KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. júl. 13. (szo) – Jenő
Címke: elektroszmog

Betegséget okozó sugárzások (6.)

Sugárzó válaszfalak

Sugárzó válaszfalakCsontritkulás, porcleválás, izomgörcsök, migrén, koncentrációs zavarok, fokozott stressz, nyugtalan alvás, belső feszültség, gyengülő immunrendszer – ilyen és hasonló bajokat okozhatnak otthonunkban a veszélyes elektromos terek. Gyakran a falban rejtőző vezetékek a bűnösök.

tovább ...

Betegséget okozó sugárzások (5.)

Milyen az egészséges alvóhely?

Milyen az egészséges alvóhely?A sorozat előző részeiben szó volt már a káros sugárzások különböző betegségeket okozó hatásairól. Ezúttal megtudhatjuk, mire figyeljünk, ha például rosszul alszik a gyerek vagy hosszabb ideig fáj feje. Tanácsokat kaphatunk ahhoz is, hogyan alakítsuk ki egészséges fekhelyünket.

tovább ...

Betegséget okozó sugárzások (4.)

Veszélyes tetőterek, csecsemőhalál

Veszélyes tetőterek, csecsemőhalálA sorozat előző részében példákkal igyekeztem bemutatni, hogy a meddőség kiváltó oka lehet többek között geopatogén zónák és az elektroszmog káros hatása. Várandósság idején kiemelten fontosnak vélem, hogy óvjuk ezektől a kismamát, biztosítsuk a magzat zavartalan fejlődését.

tovább ...

Almásy Zsolt cikksorozata

Otthonunk – elektroszmog nélkül (4.)

Otthonunk – elektroszmog nélkül (4.)Gondolt-e már arra, hogy számos betegség, probléma hátterében lehetséges kiváltó okként a lakásában található elektroszmog, illetve a földsugárzások különböző típusai húzódhatnak meg? Biztos-e abban, hogy Ön és gyermekei hálóhelye mentesek ezektől a káros hatásoktól?

tovább ...

Almásy Zsolt cikksorozata

Otthonunk – elektroszmog nélkül (3.)

Otthonunk – elektroszmog nélkül (3.)A sorozat előző részében megismerkedhettünk a leggyakrabban előforduló alacsonyfrekvenciás elektromos terekkel. Most az elektroszmog „veszélyesebb” fajtáját, az alacsonyfrekvenciás elektromágneses erőtereket és a testben keletkező örvényáramok hatását mutatjuk be.

tovább ...

Almásy Zsolt cikksorozata

Otthonunk – elektroszmog nélkül (2.)

Otthonunk – elektroszmog nélkül (2.)A cikksorozat első részében általában tekintettük át az elektroszmog témakörét. A továbbiakban megismerkedhetnek az otthonainkban előforduló, elektroszmogot okozó alacsonyfrekvenciás elektromos erőterekkel, azok hatásaival, felismerésükkel és a védelem lehetőségeivel.

tovább ...

Almásy Zsolt cikksorozata

Otthonunk – elektroszmog nélkül (1.)

Otthonunk – elektroszmog nélkül (1.)Napjainkban a saját és családja egészségével törődő ember egyre gyakrabban találkozhat ezzel a kifejezéssel: elektroszmog. De mit is takar ez a rémisztően hangzó fogalom? Otthonunkban, munkahelyünkön valóban láthatatlan veszély leselkedik ránk? És mit tehetünk ellene?

tovább ...

A sajátunknál ezerszer erősebb térerő

Elektroszmog a hálószobában

Elektroszmog a hálószobábanEgy tipikus alvóhelyen a külső forrásokból (a mennyezeten, a falakban és a padló alatt húzódó, működő elektromos vezetékekből) származó elektromos térerő ezerszer erősebb, mint az emberi test saját elektromos rendszere. Hogyan védhetjük meg magunkat a káros hatásoktól?

tovább ...

Milyen bajokhoz vezethet?

Földsugárzások, a betegségek okozói

Földsugárzások, a betegségek okozóiIsmeretes, hogy a tudomány a mai napig nem ismeri el a földsugárzások létét és azoknak az emberi szervezetre gyakorolt káros hatását. Annak ellenére, hogy több ezer éves agyagtáblák, illetve a rajtuk levő képek igazolják, hogy ezek megléte nem a mai idők szüleménye.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)

Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)Védekeznünk kell minden olyan hatással szemben, amelyhez az evolúció során nem szoktunk hozzá. A cikk első részében többféle ártalmas sugárzás hatásait ismertettük. Most a mobil­telefonról, a számítógépről és a védekezés mindenki által elérhető lehetőségeiről lesz szó.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

Védekezzünk az elektroszmog ellen (1.)

Védekezzünk az elektroszmog ellen (1.)Védekeznünk kell minden olyan hatással szemben, amelyhez az evolúció során nem szoktunk hozzá. Ilyen az elektroszmog, amelynek összetevői az elektromos vezetékek, háztartási eszkö­zök, számítógép, monitor, mobiltelefon, mikrohullámok, URH-, tv- és rádióadók sugárzásai.

tovább ...

Gyógyítás és tudomány

Nem hinni kell, hanem mérni

Nem hinni kell, hanem mérniA Natúrszigeten megjelent, „Temetni” készülnek a bioenergetikát című cikk nyomán gyógyítás és tudomány viszonyáról beszélgettünk Szász András fizikus professzorral és Weixl-Várhegyi László természetgyógyásszal. Portá­lunkat Kürti Gábor természetgyógyász képviselte.

tovább ...

Daganatos betegségek kiegészítő gyógymódjai

Daganatos betegségek kiegészítő gyógymódjaiAz alternatív és természetes módszerekkel gyógyítók egyetértenek abban, hogy a daganatos betegségek (kevés kivételtől eltekintve) az évtizedeken át követett helytelen életmód következményeként alakulnak ki. Több szerző a rákot anyagcsere-betegségként nevezi meg.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

A mikrohullámú sütő ártalmai (2.)

A mikrohullámú sütő ártalmai (2.)Még egy kísérlet. A kikapcsolt állapotban lévő mikróba bele kell tenni egy bekapcsolt mobiltelefont. Rá kell csukni a mikró ajtaját, majd felhívni egy másik készülékről a mobiltelefont. Akkor jó a mikró burkolása, ha nem szólal meg a benne lévő mobil készülék.

tovább ...

Holisztikus információs gyógyítás – a Körbler-módszer (2.)

Holisztikus információs gyógyítás – a Körbler-módszer (2.)Az alternatív gyógyítói szemlélet az emberi szervezetet egy energiamezőbe ágyazott kölcsönható rendszernek tekinti. Erich Körbler felfogása szerint minden élőlény szerves része a környezetének, és csakis a környezetével együtt vizsgálható, hisz létezése – mint nyílt disszipatív rendszeré – a környezetével való állandó energia- és információcserén alapul. Az energiacsere folyamata egyénenként más és más, hiszen minden egyén bioenergia-mezője őrzi mind az öröklött, mind pedig a jelen élet összes történésének információját. Cikksorozatunk előző részében általában szóltunk a Körbler-módszerről, most a geometriai formák konkrét jelentésével és alkalmazásával ismertetjük meg Önöket.

tovább ...
old.natursziget.com