KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. jún. 23. (va) – Zoltán,Édua
Médiaajánlat

Hirdetési lehetőségek a Natúrsziget portálon

1.) Superbanner

Megjelenhet: minden oldalon
Pozíciója: az oldal tetején a fejléckép felett, vagy igény esetén a teljes tartalom után alul.
Mérete: 728x60 vagy 728x90 vagy 728x100 képpont

Superbanner
2.) Billboard

Megjelenhet: hírekben, cikkekben, és a menüpontok alatt
Pozíciója: a szöveghasáb közepén
Mérete: 336x280 vagy 300x250 képpont

Billboard
3.) Skyscraper

Megjelenhet: minden oldalon
Pozíciója: a lap jobb széle melletti ún. médiahasábban
Mérete: 120x120 vagy 120x240 vagy 120x300 képpont

Skyscraper
4.) Normál banner

Megjelenhet: minden oldalon
Pozíciója: fent az oldal fejlécében vagy alul a szöveghasáb alján
Mérete: 468x60 képpont, illetve 468x120 (ez csak alul jelenhet meg)

Banner
5.) Kis banner

Megjelenhet: minden oldalon
Pozíciója: a lap bal oldali hasábjában
Mérete: 120x60 képpont

Kis banner
6.) Textbox

Megjelenhet: minden oldalon
Pozíciója: a lap jobb széle melletti ún. médiahasábban
Mérete: maximum 2 soros szöveg hyperlinkkel

Textbox
7.) Szponzorált link a Natúrsziget hírlevélben

A Natúrsziget regisztrált felhasználói hetente kiküldött hírlevélből értesülhetnek a legújabb cikkekről és a Natúrsziget szolgáltatásainak bővüléséről, illetve egyéb hírekről, érdekességekről. A választható, vagyis opt-in rendszerű hírlevélre a regisztrált felhasználók nagyobb része feliratkozik, a hírlevélben megjelenő szponzorált link révén így hatékonyan lehet reklámüzenetet eljuttatni a Natúrsziget regisztrált látogatóihoz.

A szponzorok nevét és maximum 4 soros üzenetét a hírlevélben külön kiemelt megjelenésű felületen, a többi tartalomtól elütő tördeléssel tüntetjük fel. Az üzenet célszerűen tartalmazhatja az adott cég elérhetőségét (cím, telefonszám, email, honlap stb.) valamint a fő tevékenységét is.

8.) PR cikk

Lehetőség van PR cikk megjelentetésére előre egyeztetett témában. A témának valamilyen módon kapcsolódnia kell az egészséghez, illetve az egészséges életmódhoz, stílusának igazodnia kell a Natúrsziget stílusához.

A PR cikk (cím + lead + link a teljes cikkre) 2 héten át látható a Natúrsziget nyitólapján: a megjelenés napján a legfelső sorban, majd mindennap egy sorral lejjebb kerülve – hasonlóan a portálunkon megjelenő bármely cikkhez. A két hét elteltével a PR cikk (a többi cikkhez hasonlóan) bekerül archívumunkba, a korábban megjelent cikkek közé; kereshető, és a továbbiakban korlátlan ideig ott olvasható. A PR cikk további oldalakra mutató linkeket és színes képeket is tartalmazhat.

Ha a megrendelőnek nincs kész PR cikke, akkor kérésre szakértő munkatársunk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot, és az Önnel folytatott beszélgetés, valamint a rendelkezésre bocsátott háttéranyagok és instrukciók alapján, külön díjazás fejében elkészíti a cikket. Egy ilyen cikk elkészítésének ára tartalmazza az e-mailben vagy telefonon felvett interjú költségét, a cikk megírását, web-szerkesztését, igény esetén a megrendelő által biztosított max. 2 db kép szükség szerinti beszkennelését.

A PR cikk maximum 5000 karakter terjedelmű lehet, legfeljebb 2 képet tartalmaz, melyek szélessége 450 képpontnál, mérete pedig 60 kByte/darabnál nem lehet nagyobb.

9.) Rovat szponzoráció

A Natúrsziget portálon számos olyan, nagy érdeklődésre számot tartó rovat, illetve szolgáltatás található, amelyet egy-egy cég kizárólagosan vagy részben szponzorálhat. A rovat szponzoráció nagy előnye, hogy a támogató cég neve összekapcsolódik az adott témával, így biztosítva előnyt a többi, hasonló területen tevékenykedő céggel szemben.

A rovat szponzoráció gyakorlati megvalósítása: egy adott rovat, illetve szolgáltatás logó, logó és tartalmi, valamint redesign és tartalmi szintű szponzorálása.

A megvalósítás konkrét lehetőségeivel és az árral kapcsolatos részletek tisztázására, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

10.) Hirdetés a Tanfolyamok menüponton belül

Megjelenhet: csak ebben a menüpontban – kereshető és a hirdető által webes felületen, jelszó birtokában bármikor módosítható adatbázisban

A hirdetések átfutási ideje a megrendelés visszaigazolásától számított 5 munkanap, kész bannerek esetén 2 munkanap, azaz 48 óra.

Hirdetésfelvétel és információ

E-mail: hirdetesk!+kc+!naturszigetp!+pt+!com

old.natursziget.com