Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Test-lélek-szellem

Jún. 15.: interdimenzionális találkozás

Mária Magdolna ellentmondásos alakja

Ki volt valójában Mária Magdolna, szent vagy prostituált? A keresztény egyház szentje, az apostolok apostola, Jézus feltámadásának hírvivője? Vagy a férfias erkölcsöt romba döntő szajha, akire az egyház évszázadokon átívelő nőgyűlöletét alapozta? A Megváltó kedvese?

2/1. oldal

Aki Jézus lányának, Sárának életet adva Szent Grálként vitte tovább a szent vérvonalat?

Mária MegdolnaA Mária Magdolna Üzenetben Magdolna azt állítja, beavatottként az volt a feladata, hogy sajátos energianövelő gyakorlatokkal segítsen felépíteni Jézus finomtestét (a Ka-t) a végső beavatáshoz. Ezt szexuális energiáik mesteri használatával érték el – Magdolna Ízisz beavatottjaként a bolygó egyik legrégibb alkímiai irányzatának módszereit alkalmazta Jézussal együtt.

A nő és férfi közötti, kölcsönös megbecsülésen és szereteten alapuló kapcsolat, s ezen belül a szeretetteljes, szívből jövő szexualitás mindig is az istenüléshez vezető egyik legrövidebb út volt. Bár a különböző vallási irányzatok és az egyház az évszázadok során elhomályosította ezt a szent páros ösvényt – párhuzamosan a női princípium leigázásával –, most eljött az idő, hogy e tudást újra használatba vegyük. Az idők végének kezdetén elkerülhetetlen, hogy végre egyensúlyt teremtsünk a férfi és a női energiák, a szellem és a Föld között.

Egyensúly a női és férfi lelkiség között

Mély spirituális és szimbolikus szinten a női lelkiség a földhöz (az anyaghoz), míg a férfi energia az éghez (a szellemhez) kapcsolódik. Az elmúlt kétezer év domináns patriarchális világszemlélete a szellem és az anyag elkülönülésén alapult, és a szellemet az anyag fölött állónak gondoltuk. Emiatt úgy tekintettünk a földre, mint amit a következményekre való tekintet nélkül ki lehet zsákmányolni, csakúgy, mint ahogy sok kultúrában a nőket is kihasználandó árucikknek tekintik, megfeledkezve jólétükről és személyes szabadságukról.

Történelmünknek ezen a pontján, a gyűlölködés és békétlenség időszakában nem halogathatjuk tovább egy új kor megalapozását. Bizonyára egyre többen tapasztalják az utóbbi években, hónapokban, hogy Földünkre erőteljesen érkeznek az új kor magas rezgésszintű, átalakító erejű energiái. A bolygót körülölelő energiák most minden eddiginél erősebben támogatják a Földanya és az emberiség rég várt gyógyulását, ami az egész univerzumra különlegesen pozitív hatást gyakorol majd.

Mária Magdolna jelenlegi földi küldetése a férfi és a női princípium alkímiai egyensúlyba hozásáról szól, mely a „Kozmikus Anya visszatérésének” része. Ahhoz, hogy ezt a nagy ugrást a tudatosságunkban megtehessük, égető szükség van a világunkat és önmagunkat behálózó negatív energiák, elavult viselkedési minták, függőségek, sérelmek, félelmek kitisztítására és elengedésére.

A Szakrális Párkapcsolat útja

Ezek a magasztos szavak azonban csak akkor nyernek értelmet, ha ezeket a minőségeket a saját életünkben valósítjuk meg – ennek egyik elősegítője és „bölcsője” lehet a kölcsönös biztonságon, lelki őszinteségen és Kedvesünk megbecsülésén alapuló Szakrális Párkapcsolat, amelyet Mária Magdolna és Jézus is követtek földi megtestesülésük idején.

A Szakrális Kapcsolat alkímiai üstjében lehetőségünk nyílik arra, hogy megteremtsük a női és férfi lélekrészünk közötti vágyott egyensúlyt. A férfi és a nő belső síkon történő alkímiai házassága az ellentétek egyesülését jelenti. Amikor ellentéteket egyesítünk, hatalmas kreatív lehetőségeket szabadítunk fel. A kreativitás és a problémamegoldás magasabb fokára kell lépnünk ahhoz, hogy az új évezred ránk váró kihívásait megoldjuk, és új megoldási módokat kell alkalmaznunk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com