Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 28. (csü) – Gedeon,Johanna,Hanna
Test-lélek-szellem

A nőké lesz a spirituális erő

A Fény kígyója

A Földön 13 ezer évente bekövetkezik valami szent és titokzatos esemény, amely mindent megváltoztat, és a igen mélyreható változásokat idéz elő. Ez a ritka változás mostanra elkezdődött: a Föld középpontjához kapcsolódó ősi energia elindult, hogy megtalálja új otthonát.

2/1. oldal

A Fény kígyójaEz az energia mozgás közben hasonlatos egy kígyóhoz, akárcsak az emberi test kundalinije. A Föld Kundalinije mindig a földfelszín egy meghatározott pontjához kapcsolódik, ahol megközelítőleg 13 ezer évet tölt el. Az idő letelte után azonban egy másik területre költözik, ahol újabb 13 ezer évet tölt el. Ez az energia táplálja a Föld spirituális keresőit. Nem csak a világ különféle asramjaiban, kolostoraiban élőket, hanem a mindennapi életben is mindazokat az egyszerű embereket, akik a maguk módján Istent keresik. A Föld Kundalinije az a titokzatos energia, amely az emberiség minden tagjának szívét összeköti.

A Fény kígyója és a precessziós ciklus

Ez az energia a napéjegyenlőségi precessziós ciklushoz igazodva mozog, és amikor elmozdul, megváltozik a spiritualitásról alkotott fogalmunk. A következő ciklus energiái szerint alakul át, hogy magasabb szintű spirituális ösvényekre vezessen bennünket.

Közelebbről nézve a következő a helyzet. A Kundalini két pólussal rendelkezik, közülük az egyik a Föld középpontjában van. A másik valahol a felszínen található, és a világ bármely pontjára eshet. A Föld saját tudatossága határozza meg, hogy hol kell lennie.

A Föld Kundalinijének polaritása pontosan egy 12 920 éves ciklus végén vált át az ellentétes pólusra, amivel egyidejűleg a Föld felszínén is megváltoztatja helyét. Az új területen nem csupán annyi történik, hogy a szent helyszín környékén élők hirtelen tudatukra ébrednek. Az energia új frekvenciát küld a Földet körülvevő elektromágneses hálóba, így végső soron a bolygó egészének tudatosság-hálózatát befolyásolja. Ez a terv, amely már készen áll, meghatározza az emberiség spirituális fejlődésének útját.

A tibetiek és az indiaiak is ősidők óta nyilvántartották a napéjegyenlőség precessziójának mozgását. Mindkét kultúra nagy jelentőséget tulajdonított a 12 részlet mindegyikének. Ezeket a részleteket „Yugáknak”, vagyis „időszakoknak” nevezték, és minden Yugának egyedi vonásokat tulajdonítottak, amelyek az egyes Yugák ideje alatt hitük szerint az egész emberiségre hatással vannak. Minden Yuga egy külön csillagképhez is kötődött, és így az asztrológia szerves részét is képezte.

A Vízöntő kor és a női energiák egyensúlya

Mindannyian hallottunk már arról, hogy a Vízöntő korszaka felé tartunk. Ez így van. 2012. december 21-én a Föld tengelye ennek a csillagképnek a szélére mutat majd, és 12 920 éve első ízben fordul majd elő, hogy a galaxis közepe felé indul el, és nem távolodik tovább. Az elkövetkezendő 2160 évben a Föld tengelyének egyenese a Vízöntő csillagképén belül fog mozogni.

Mindig, amikor a Föld tengelye egy új csillagképben veszi fel helyzetét, az emberiség is változik. Az ősi hit szerint ilyenkor tulajdonképpen minden megváltozik. 2012. december 21-én a tengely egyenese át fog billenni a galaxis középpontja felé, és a Föld Kundalinije megkezdi a felszínen elfoglalt helyzetének módosítását.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 Cricket 2009-01-02 19:40:10
 
Ez a könyv számomra sorsfordító volt! Nagyon ajánlom mindenkinek aki egy kicsit is el tud merülni az olvasmnyába..felejthetelen utazásban lesz része...

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com