Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. szeptember havi horoszkóp

A Kos dolgozzon sokat, használja kreativitását. A Rák jegyűeknek pozitív változásokat hozhat a szeptember, segíti őket Jupiter. A Szűz jobban teszi, ha nem most hozza meg fontos döntéseit. A Vízöntő figyeljen oda az egészségére, a Halak pedig hallgassanak a megérzéseikre.

2/1. oldal

Kos

KosNagyszerű időszak áll a Kos jegyűek előtt, bár a hónap első hetében hirtelen hangulatingadozások okozhatnak nehézséget, nehéz megéléseket. Ez átmeneti gondokat, lelki problémákat jelenthet, ezért előfordulhat, hogy nem mindig tudod, mit szeretnél. Előnyös lehet viszont, ha jól használod ki kreativitásodat és rugalmasságodat. Akkor teszed jól, ha sokat dolgozol, de a magánéletre is hagyj elegendő szabadidőt.
Kedvező napjaid: 7., 11., 15., 16. és 30.

Bika

BikaNyugodt, kiegyensúlyozott, konfliktusoktól szinte teljesen mentes időszak köszönt be a Bikák számára. Kreativitásod megnő, gondolkodásmódod fejlődik, új ötleteid segíthetik további boldogulásodat. Anyagi helyzeted javul vagy végleg rendeződhet, és jelentős döntések születhetnek szeptemberben. Fontossá válnak az érzelmek, a most kötendő házasságok egy életre szólnak. A magányosokra is végre rátalálhat a szerelem.
Kedvező napjaid: 4., 13., 16. és 21.

Ikrek

IkrekIgencsak vegyes – jó és rossz – hatások egyaránt jellemzik szeptember havát. Mégis sok szempontból szerencsésnek érezheted magad, különösen, mert Jupiter több kellemetlen helyzettől is megkímél. Régebbi ötleteid közül most jó néhányat valósíthatsz meg, itt az idő, hogy végre belevágj egyikbe, másikba. Érzelmek terén jelentős változásra nem számíthatsz, a magányosoknak a hónap utolsó napjai hozhatnak változást.
Kedvező napjaid: 9., 15., 19., 24., 28.

Rák

RákSzámos néhány meglepő, egyben pozitív irányú változást hozhat az ősz megérkezését jelentő hónap, különösen Jupiter kedvező hatásának eredményeképpen. Régóta dédelgetett álmaid megvalósításához kezdhetsz most hozzá, szinte bármiben sikereket arathatsz, különösen a hónap második felében. Ha van társkapcsolatod, szerelem terén elkötelezettséget, magányosoknak végre szerelmet hozhat az ősz eleje.
Kedvező napjaid: 10., 14., 18., és 23.

Oroszlán

OroszlánIzgalmakkal, pozitív hatásokkal teli, mozgalmas időszak köszönt be, számos feladat vár megvalósításra. Ha szükségét érzed a változásoknak, eljött az idő! Legyen szó költözésről, munkahelyváltásról, tanulmányok megkezdéséről vagy bármiről, amihez kedvet érzel, vagy régóta tervbe vetted. Szeptember végén fontossá válik az anyagi biztonság kérdése is. Szerelemben Vénusz siet az Oroszlánok segítségére.
Kedvező napjaid: 8., 15., 17., 24. és 27.

Szűz

SzűzA bolygók együttes és erősen agresszív, kellemetlen hatása miatt a hónap első napjaiban hajlamos lehetsz a kapkodásra, idegeskedésre, szétszórtságra, váratlan konfliktusok bevonzására, éppen ezért jobban teszed, ha fontos dolgokba most nem kezdesz bele, jelentős döntéseidet is halaszd szeptember második felére. A hónap utolsó napjaiban érzelmek terén kedvezőek a hatások, ha még keresed az igazit, beléphet végre életedbe a szerelem.
Kedvező napjaid: 10., 12., 20. és 23.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com