Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Tóbiás-közvetítések

Mi jön a New Age után?

Mi jön a New Age után? Számos kereső feltette már ezt a kérdést, miután spirituális tanfolyamok tucatjait járta végig, elolvasott számtalan ezoterikus könyvet és belefáradt a kutatásba, melynek során csak fél válaszokra és hiányos információkra tett szert.

2/1. oldal

Tóbiás-közvetítésekSokan – „spirituális útjuk” valódiságát megkérdőjelezve – a legnehezebb személyes tapasztalatokat élték át, és ezek a megpróbáltatások és kihívások alapozták meg új emberré válásukat. Ugyanakkor sokukban még erőteljesebben munkál a vágy, hogy „hazatérjenek” egy olyan világba, amely a szeretet és elfogadás univerzális elvein alapul, és így valódi otthonul szolgálhat az emberiség számára.

Sokunk számára épp most jött el az idő, hogy mélyebben is megértsük az életünkben felbukkanó, embert próbáló nehézségek értelmét, megtanuljuk őket minden eddiginél hatékonyabban átalakítani, hogy mi magunk is emberangyallá váljunk – és beteljesítsük földi küldetésünket: egy jobb világ megteremtését.

„Sosem fogsz megérkezni az Otthonba...

...mert az Otthon jön el tehozzád.” Tóbiás, egy szeretetteljes, együttérző angyali lény ezekkel a szavakkal földi feladatunk teljesen új megértéséhez rakja le az alapokat, és rávilágít arra is, hogy milyen fontos útelágazáshoz értünk spirituális utunk során. Tóbiás a külföldön már régóta ismert Bíbor Páholy nevű fénylény-csoport tagja, s kiemelt spirituális feladata az emberiség egy különleges csoportjának tanítása. Korábbi földi pályafutását tekintve egy szeretetteljes, együttérző angyal a Biblia apokrif irataiból. Tóbiás a jövő spirituális tanítóihoz szól Geoffrey Hoppe-on keresztül, aki egy egyszerű, spiritualitással nem foglalkozó üzletember és vállalkozó volt 1995-ben bekövetkezett „ébredése” előtt. Csupán néhány év alatt a Tóbiás-közvetítések csodálatos hatást váltottak ki világszerte: emberi életek alakulnak át tőlük, és új reményt adnak a spirituális beteljesedésre.

Tóbiás különleges tanításai

Bár Tóbiás és a Bíbor Páholy a fátyol túlsó oldaláról hozzák el számunkra felemelő energiáikat és hatásos tanításaikat, azok nem véletlenül olyan ismerősek annyi embernek. Tóbiás egyik legmegdöbbentőbb kijelentése: valójában ő az, aki közvetít – bennünket. Ő és az őt körülvevő angyalok összegyűjtik a csoport tudatosságát és továbbítják Tóbiástól a közvetítőn keresztül a hallgatóság számára. Vagyis azokat az információkat csatolják vissza nekünk, amelyeket a mi felsőbb énünk szeretne velünk megosztani.

Tóbiás és társai segítségével megláthatjuk magunkat a tükörben. Az üzeneteik igazolják, mi folyik bennünk mély spirituális szinteken, melyeket emberi elménk nehezen tud felfogni. Tóbiás nem ad új információkat, csupán isteni önmagunkat adja át:

„A mindennapi életetek súlya alatt, a konfliktusok, a káosz és a benneteket körülvevő energiák kellős közepén talán nem könnyű meglátni, kik vagytok valójában. De mi tisztán látjuk. És ez ámulatba ejt bennünket. Ebben az energiában tekintsetek magatokra úgy, ahogy mi tekintünk rátok! Ítélkezés nélkül, tiszta szeretettel. Anélkül, hogy aggódnátok a döntéseitek miatt, csupán tudva azt, hogy ezeknek a döntéseknek az alapja legvégső soron mindig a szeretet lesz. Csodálattal tekintünk rátok, mert azt választottátok, hogy a teremtés körét elhagyjátok – és ezt szó szerint értjük –, a Minden Létezőn kívülre mentek, hogy megtapasztaljátok azokat a dolgokat, amelyekből a Minden Létező majd gyarapodhat. Ez bennünket ámulatba ejt.”

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com