Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. október havi horoszkóp

Családon belül a Bika ne kezdjen olyan beszélgetésbe, levelezésbe, ami félreértésre adhat okot. Az Ikrek ne halogassanak tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat! Az Oroszlán mostanában senkinek ne adjon kölcsön, mert kevés esély van rá, hogy azt valaha is visszakapja.

2/1. oldal

Kos

KosTöbb – az elmúlt hónapokban csak halogatott – feladat vár rád október során, néhány még a nyárról vagy éppen tavaszról maradt... Nehezedre esik a sok munka, de az esetleges tanulás is. Ne keveredj feleslegesen konfliktusba munkatársaiddal vagy iskolatársaiddal, egyszerűen csak hagyd szó nélkül a dolgokat, amelyeket alaptalanul vágnak a fejedhez. Ha belebonyolódsz a vitába, te húzhatod a rövidebbet. Pénzügyekben szerencsés lehetsz, főleg 24-e körül.
Kedvező napjaid: 13, 19, 23, 24, 25, 29.

Bika

BikaOktóber havának első napjai kellemetlen meglepetéseket rejthetnek, ezért légy sokkal óvatosabb a közlekedésben, sportolás és kommunikáció terén! Könnyen megeshet, hogy többen félreérthetik, amit mondani szeretnél vagy éppen, amit csinálsz. Családon belül, barátokkal, szomszédokkal ne fogj olyan beszélgetésekbe, levelezésekbe, ami félreértésre adhat okot. Ezeket az ügyeket inkább halaszd el. Ugyanakkor a hónap vége már pozitív tendenciákat hoz, eltalálhat Ámor nyila, vagy fellendülhet kihűlőben lévő kapcsolatod!
Kedvező napjaid: 18, 22, 25, 28, 30.

Ikrek

IkrekMegérint a változás szele, ne halogass tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat neked! A munka mellett többek közt szánj időt a pihenésre is, akár a pároddal, akár barátaiddal tölts el egy kellemes hétvégét októberben. Nem árt a pihenés, hiszen sok feladat megoldása vár még rád. A hónap folyamán számos új barátságra, ismeretségre tehetsz szert, amelyek hosszú távon segítségedre lehetnek. Kiváló időszak lesz a 13-a és 20-a közé eső néhány nap!
Kedvező napjaid: 10, 13, 16, 18, 20, 28.

Rák

RákVégérvényesen beköszönt az ősz, jön a hideg idő, és a lombhullással te is úgy érezheted, picit veszítesz fényedből, sőt kedvedből is. De ez egyáltalán nincs rendjén, hiszen képes vagy arra, hogy mindig megújulj, legyen így ez most is. Pénzügyekben pozitív időszak köszönt rád, főleg a 12-ét követő időszakban. Társad meglephet valamivel, ami számodra igazán értékes lehet, de a magányosok se szomorkodjanak sokáig... Ha még pihenni is szeretnél, azt a hónap második felében tedd, az első két hétben számos feladat megoldása vár!
Kedvező napjaid: 13, 18, 24, 26, 29.

Oroszlán

OroszlánOktóber első napjaiban a pénzügyek kerülnek előtérbe. Sokat költhetsz régi vágyaidra, kicsit túl is költekezhetsz – de ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ugyanakkor emiatt nézeteltérésekbe keveredhetsz közvetlen környezeteddel. A hónap végére beköltözik végre otthonodba a nyugalom, így a lazításra is jut egy kis időd. Mostanában senkinek ne adj kölcsön, mert kevés esély van rá, hogy megadják valaha is! Légy körültekintő a közlekedés terén, különösen 18-án és 22-én.
Kedvező napjaid: 3, 7, 14, 26, 29, 30.

Szűz

SzűzÉrzelmi életed bizonytalansága, instabilitása okozhat lelki gondokat a hónap elején, néhány csalódásra, félreértésre is számíthatsz, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a búbánat. Légy türelmes és kitartó, akkor talán nem kerül sor szakításra vagy komoly vitára. Anyagi ügyekben is sok feszültség várható. Sajnos a mostani konstellációk inkább viszik a pénzt, mint hozzák. Szánj több időt családodra, barátaidra, mostanában kevés időt töltöttél velük.
Kedvező napjaid: 9, 12, 16, 20, 24.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com