Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2010. január havi horoszkóp

A Bika karrierje hangsúlyos szerepet kaphat januárban. Az Oroszlán ne hagyja felgyűlni a feladatait, a Skorpió pedig akkor cselekszik legokosabban, ha új barátok után néz és bővíti tudását. A Nyilasnak teljesülhet régi, dédelgetett álma, a Bak figyeljen mindennapi feladataira.

2/1. oldal

Kos

KosNe támassz túl nagy igényeket 2010 első havával szemben, de családtagjaiddal, szeretteiddel szemben sem. Közvetlen környezeted szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedbe járjon, a jövőben ez mégis elégedetlenkedéshez és sértődéshez vezethet. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Egy váratlanul érkező információ igencsak kihozhat a béketűrésből, ezért az átlagosnál több toleranciára lesz szükség a tél leghidegebb havában.
Kedvező napok: 4, 7, 13, 18, 23, 29.

Bika

Bika2010 számos újdonságot hozhat számodra. Összefoglalva: egy meglehetősen változékony, mégis inkább pozitív időszak veszi kezdetét, egyaránt lesz benne jó és kevés rossz is. Meglehet, hogy emberi kapcsolataid jól működnek, néhány figyelmetlen cselekedet mégis negatív hatással lehet. Hajlamos leszel arra, hogy magadba fojtsd problémáidat, pedig családod, barátaid esetleg segíthetnének. A karriered is hangsúlyos szerepet kap januárban.
Kedvező napok: 10, 15, 19, 24, 26.

Ikrek

Ikrek2010 első havában meglehetősen sokat kell majd improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a megoldandó problémákon, bár sajnos még így sem teljesen biztos, hogy mindegyikre megtalálod a jó megoldást. Most, hogy vége a karácsonyi és szilveszteri felhajtásnak, végre fellélegezhetsz, pihenhetsz kicsit. Nagy tervek fogalmazódnak meg most benned, különösen a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően.
Kedvező napok: 5, 7, 8, 11, 25.

Rák

RákIsmét egy új évkezdet, nagyszerű lehetőségek! Már január legelső napjaiban szükséged lesz ismert és rejtett képességeidre, mivel több olyan feladattal kell megbirkóznod, amelyek nagyfokú kreativitást igényelnek. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek, különösen az újév beköszönte miatt, hiszen ebben az időszakban nincs túl sok kedved a hajtáshoz. A téged körülvevő embereknek sem kis erőfeszítésébe fog telni, hogy a helyes irányba tereljenek.
Kedvező napok: 2, 4, 6, 8, 29.

Oroszlán

OroszlánAz újesztendő rengeteg lehetőséget is tartogat, különösen figyelj azonban arra, hogy egyetlen feladat se maradjon elvégzetlenül, különben január folyamán nagyon hamar feltorlódnak az elvégzetlen munkáid. Otthon is meg kell birkóznod néhány kisebb problémával, az ünnepek alatt ellustult családodra pedig nem számíthatsz. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet karrieredre.
Kedvező napok: 7, 9, 11, 14, 22, 30.

Szűz

SzűzAz újév első napjai tartogathatnak néhány kellemetlen meglepetést is. Egy barát vagy ismerős, kolléga kellemetlen helyzetbe sodorhat. Éppen ezért muszáj elhatárolódnod akár a legközelebbi ismerőstől is, ha úgy alakul – még akkor is, ha érzelmileg ez megvisel. Ne hagyd, hogy ez a te életedre is rányomja a bélyegét. Törekedj arra, hogy minél jobban kihasználd az individuumodat, mert így távol maradhatsz a problémáktól.
Kedvező napok: 9, 12, 21, 26, 30.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com