Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. április havi horoszkóp

A Bika nagyszerű hónap elé néz, szerencsésen alakulnak a dolgai. A Rák jól teszi, ha áprilisban a hivatására összpontosít, a Szűz számára pedig némi kikapcsolódás után a hónap utolsó napjai hozhatnak nagy változást. A Halak előtt mozgalmas és izgalmakkal teli hónap áll.

2/1. oldal

Kos

KosA Nap a Te jegyedben jár, sokat segít abban, hogy mostanában érdekes és új dolgokkal foglalkozhass. Emellett azért a tavaszi fáradtság téged sem kímél, sokszor érzed majd azt, hogy napjaid fárasztóak, de alapvetően jól érzed magad a bőrödben. Új ismeretségekre – ha még magányos vagy –, új szerelemre lelhetsz. A hónap utolsó napjaiban kellemetlen hatását fejtheti ki egy bolygóállás, amely vitákat generálhat.
Kedvező napjaid: 3, 9, 11, 25, 26.

Bika

BikaNagyszerű hónap köszönt be, főleg, hogy a végén már a Bikában jár a Nap. Április elején kell kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre számítanod, azonban ezek a problémák türelemmel és kellő odafigyeléssel megfelelően orvosolhatók. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert a felmerülő nehézségeket elég hamar meg tudod oldani. Anyagiakban, szerelemben is jól alakulnak az ügyeid.
Kedvező napjaid: 8, 17, 21, 24, 29.

Ikrek

IkrekÁprilis első napjaitól nagyon kellemes időszak vár rád, ez akár egy utazást, költözést, munkahelyváltást, meglévő párkapcsolati nehézségek megoldását hozhatja. Ha viszont még egyedül vagy és keresed az igazit, akkor az új szerelem is megérkezhet végre. Április végétől hivatásod terén jelentős akadályokba ütközhetsz, melyek nem legyőzhetetlenek, ha kell, kérj segítséget!
Kedvező napjaid: 4, 9, 15, 19, 30.

Rák

RákTettre fel, ne lazsálj! Jól teszed, ha most erősen a hivatásodra összpontosítasz! Emellett ne feledkezz meg szeretteidről, egyéb kötelezettségeidről sem. Április végén kiéleződhetnek a konfliktushelyzetek, különösen 27-én, 30-án. De van jó hír is, hiszen sok apró, örömteli pillanat is követi egymást. Pénzügyi lehetőségeid most nem túl kedvezőek, pluszmunkád nem most hozza meg gyümölcsét.
Kedvező napjaid: 4, 7, 13, 23, 28.

Oroszlán

OroszlánMár van párkapcsolatod? Akkor társaddal április elején kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, amelyeket nem lesz nehéz rendezni. Még keresed a másik feled? Akkor csak a hónap második fele kedvez új kapcsolat kialakításának. A hónap utolsó hetében már újult erővel veted bele magad az életbe, használd kommunikációs képességed, bárkit levehetsz a lábáról. Ha valakivel személyes problémáid vannak, azt próbáld mihamarabb rendezni.
Kedvező napjaid: 14, 18, 23, 27, 28.

Szűz

SzűzFáradt és morcos vagy? Nos, nem csoda, hiszen elég sokat tevékenykedtél március során! Épp ezért pihenj, szórakozz, most van itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően mély érzések irányítják lelkedet, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. Kedvező változások mutatkoznak munkád területén, április utolsó napjai nagy változást hozhatnak.
Kedvező napjaid: 5, 22, 24, 25, 29.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com