Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. február havi horoszkóp

A Kos és a Bika lazíthat egy kicsit, pénzügyeik is javulnak, csakúgy, mint a Szűzé. Az Ikrek most ne adjanak kölcsön, az Oroszlán pedig tartalékoljon. A Mérleg előtt nehéz hónap áll, a Nyilas jól teszi, ha belső megérzéseire hallgat. A Bak ne most intézze hivatalos ügyeit!

2/1. oldal

Kos

KosFebruár elején a Vénusz megérkezik a Kos jegybe, és sokban segíthet, hogy megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, melyeket eddig halogattál, kerülted azok megoldását. Saját magaddal is törődj végre többet, megérdemled a kényeztetést, érzelmeidet is jól tudod felügyelni. Pénzügyek terén enyhe javulás mutatkozik, így megengedheted magadnak, hogy néhány napos szabadságra menj. A pihenés jót tenne, és újult erővel vághatsz bele dolgaid intézésébe.
Kedvező napjaid: 1, 8, 9, 13, 23, 27.

Bika

BikaNagyon „hajtósra” sikerült a januári hónap? Végre lazíthatsz egy kicsit, érzelmek terén, munkában és tanulásban is némileg könnyebb heteknek nézel elébe. Az elmúlt két hónapban felgyülemlett feszültség enyhülni látszik. Pénzügyeid most új alapokra kerülhetnek. Mindemellett megérdemelnél egy kis pihenést, használd ki a hétvégéket, akár barátaiddal, családoddal vagy partnereddel. Add át magad az élet örömeinek!
Kedvező napjaid: 3, 7, 10, 26, 27.

Ikrek

Ikrek2009. februárjában jóval több megértést kell tanúsítanod környezeteddel szemben, legyen szó családról, barátokról vagy éppen szerelemről. Anyagi ügyeid kissé meginoghatnak egy váratlan kiadás miatt. Ha ez egy kölcsön lenne, amelyre valaki igényt tartana, mondj most nemet, mert nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonodat. A hónap végére már érezheted a Jupiter jótékony, nyugtató hatását.
Kedvező napjaid: 8, 13, 15, 20, 26.

Rák

RákFebruár havában eredményesen intézheted a karrierrel összefüggő ügyeidet, a Jupiter nagy segítségedre lesz ebben. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra a hónapban, élj vele! Új üzleti kapcsolatok köttethetnek, amelyekből komoly haszonra tehetsz szert októberig Ha még nincs párod, annak megismerésére a hónap második fele különösen alkalmas. A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak.
Kedvező napjaid: 7, 11, 13, 20, 22, 24.

Oroszlán

OroszlánFebruár a változtatás ideje. Ha módosítanál életmódodon, esetleg fogyókúrára, böjtölésbe kezdenél vagy munkahelyváltást tervezel, kiváló időszak veszi kezdetét. Ugyanakkor hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt, ha teheted, inkább tartalékolj. Szerelemben sikereket arathatsz, újra meghódíthatod kedvesedet, vagy új szerelem léphet életedbe. Erre kiváló alkalmat kínál a hónap második fele.
Kedvező napjaid: 10, 12, 24, 26, 27, 28.

Szűz

SzűzKülönösen anyagiak terén nyílhatnak meg előtted kedvező lehetőségek, nagyszerű változásokat hozhat a februári hónap, ne hagyd ki a lehetőséget. Olyan ajánlatot kaphatsz, amilyenre hónapokig nem lesz újabb példa. Régóta vágyott céljaidat valósíthatod meg, amelyek kedvező irányba terelhetik életedet, ráadásul éppen problémás pénzügyeidet is rendbe hozhatod. Ha van párkapcsolatod, akkor feszültségekkel teli időszaknak nézel elébe.
Kedvező napjaid: 6, 8, 14, 17, 22, 23.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com