Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. május havi horoszkóp

Májusban a Kos szinte minden álmát valóra válthatja, a Skorpióra is rámosolyog a szerencse. A Mérlegeknek az érzelmek terén a hónap első, az üzleti ügyek szempontjából a második fele hozhat kedvező változást. A Halak vigyázzanak: vitáikban ne a hirtelen indulat vezesse őket!

2/1. oldal

Kos

KosMinden Kos jegyű személy kellemes, könnyed, színes és mozgalmas májusra számíthat. Pihenj, szórakozz sokat, most van itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak. Emellett mély és intenzív érzésekkel vagy tele, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. A következő hetekben szinte bármit sikerre vihetsz, amit akarsz, ne hagyd, hogy elképzeléseidben bárki meggátoljon. Régi vágyaid valóra válhatnak.
Kedvező napjaid: 7, 14, 16, 20, 23.

Bika

BikaEgész május folyamán nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted, itt az idő új vállalkozás beindításához, tanulmányok megkezdéséhez vagy vizsgák letételéhez. Csupán a hónap közepén kell egy-két kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre, megoldhatatlannak tűnő probléma felbukkanására számítanod. Ám mégis szerencsésnek érezheted magad, mert szinte minden nehézséget könnyedén és gyorsan le tudsz győzni.
Kedvező napjaid: 2, 6, 12, 14, 26, 27.

Ikrek

IkrekMájus első fele – még számodra is meglepő módon – kissé döcögősre sikerülhet, nem túl sok, de jelentősebb probléma keserítheti mindennapjaidat. De légy kitartó, mert 13-át követően igazán mozgalmas és egyre pozitívabb napok állnak előtted. A hónap utolsó napjaiban azonban kellemetlen hatását fejtheti ki egy konstelláció, amely vitákat generálhat, ezért már az esetleges konfliktus kialakulásánál is utasíts vissza minden támadást.
Kedvező napjaid: 4, 11, 13, 21, 29.

Rák

RákAz a Rák jegyű, akinek már van stabil párkapcsolata, figyeljen oda jobban a dolgok alakulására. Szerelmeddel kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, ha még magányos vagy, akkor a májusi hónap egyáltalán nem kedvez új kapcsolat alapjainak letételéhez. A hónap utolsó napjaiban azonban már újult erővel vetheted bele magad az életbe, használd kommunikációs képességed, bárkit levehetsz a lábáról.
Kedvező napjaid: 17, 19, 22, 25, 30.

Oroszlán

OroszlánMájus számos változás lehetőségét rejti. Számodra különösen a hónap középső harmada kedvező. Karrier terén jelentős sikereket könyvelhetsz el. Vállalhatsz egy utazást, költözést, könnyen megoldhatod párkapcsolati nehézségeidet, vagy ha magányos vagy, akkor új szerelem kialakulását is hozhatják ezek a hetek. Titkos szerelmi viszonyba is belekeveredhetsz, de ezzel mindenképpen légy óvatos!
Kedvező napjaid: 6, 9, 15, 18, 20.

Szűz

SzűzVénusz és Jupiter együttes és pozitív hatása sokat segít neked a hónap folyamán, különösen érzelmi életedre lesznek kellemes hatással. Hivatásod terén azonban akadályokba ütközhetsz az első napokban. Még mindig váratlan, sokszor ésszerűtlen konfliktusokba keveredhetsz, ugyanakkor más pozitív hatások miatt sok apró, örömteli pillanatra is számíthatsz. Ez a hullámvasútszerű hatás május végére teljesen megszűnik.
Kedvező napjaid: 5, 9, 15, 18, 23, 26.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com