Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. június havi horoszkóp

A Vízöntőre nagyszerű hónap vár, bármibe kezd, azt könnyedén sikerre viheti. A Mérleg dolgai is jól alakulnak, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnia az adandó alkalmakat. A Bika fordítson több időt a szeretteire, a Skorpió jól teszi, ha mélyen magába néz...

2/1. oldal

Kos

KosFontos, egyben sikereket hozó hetek következnek, figyelmedet elsősorban a munkádra összpontosítsd, karriered most szárnyakat kaphat, ráadásul alkalmad lehet arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Érdekes változások jöhetnek a munkáddal kapcsolatban, akár egy új lehetőséget is felkínálhatnak számodra. Most megalapozhatod egzisztenciádat, amely számodra nagyon fontos tényező. A hónap végén pihenj sokat, szükség lesz az erődre egész hónapban.
Kedvező napjaid: 4, 15, 18, 21, 25.

Bika

BikaTöbb időt kell fordítanod emberi kapcsolataidra, családodra, barátaidra. Ha van párkapcsolatod, azt is fel kellene frissítened, ha még keresed a másik feled, akkor új szerelmi köteléket létesíthetsz. Június kiváló alkalom arra, hogy sok időt tölts szeretteiddel, és átértékeld hozzájuk fűződő viszonyodat. Kimondottan gondtalan időszaknak nézel elébe. Ne hagyd, hogy bármi vagy bárki visszatartson abban, hogy változtass unalmas mindennapjaidon.
Kedvező napjaid: 1, 6, 7, 14, 22, 26.

Ikrek

IkrekA Nap végre újra az Ikrek jegyben jár, a hónap közepén azonban egy kellemetlen konstelláció megronthatja a dolgos mindennapokat. Különösen a meglévő párkapcsolatoknak árthat ez a néhány nap, ezért ne siess el semmilyen döntést, légy türelmes, és problémáid megoldását kivételesen odázd el. Most inkább saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával az elkövetkezendő hetekre. A hónap vége már jelentősen lazább lesz.
Kedvező napjaid: 4, 7, 12, 25, 30.

Rák

RákMihamarabb nyisd ki a szemed, a változások elől ne dugd a fejed a homokba! Új kapuk nyílnak meg előtted, rajtad áll, mire vagy képes, mennyi hasznot tudsz húzni a most adódó lehetőségekből. Tele vagy energiával, fáradhatatlan vagy, és szeretnél valami rendkívülit létrehozni. Mozgalmas életednek köszönhetően most sokat tevékenykedsz. Nem lesz időd pihenni. Június hava párkapcsolat építésére is nagyszerű.
Kedvező napjaid: 13, 15, 19, 28, 29.

Oroszlán

OroszlánMeglepően sok újdonság, mozgalmasság vár rád júniusban. Jelentős fejlődést hozhat számodra a 19-éig tartó időszak. Szentelj figyelmet a váratlanul jött lehetőségeknek, szakíts beidegződéseiddel. Ne félj váltani, változtatni, legyen szó partnerkapcsolatról, munkáról. Újjászületési időszakot élhetsz meg, és csak akkor tudsz kiteljesedni, ha nem szabsz gátat önmagadnak, lehetőségeidnek, érzelmeidnek.
Kedvező napjaid: 8, 9, 17, 19, 24.

Szűz

SzűzKissé nehézkesebben találod a helyed a következő hetekben, mint máskor. Június folyamán kevesebb önbizalmad lesz a megszokottnál, és keresni fogod a magány lehetőségét is. Itt az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, felvedd a kapcsolatot belső éneddel, őszintén kiértékeld önmagad és másokhoz való viszonyodat. Egy alapos tükörbenézés segítségével érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, szinte alig ismersz magadra. Több érdekes, új élményben is részed lehet mostanában.
Kedvező napjaid: 2, 5, 10, 13, 19, 28.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com