Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. november havi horoszkóp

A Bika legyen körültekintő, véletlenül se bántson meg senkit. Az Ikrek novemberben megalapozhatják sikereiket, amelyek évekig elkísérhetik. A Rák jól teszi, ha nem ad kölcsönt. A Szűz jegyűeket akár barátai, családtagjai is félrevezethetik. A Mérleg munkáját siker koronázza.

2/1. oldal

Kos

Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hónap köszönt rád. Az első napokban teljesen leköthet a tanulás vagy akár a karriered, illetve azoknak az ötleteknek a megvalósítása, amelyek akár otthoni konfliktusokhoz is vezethetnek. Szerencsével járhatsz, mert olyan támogatót sikerülhet megnyerned terved kivitelezéséhez, aki hosszú távon egyengetheti majd az utadat. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen terveid megvalósításáról! A hónap vége nem várt bevételt hozhat. Egy régi ismerőssel való véletlen találkozás felkavarhatja érzelmeidet.
Kedvező napok: 3, 8, 10, 13, 23, 30.

Bika

BikaA november legelején esetlegesen kialakult családi konfliktusok végre megoldódhatnak, bár azért a hónap első napjaiban légy óvatos és a megszokottnál is körültekintőbb, ne bánts meg senkit, még okkal se! Ha dolgozol, november 24-étől hosszú távú és nagyon kedvező lehetőségekre számíthatsz, amelyeket érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak. Most nagy segítségre számíthatsz Vénusztól.
Kedvező napok: 9, 12, 15, 17, 20, 24.

Ikrek

IkrekMár a hónap legelső napjaitól használd ki a kedvező bolygóállásokat tanulásod, munkád, magánéleted fellendítésére. November második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet – kár lenne elszalasztani a tálcán kínálkozó lehetőségeket. Nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen külföldi út, esetleg költözés lehetősége tárul eléd. A siker évekig elkísérhet, problémáid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid rendeződhetnek.
Kedvező napok: 1, 4, 6, 11, 22, 29.

Rák

RákBár igen jól haladnak dolgaid, kiváló ötleteidet hasznosítani is tudod, most sem vagy maradéktalanul elégedett önmagaddal és a nehezen kialakult sikerekkel. A pénzügyek most kevésbé érdekelnek, de nem is kell velük sokat foglalkoznod, hisz a hónap közepén kisebb, váratlan bevételre is szert tehetsz. November vége problémákat mutat, épp ezért ne adj kölcsön senkinek, ne fogadj a bizalmadba senkit! A hónap legvégén szíven találhat Ámor nyila is...
Kedvező napok: 10, 15, 19, 28, 29.

Oroszlán

OroszlánKarriered, netán saját vállalkozásod vagy épp tanulmányaid terén nagyon eredményes lehetsz egészen november közepéig, de néhány, téged nem kedvelő személy sem tétlenkedik majd, sok akadályt gördíthetnek eléd 20-a utáni napokban. Új ötletek megvalósításához a 26-a utáni időszak kedvez majd, bár ugyanekkortól a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek. A hónap közepén a magányosok szerelemre találhatnak – váratlan körülmények között...
Kedvező napok: 4, 9, 10, 12, 14, 26.

Szűz

SzűzBár rólad nagy általánosságban elmondható, hogy megfontolt, óvatos személynek ismernek barátaid, családtagjaid, november folyamán azonban mégis nagy a veszélye, hogy valaki könnyen félrevezethet, becsaphat, alaposan átverhet. Épp ezért légy tehát a szokottnál is sokkal óvatosabb – akár bizalmatlanabb –, legyen bármiről is szó! A hónap második felében bármibe is fogsz, azt biztos, hogy sikerrel zárod. A magányosoknak 13-a után megnő az esélyük a pártalálásra.
Kedvező napok: 7, 13, 16, 24, 27, 28.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com