Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Nyílt tér

Szendi Gábor:

Hogyan váljunk gyorsan internetfüggővé

Túl normális vagy? Nem vagy egyedül a problémáddal. Ma egyáltalán nem is sikkes, kell valami kis patológia, mert ma ezt hívjuk eredetiségnek. Ennek persze számos lehetősége van. De ma már elavult dolog sokat tanulni, híres felfedezőnek, tudósnak, művésznek lenni.

2/1. oldal

(Mert mindig van egy, aki félreérti, ezért mondom: az alábbi írás szatíra).
Már az is haladás volt, amikor az újkor küszöbén minden művészpalánta arról álmodozott, hogy tüdőbeteg lesz, és majd szánakozó, együttérző szalonokban sorvad el, s remélhetőleg félbe maradt zseniális regényére (festményére, kottájára) borulva találják meg kihűlten is hamvas testét. Aztán később divatba jött az alkoholizmus, a kábítószer-túladagolásban vagy az eszeveszett száguldozásban való meghalás. De hát ugye, ez még mindig csak egy szűk kisebbség privilégiuma volt. Ma azt gondoljuk, mindenkinek joga van ahhoz, hogy életében tragikus fordulat álljon be, hogy megjelenjen egy nagy szenvedély, amely fiatal életét és bontakozó zsenijét derékba töri.

A fejlődés megállíthatatlan

A technika fejlődése mára megoldotta ezt a problémát: az új, a mindenki számára elérhető demokratikus önsorsrontó lehetőség az internetfüggés. Állj közénk, légy Te is internetfüggő! Olcsó, minden idődet kitölti, ha offlájn vagy, álmodozhatsz róla, és tisztára be fogsz gerjedni, amikor a gép közelébe kerülsz. Másnap kimerült és életunt lehetsz a munkában vagy a suliban; az nagyon jól tud állni. Majd tisztelettel vegyes borzongással összesúgnak a hátad mögött...

Tudod milyen jó tragikus sorsúnak lenni, akibe annyi reményt fektettek, és most mindez szertefoszlik? És nem kell vonat alá vetned vagy halálra döfködnöd magad. Csak minden nap hazarohansz, beülsz a gépbe, és kezdődhet a mámor. Mindezt még jobb már a munkahelyen kezdeni. Már nem kell manuálisan, egyedi tervezésben tönkretenni az életedet! Mi megmutatjuk, hogyan teheted, csak választanod kell. El sem tudod képzelni, milyen választékosan lehetsz internetfüggő. Rövid ismertetőnkben megmutatjuk, hogyan tudsz gyorsan és hatékonyan internetfüggővé válni, hogyan tudsz ellenállni a gyógyulási lehetőségeknek, és hogyan tudod megtalálni a Te egyéniségednek legmegfelelőbb internetfüggési technikákat.

Tanfolyamkínálatunk

1. Cyberszex-függés. Ezt elsősorban azoknak ajánljuk, akik gátlásosak, félelmeik vannak a szexszel kapcsolatban, esetleg csúnyának és visszataszítónak tartják magukat. Nagyon fontos hinni abban, hogy ezen nem lehet segíteni. Fontos, hogy semmi olyat ne olvass, ne hallgass meg, ami feloldhatná félelmeidet vagy gátlásaidat! Ha valaki azzal jön, hogy nem vagy csúnya és Te így kellesz neki, azonnal rúgd ki! Ha kapcsolatban, házasságban élsz, azt fokozatosan tedd tönkre! Gondolj a köztetek fennálló szex nehézségeire, hasonlítgasd össze partnered méreteit a szex site-ok díszpéldányaival! Elégülj ki, amilyen gyakran csak tudsz, nehogy megkívánd párodat!

Tudod hány válás van a cyberszex miatt? Ha mások tönkre tudják tenni a kapcsolatukat, neked is menni fog! Persze ha pedofil, szadista meg miegyéb vagy, nyert ügyed van. Az Interneten több millió adult site van, ezek közt biztos találsz kellően mocskos élvezeti helyeket.

Ha lány vagy, pláne családanya, külön ajánljuk Neked a szexchat-roomokat; a felmérések szerint a nők sokkal jobban kedvelik ezt a függési formát. Úgy kezdd, hogy először csak fel-felugrasz, fecsegsz, majd később észrevétlenül kezded úgy érezni, hogy valóságos kapcsolataidnál egyre fontosabbak ezek a virtuális kapcsolatok! Ezután szépen építsd le barátaidat, ha vannak gyerekeid, ne törődj velük, majd pécézz ki magadnak egy pasit, hívd félre egy privát csevejre, meglásd, igen gyorsan sikerül majd egymásba szeretnetek!

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com