Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2010. február havi horoszkóp

A Kos megvalósíthatja régóta vágyott céljait, a Bikára is kedvező napok várnak. Az Ikrek konfliktusokra számíthatnak, és bizony jól teszik, ha vigyáznak a közlekedésben. A Nyilas kössön fegyverszünetet önmagával és környezetével, a Vízöntő végre lazíthat egy kicsit, megérdemli.

2/1. oldal

Kos

KosA zimankós február során különösen anyagiak terén nyílhatnak meg előtted kedvező lehetőségek. Nagyszerű változásokat hozhat ez a hónap, ne hagyd ki az esélyt, olyan ajánlatot kaphatsz, amilyenre hónapokig nem lesz újabb példa. Régóta vágyott céljaidat valósíthatod meg, amelyek kedvező irányba terelhetik életedet, ráadásul rendbe hozhatod éppen problémás pénzügyeidet is. Ha van párkapcsolatod, akkor sok konfliktushelyzet adódhat köztetek.
Kedvező napjaid: 2, 5, 10, 15, 20, 23.

Bika

BikaNagyszerű, fordulatokban bővelkedő időszak következik, február hava kedvező a szellemi fejlődésedre, a tanulásra, a régóta vágyott önmegvalósításra. A lélek mélységeinek kutatására is érdemes időt szánnod. Az ösztönzés belülről indul, és hasznodra válik, ha hallgatsz rejtett érzékeidre. Ha van párkapcsolatod, fejlődésre számíthatsz, aki még magányos, a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre. Anyagi téren a hónap utolsó napjai hozhatnak kisebb kiadásokat.
Kedvező napjai: 4, 8, 12, 19, 28.

Ikrek

IkrekAkadályokkal, sok értelmetlennek tűnő konfliktussal teli, nehézkes, lelkileg megterhelő hónap vár rád, összetűzésekbe, vitákba bonyolódhatsz. Még akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról 10-e körül, de ha alaposan odafigyelsz magadra, akkor ez elkerülhető. Figyelj anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél körültekintőbb. Ha van párkapcsolatod, ne keresd a konfliktushelyzetet. Ha viszont még várod az igazit, ehhez csak a hónap közepe kedvező.
Kedvező napjaid: 7, 9, 13, 15, 20.

Rák

RákMostanában egy helyben toporogtál, most végre eljött a változás ideje. Február hava jelentős fordulatokat hozhat. Anyagi és üzleti ügyeid pozitív irányba indulnak, ez feloldhatja régóta húzódó feszült hangulatodat. Jól teszed, ha szeretteidre is egy kicsivel több időt szánsz, hisz az év elején igen elfoglalt voltál. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zárhatsz, régóta húzódó ügyeknek is pontot tehetsz a végére. Ha veszteséges vállalkozást vezetsz, ez a hónap alkalmas ennek lezárására vagy egy új irány elindítására.
Kedvező napjaid: 1, 7, 12, 16, 24, 27.

Oroszlán

OroszlánPróbálhatod halogatni a jó dolgokat, február azonban a változtatás ideje. Ha módosítanál életmódodon, esetleg fogyókúrára, böjtölésbe kezdenél vagy munkahelyváltást tervezel, kiváló időszak veszi kezdetét. Ugyanakkor hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt, ha teheted, inkább tartalékolj. Szerelemben sikereket arathatsz, újra meghódíthatod kedvesedet, vagy új szerelem léphet életedbe.
Kedvező napjaid: 3, 15, 17, 21, 23, 26.

Szűz

SzűzHirtelen felébredsz Csipkerózsika álmodból, sok dolgot tisztán fogsz látni. Gyorsan kezdj valami új dologba! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására kiváló ez a hónap. Bár, ami a pénzügyeket illeti, nem vagy éppen stabil helyzetben, de most lehetőséget kaphatsz arra, hogy plusz bevételeid legyenek, amelyek megkönnyíthetik a mindennapokat. Hivatalos ügyek intézésébe most ne kezdj, csak bosszúságok érnének. Március sokkal kedvezőbbnek mutatkozik, addig is kitartás!
Kedvező napjaid: 4, 11, 16, 18, 20, 25.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com