Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. augusztus havi horoszkóp

A Kosra nagyszerű napok várnak, élete fordulóponthoz érhet, csakúgy, mint a Bikáé. Az Oroszlánra is sok jó vár, végre mellé állhat a szerencse. A magányos Szüzek most megtalálhatják párjukat, a szingli Vízöntőre biztosan rátalál a szerelem. A Mérleg ne hajszolja túl magát.

2/1. oldal

Kos

KosAugusztus hava maga lehet a Kánaán! Nagyszerű időszak vár rád, több kedvező lehetőség kerül az utadba, élj az alkalommal, hisz régóta vártad már, hogy végre fordulóponthoz érjen életed! Mindennapjaidat most gyökerestül tudod megváltoztatni, új emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha munkahelyváltáson, saját vállalkozás indításán, netán költözésen töröd a fejed, vágj bele nyugodtan, most mindenben sikeres lehetsz! A szinglik párra lelhetnek a hónap közepén.
Kedvező napjaid: 8., 14., 16., 17., 20.

Bika

BikaVáltozásra és mozgalmasságra vágysz, most sok pozitív elismerést kapsz környezetedtől. Megnőhetnek azok az igényeid, amelyek életed alapjaiban történő megváltoztatására, jobbá fordítására irányulhatnak. Nemcsak saját magadon, hanem környezeteden is mihamarabb változtatni szeretnél, ideje, hogy megvalósítsd ötleteidet, régi vágyaidat. Most komoly fejlődést érhetsz el karriered terén, reflektorfénybe kerülhetsz, learathatod a babérokat.
Kedvező napjaid: 3., 7., 10., 11., 26.

Ikrek

IkrekValami van a levegőben, nagy dolog készülődik, Te is érzed? Sok mindent mondhatunk, de egyet nem: „unalmasan telik a nyár”. S bár még nagyon meleg van, neked nem jutott túl sok időd a pihenésre, a hónap első fele mégis inkább arra alkalmas, hogy karrieredet tovább építsd, és új lehetőségeket kutass fel. 13-át követően viszont pihenj sokat, erőre lesz szükséged, mert szerelem terén is jelentős változások várnak rád.
Kedvező napjaid: 4, 9, 14, 18, 27.

Rák

RákA Nap már rég elhagyta a Rák jegyét, de a Vénusz csak most érkezik meg, és bár kissé úgy érezheted, kiégtél, a mélyben még vannak energiatartalékok. Általában nem jellemző rád, hogy bizonytalanság övezné döntéseidet, most mégis többször is elbizonytalanodhatsz, megtorpanhatsz, pedig ha fel mered vállalni önmagad, nem lehet semmi gondod. Akik még keresik az igazit, most megtalálhatják, a hónap második fele nagyon kedvező erre.
Kedvező napjaid: 6., 9., 12, 23, 27, 30.

Oroszlán

OroszlánVáltozásokon töröd a fejed? Újdonságra vágysz? Nos, ez nem csoda, hiszen augusztus folyamán mozgásigényed és kalandvágyad jelentősen megnő, legyen szó új munkalehetőségről vagy épp érzelmekről. Kiemelkedően jó időszak vár rád, végre a szerencse is melléd állhat. Munkahelyi teljesítményed megnő, anyagi ügyeid jelentősen fejlődhetnek. Ne légy rugalmatlan, ez most csak hátráltathat az előrelépésben. Vedd figyelembe mások érdekeit is, és persze a családodat se szorítsd háttérbe.
Kedvező napjaid: 7., 15., 22., 30.

Szűz

SzűzA meleg időjárás nem vet vissza, megmutathatod a nagyvilágnak sokoldalúságodat, kreativitásodat és rugalmasságodat. Ezek együttesen most komoly lehetőségeket tartogatnak számodra. Különösen anyagiak tekintetében várhatsz pozitív irányú változásokat, ne utasítsd vissza semmilyen új munka vagy másodállás lehetőségét. Augusztus hava magában hordozza az előrelépést és fejlődést, nemcsak karrier, hanem szerelmi téren is. A magányos Szüzek most megtalálhatják párjukat, különösen augusztus első két hetében.
Kedvező napjaid: 5., 7., 13., 19., 22.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com