Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. július havi horoszkóp

Az Oroszlán előtt mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak. Tele lesz életkedvvel, energiával. Karrier és szerelem terén egyaránt nagyszerű hónap vár a Szűzre is. A Halak alaposan gondolják meg, kinek mit mondanak, mert bár nem szándékosan, megbánthatják szeretteiket, ismerőseiket.

2/1. oldal

Kos

KosJúlius hava igazán kellemesnek és kiegyensúlyozottnak ígérkezik, különösen anyagiak terén, mert váratlan lehetőség(ek) csöppenhet(nek) a Kosok ölébe. Használj ki minden lehetőséget, ami fejlődésedet segítheti – most kapsz belőle bőven. Különösen a hónap első fele alkalmas arra, hogy fordíts életed irányán, ebben támogatókra találsz családtagjaid és barátaid között is. Ha még keresed az igazit, nagy az esély, hogy meg is érkezzen...
Kedvező napjaid: 8., 13, 16, 19, 23.

Bika

BikaMár június végén is érezhetted, hogy folyamatosan akadályok nehezítik a mindennapokat, és ez július közepéig fokozódik. Ezeket a korlátokat most tényleg nehéz legyőzni. Hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, pesszimizmusra, különösen a hónap közepén. Ne félj váltani, változtatni, ha úgy érzed, a régi berögzöttségek akadályoznak partnerkapcsolatodban vagy éppen a karriered területén. Nem lesz időd pihenni, ezt halaszd augusztusra.
Kedvező napjaid: 4.,11., 16., 28., 29.

Ikrek

IkrekNehéz hónap vár rád, nem csak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek, folyamatos kisebb-nagyobb problémák is kikezdik jókedvedet és nehezíthetik meg az életedet. Ez a nyári hónap gyengítheti az Ikrek már meglévő párkapcsolatát, illetve akadályozhatja egy új kialakulását. Éppen ezért ne siess el semmilyen döntést, ez a kellemetlen időszak kb. július 12-éig tart. Problémáid megoldását kivételesen odázd el.
Kedvező napjaid: 5., 14., 22., 28., 29.

Rák

RákNehezen birkózol meg a meleggel, jelentős energiacsökkenést tapasztalhatsz a nyár derekán, és ez nem csak az időnek köszönhető. De ne csüggedj, július hava elsősorban annak kedvez, hogy saját, alapvető szükségleteiddel törődj, és ha teheted, menj el hosszabb szabadságra. Bár alapjában jól alakulnak a dolgaid, de a nagy lehetőségek a nyár végére tolódnak. Szerelmi téren sem mutatkozik jelentősebb változás, légy türelemmel.
Kedvező napjaid: 1., 2., 6., 10., 26., 27.

Oroszlán

OroszlánTele leszel életkedvvel, energiával, szinte fáradhatatlan vagy, és persze szeretnél valami igazán rendkívülit alkotni – ebben új ötleteid is megsegíthetnek. Mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak előtted, sokat dolgozol, nem lesz időd pihenni, de ennek hamarosan meglesz az eredménye is. Elérkezett az idő arra is, hogy alaposan és mélyen áttekintsd és akár módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal, vagy akár kollégáiddal.
Kedvező napjaid: 4., 8., 12., 19., 28.

Szűz

SzűzNagyszerű hónap vár rád, a bolygók mindent megtesznek azért, hogy semmi se zavarja meg nyugalmadat, békédet, kiegyensúlyozottságodat. Ha eddig elmaradtak volna életedből a sikerek, most karrier és szerelem terén egyaránt babérokat arathatsz. A viták és feszültségek most nagy ívben elkerülnek, energiáidat kiválóan tudod felhasználni. A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, a második felét töltsd aktív pihenéssel, rád fér!
Kedvező napjaid: 7., 9., 16, 18, 24.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com