontritkulás, porcleválás, izomgörcsök, migrén, koncentrációs zavarok, fokozott stressz, nyugtalan alvás, belső feszültség, gyengülő immunrendszer – ilyen és hasonló bajokat okozhatnak otthonunkban a veszélyes elektromos terek. Gyakran a falban rejtőző vezetékek a bűnösök.

tovább ...

Fogyaszt-e rendszeresen vitamint vagy más táplálékkiegészít?t?

 

Szatmári Nóra:

2010. március havi horoszkóp

2010. március havi horoszkópA Kos váratlan anyagi lehetőségekre bukkan. A Bika legyen sokkal körültekintőbb a közlekedésben. A Halak szánjon több időt családjára, barátaira, és megtalálhatja az igazit. A Skorpiónak több váratlan, sürgősen megoldandó problémával kell szembenéznie. A Bak legyen türelmesebb.

tovább ...

Németh Imréné Éva:

Tavasz: testi-lelki megújulás

Tavasz: testi-lelki megújulásTalán csak néhány nap már, és vége a szürke télnek, kimerészkedhetünk a természetbe. Érdemes jól szétnézni, mert máris találhatunk olyan növényeket, amelyek segítenek a tavaszi felfrissülésben, vitaminpótlásban, méregtelenítésben. Az ibolya nemcsak „szerény”, hanem gyógyít is...

tovább ...

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?

A bőségtársadalom bűne

Kövér gyerekek

Kövér gyerekekTömi magába a csipszet, a „mekiben” ebédel, szabadidejét a számítógép előtt tölti. Ő a hibás, ha elhízik? A válasz: nem. A követendő minta hiánya, a környezet közömbössége miatt egyre több a kövér gyerek. A magukra hagyott fiatalok nem tudhatják, hogy másképp is lehetne élni.

tovább ...

Természetes és olcsó

Hajszépítő receptek

Hajszépítő receptekMinden nő ékessége a dús, fényes hajkorona. Persze ha olyan hajunk volna, mint a reklámokban szereplő hölgyeknek. A gyakorlat sokszor más: zsíros vagy túl száraz, töredezett, kócos loboncunkkal nemigen tudunk mit kezdeni. Van megoldás, házilag is készíthetünk szuper hajápolót!

tovább ...

Fejfájás, szédülés, érelmeszesedés?

Segít a lágylézeres keringésjavítás

Segít a lágylézeres keringésjavításFáj a feje? Feledékeny? Szédül? Cukorbeteg? Érelmeszesedése van? Ha a válasz: igen, akkor érdemes megismerkednie a legújabb lágylézeres, keringésjavító kezeléssel. Az agyi és végtagi keringési zavarok otthon is alkalmazható, hatékony és fájdalommentes gyógymódjáról van szó.

tovább ...

Dobainé Olasz-Papp Nóra:

Ne hagyjuk sírni!

Ne hagyjuk sírni!Amikor megszületik egy baba, a legtöbb anya abban a hitben viszi haza a gyermekét, hogy az jó ideig majd csak eszik és alszik. Az esetek többségében azután gyorsan kiderül, hogy ez nem így van! Szeretnék eloszlatni néhány hiedelmet a csecsemők, gyermekek alvásával kapcsolatban.

tovább ...

Az antioxidánsok nem mindig jótékonyak,
az oxidánsok nem mindig ártalmasak

Az antioxidánsok nem mindig jótékonyak, az oxidánsok nem mindig ártalmasakÉvek óta halljuk, mennyire hasznosak az anioxidánsok, mert óvják a szervezetet a káros, oxidáló, akár rákot is okozó hatásoktól. Veszünk kapszulát, tablettát, eszünk csodás hatású ételeket – erre most kiderül: nem biztos, hogy jól tesszük! A túl sok antioxidáns káros is lehet.

tovább ...

Ha kozmetikumot vásárolunk (1.)

Vigyázzunk, mit kenünk magunkra!

Vigyázzunk, mit kenünk magunkra!A kozmetikai ipar fantasztikus palettával, kimeríthetetlen készítménylistával tarol a nők körében. Bár vakon megbízunk a készítmények tisztaságában és hisszük, ha leemeljük a bolt polcáról a ránctalanító krémet, az valóban hat is. Nézzünk csak mélyebben a tégelyek aljára...

tovább ...

Egy fiatal sportoló visszatérése

A vasakarat diadala – baleset után

A vasakarat diadala – baleset utánKüzdelmes sors a 22 éves Varga Normané. Négy esztendővel ezelőtt szép reményekkel készült a következő évi európai bokszversenyre, amikor a szilveszteri buliból hazafelé rátámadtak, a villamos alá lökték. A bal karját mindössze 2 cm széles bőr tartotta, izom és ér is elszakadt...

tovább ...

Csak semmi kifogás:

Sportoljunk, ha hideg van is!

Sportoljunk, ha hideg van is!A hideg ne legyen kifogás, menjünk csak levegőre! A szabadban való sportolásra, az immunrendszer erősítésére éppen télen van a legnagyobb szüksége szervezetünknek. Mindegy, hogy a hosszútávgyaloglást, a divatos walkingot vagy a joggingot választjuk, a sport télen is jót tesz.

tovább ...

Az amerikai szenátus a mobilokról

Zsebtelefon: a halál hordozója?

Zsebtelefon: a halál hordozója?Napjainkra immár 4 milliárdra nőtt azoknak a száma, akiknek zsebtelefonjuk a mindennapi élet részét jelenti. Amerikában a lakosság 90%-a használ mobilt. A kutatók azonban figyelmeztetnek: a készülékek káros hatásai, csakúgy, mint a dohányzás esetében, később jelentkezhetnek.

tovább ...

Majorné Nyulász Krisztina:

Győzzük le a félelmeinket virágokkal!

Győzzük le a félelmeinket virágokkal!A Bach-terápia néven ismertté vált gyógymódot dr. Edward Bach angol orvos dolgozta ki az 1930-as években, és azon alapul, hogy egyes virágok energiarezgései gyógyító hatással vannak a lelki és pszichés állapotra. Eszenciái segítenek visszaállítani a felborult lelki harmóniát.

tovább ...

Jó reggeli: fél egészség

Tört gabona zamatos bogyókkal

Tört gabona zamatos bogyókkalJól hangzik: amíg a reggelink magától elkészül, felöltözünk vagy tornázunk, azután megesszük a finomságot, és egész nap frissek, energikusak leszünk. Egy odesszai asszony írta le személyes tapasztalatait, és ez talán meggyőzőbb tudományos kutatások, magyarázatok ismertetésénél.

tovább ...

Tick Ervin asztrológus sorozata (10.)

A Neptunusz archetípusa

A Neptunusz archetípusaA sorozatban eddig tárgyalt férfi elvű kollektív archetípusok (Jupiter, Szaturnusz, Uránusz) után most még mélyebbre merülünk, és elérkezünk a női elvű kollektív archetípusok világába. Elsőnek a határok lassú lebontásában érdekelt, inspiratív Neptunusszal ismerkedünk meg.

tovább ...

Dr. Papp Huba:

A bölcsességfogak és a homeopátia

A bölcsességfogak és a homeopátiaA fogorvos felkeresése nem tartozik kedvenc időtöltéseink közé. Egy sima tömés még csak-csak túlélhető, de a bölcsességfog gyulladása, kihúzása ijesztő perspektíva. Félelmünket, a fájdalmat, a gyulladást csökkentheti a homeopátia. Teliholdkor azonban ne vetessük ki ezt a fogat!

tovább ...

Jellemről, egészségről mesélnek

Az anyajegyek rejtett jelentése

Az anyajegyek tikos jelentéseHa az ókorban élnénk, anyajegyeink alapján kimerítő jellemzést kaphatnánk magunkról. Nem mindegy, hol a foltocska – állították az akkor élt tudósok. A modern medicina szerint az anyajegyek veleszületett bőrfejlődési rendellenességek vagy vírusos eredetű, jóindulatú daganatok.

tovább ...

Korábbi cikkeinket megtalálják a bal oldali menüben a „Korábbi cikkeink”
menüpontban a megfelelő almenüpontra kattintva.

Bemutatjuk a legújabb gilisztafocicipőt, a 2009-es év slágertermékét!
old.natursziget.com