Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. március havi horoszkóp

A Kos jobban figyelhetne a családjára, barátaira, de saját magával is többet kellene foglalkoznia. Az Ikrekre eleinte nehéz napok várnak, de a hónap végén javulhat a helyzet. Az Oroszlánnak is a hónap végére süt ki a nap, a Szűzre pedig egész márciusban szép napok várnak.

2/1. oldal

Kos

KosMárciusban a Nap újra belép a Kos jegybe, így sok tennivalód akad. Munkád, karriered teljesen lekötheti az idődet, mégis jól tennéd, ha családodra, barátaidra is jobban odafigyelnél, esetleg többet járnál társaságba. Alapjaiban elmondható, hogy szerencsésen alakulnak anyagi ügyeid, nincs mitől tartanod! Itt az ideje, hogy önmagaddal is foglalkozz! A magánéleteddel kapcsolatos esetleges problémák a hónap végére biztosan rendeződhetnek.
Kedvező napjaid: 15, 19, 22, 27.

Bika

BikaJelentős – anyagi ügyekkel összefüggő – döntéseket kell hoznod, ne spórold el az időt, alaposan gondold át terveidet és lehetőségeidet! A hónap első 10 napján inkább megy a pénz, de a hónap második felétől könnyebb lesz a helyzet, fordulhat a kocka. Gyakran tapasztalhatsz akadályokat vagy belső gátlásokat is. Egészséged általában stabil, de érdemes kerülni a stresszt és egészségesen táplálkozni.
Kedvező napjaid: 10, 14, 17, 23, 27.

Ikrek

IkrekMárcius folyamán több váratlan problémával kell szembenézned, nehézséggel teli napok várnak rád, munka – tanulás és az anyagiak terén egyaránt. Ezek a szokottnál jobban lekötik az idődet. Légy a kelleténél óvatosabb, mert jelentősen több kiadás várható, mint amit előre beterveztél. Ezzel ellentétben társasági életed előtérbe kerülhet, sok új ismeretségre tehetsz szert. 22.-től lendületet vesznek elintéznivaló ügyeid, és tele leszel újra energiával.
Kedvező napjaid: 9, 22, 25, 26, 28.

Rák

RákLégy a szokottnál is türelmesebb önmagaddal és környezeteddel egyaránt. Ha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, attól még ne érezd azt, hogy elhagyott a szerencséd. Családi kapcsolataidban sok vita, kellemetlenség adódhat, így érzelmi életed nem lesz nyugodt. A hónap második felében anyagi segítséget kaphatsz céljaid eléréséhez. Problémás ügyeid megbeszélésére kedvező időszak a hónap utolsó néhány napja.
Kedvező napjaid: 2, 8, 17, 19, 23, 30.

Oroszlán

OroszlánVénusz segítségedre lesz, és arra hívja fel a figyelmedet, hogy szánj több időt családodra, barátaidra! A szívügyek terén fontos dolgok várhatók, ha még nincs párod, akkor most megtalálhatod az igazit. Járj nyitott szemmel, ne utasíts vissza senkit. Március második felétől fellélegezhetsz a munka és egyéb olyan kötelezettségek terhei alól, amelyek február során még gyakran elvették a kedved...
Kedvező napjaid: 6, 19, 21, 24, 28.

Szűz

SzűzNagyszerűen és fordulatosan alakulhat a szerelmi életed, különösen, ha még keresed a párodat. Ennek legfőbb oka, hogy Vénusztól pozitív támogatást kapsz, ami sok örömöt és szórakozási lehetőséget kínál számodra. Használd ki a lehetőségeidet! Munkád, karriered, vállalkozásod terén is fontos, pozitív irányú változások veszik kezdetüket, akár anyagi haszon is várható. Jól alakulnak pénzügyeid, talán nem is számítottál ilyen sikerekre.
Kedvező napjaid: 10, 11, 14, 27, 30.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com