KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 18. (csü) – Andrea,Ilma
Címke: AIDS

Jön a védőoltás és a tapasz?

Új utak az AIDS kutatásában

Új utak az AIDS kutatásábanEgy WHO-előrejelzés az 1990-es évek közepén a világ lakosságát leginkább fenyegető betegségeként a szív- és érrendszeri problémákat jelölte meg. Az Egészségügyi Világszervezet a HIV-fertőzést csupán a tizedik helyre sorolta. Napjainkra igencsak megváltozott a helyzet.

tovább ...

A szervezet rák elleni védelméről

Elkerülhető a halálos kór

A szervezet rák elleni védelmérőlHogyan védekezik a szervezetünk a rák ellen? Miért betegszik meg az egyik ember rákban, míg a másik nem? Mit tehetünk a tumorok kialakulásának megelőzéséért, illetve a gyógyulásért? Ezt világítja meg dr. Kulcsár Gyula pécsi biokémikus a vele készült videofelvételen.

tovább ...

Nő a tbc és a májgyulladás veszélye

Egyre több HIV-pozitív Európában

Egyre több HIV-pozitív EurópábanA WHO Európai Régiójában, amihez Oroszország és a szovjet utódállamok is tartoznak, az Európai Betegségellenőrzési és Prevenciós Központ szerint 806 258 (diagnosztizált) HIV-fertőzött él. Közülük 86 912 a múlt évben diagnosztizált új beteg, számuk Németországban is nő.

tovább ...

Kezelhető-e az AIDS ily módon?

Egyre több brit bízik a homeopátiában

Egyre több brit bízik a homeopátiábanAz Egyesült Királyságban az elmúlt években mindinkább erősödnek a homeopátia elleni támadások. Felkorbácsolta a kedélyeket az a londoni szimpózium, amelyet az AIDS elleni homeopátiás kezelésről decemberben tartottak. Az eszmecserét a brit Homeopata Társaság szervezte.

tovább ...

Gyanúsított lesz az orbáncfű, a menta,a csalán, a kamilla és a fokhagyma?

Gyanúsított lesz az orbáncfű, a menta, a csalán, a kamilla és a fokhagyma?Németországban a növényi eredetű gyógyszerek, a fitofarmakonok bekerültek a gyógyszerüzlet kemény világába. Kétely merült fel a termékek komplex összetételével és szintetikus gyógyszerekkel együtt történő szedésükkel kapcsolatban, írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

tovább ...

Lehetünk nyertesek...

Versenyben a rákkal

Versenyben a rákkalHa az orvosunk csak kiejti ezt a három betűs szót, az szinte felér egy halálos ítélettel. Rettegünk tőle, gyógyíthatatlannak tartjuk. Pedig van egy magyar készítmény, amely legyőzheti a rákot. Nem csodaszer, „csupán” működik. Nemsokára életmentő gyógyszer lehet belőle.

tovább ...

Újra divatba jön a férfiak körülmetélése

Újra divatba jön a férfiak körülmetéléseAz egész világon elterjedőben van a férfiak körülmetélése, hogy megelőzzék a HIV-vírussal való fertőzést, illetve más nemi betegségek terjedését. A már a bibliai időkben alkalmazott eljárás megnehezíti, hogy a különböző vírusfertőzések nemi úton terjedjenek tovább.

tovább ...

Kevésbé foglalkoztatja a szex a középiskolásokat

Kevésbé foglalkoztatja a szex a középiskolásokatAz Egyesült Államok középiskoláiban a korábbinál kevesebb diák siet megkezdeni szexuális életét. A legújabb, 2005-ben végzett kutatás szerint a felsőbb osztályokba járó amerikai középiskolások 46,8%-a számolt be arról, hogy már volt szexuális tapasztalata.

tovább ...

A méhnyakrák megelőzésére is hatékony a gumióvszer

A méhnyakrák megelőzésére is hatékony a gumióvszerA nem kívánt terhesség megelőzése, a AIDS és a nemi betegségek elleni védekezés eszközeként jól ismert és széles körben alkalmazott a kondom. Egy most zárult kutatásból kiderült: a gumióvszer emellett alkalmas arra is, hogy jelentős mértékben csökkentse a nők fertőződésének kockázatát a humán papilloma vírussal (HPV), amelyet az orvosok többféle rákbetegség, elsősorban a méhnyakrák fő felelősének tartanak.

tovább ...

A tej és a tejtermékek egészségkárosító hatásai: ez lenne a feketeleves?

A tej és a tejtermékek egészségkárosító hatásai: ez lenne a feketeleves?Ki ne hallotta volna nap mint nap, hogy „a tej egészséges” vagy „tápanyagokban gazdag”, „a gyermekek számára fontos” stb... Sajnos az alábbiak szerint pont az ellenkezője az igaz. Kérem, fordítson egy kis időt erre a cikkre. Mindig az váltja ki a legnagyobb megdöbbenést és kételyt, amit nem a többség hangoztat vagy csinál. Az alábbi tények nagyon befeketítik a tejet. Ha a fenti reklámszövegek igazak volnának, akkor könnyű lenne igazolni a valódiságukat. Vegyük csak sorra ezeket a vizsgálati eredményeket! E cikk szerzője, Pusztai Árpád, tudományos forrásokra utalva, megkérdőjelezi a tej több ilyen, egészségesnek hitt tulajdonságát. Pusztai Árpád magyar származású, világszerte ismert biokémikus, akinek korábban már közöltük írását a szója egészségkárosító hatásairól.

tovább ...

Immunterápia allergiákra

Immunterápia allergiákraRégen a szalmazsákokon alvó, lószőr pokróccal takarózó, háziállatok között, pollendús mezőkön játszó, friss tehéntejet ivó, mézet evő gyermekek csak ritkán voltak allergiások. Mai társaik allergiás betegségeinek nagyfokú emelkedése azt mutatja, hogy egyre többen és egyre kevésbé tudják tolerálni a környezetünkben előforduló természetes anyagokat. A változást nemcsak a hozott genetikai hajlam és a környezetünkben előforduló nagyszámú új allergizáló anyag (allergén) megjelenése és ezek kölcsönhatása okozza, hanem az is, hogy a gyermek immunrendszere – érése során – valószínűleg nem találkozik kellő számú és megfelelő koncentrációjú természetes allergénnel.

tovább ...

Terjed az orális szex a fiatalok között

Terjed az orális szex a fiatalok közöttMeglepő eredménnyel zárult egy amerikai kutatás, amely a tizenévesek szexuális szokásait vizsgálta. A témáról 580 kaliforniai középiskolást kérdeztek meg, átlagéletkoruk 14,5 év volt. A válaszolók közül minden ötödik úgy nyilatkozott, hogy már kipróbálta az orális szexet, egyharmaduk pedig közölte, hogy a következő hat hónapon belül szándékában áll ezt megtenni. A tinédzserek nagy része hozzátette, hogy számára az orális szex a hagyományosnál kevésbé kockázatosnak számít.

tovább ...
old.natursziget.com