Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. január havi horoszkóp

Januárban a Szűz ne viselkedjen meggondolatlanul vagy felelőtlenül, az Oroszlán fordítsa a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek intézésére. A Mérleg figyeljen, mert változékony időszak veszi kezdetét, a Skorpió legyen toleránsabb, engedékenyebb a környezetével!

2/1. oldal

Kos

KosMeglehetősen heves érzelmek dúlnak benned január elején – ami a Mars erőteljes hatásának köszönhető. Ez a lelkileg felzaklató időszak számos kellemetlen szituációba sodorhat. Nem ártana végre észrevenned, hogy sok minden megváltozott körülötted, leginkább különböző emberi kapcsolataidat illetően. Akkor cselekszel legokosabban, ha új barátok után nézel. Vásárolj könyveket, magazinokat, amelyek hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez.
Kedvező napok: 5, 14, 17, 21, 26.

Bika

BikaÚj év, nagyszerű lehetőségek! Már január első napjaiban szükséged lesz ismert és rejtett képességeidre, mivel több olyan feladattal kell megbirkóznod, amelyek nagyfokú kreativitást igényelnek. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek, különösen az újév beköszönte miatt, hiszen ebben az időszakban nincs túl sok kedved a hajtáshoz. A téged körülvevő embereknek sem kis erőfeszítésébe fog telni, hogy a helyes irányba tereljenek.
Kedvező napok: 2, 12, 18, 29.

Ikrek

IkrekJanuár első napjai tartogathatnak kellemetlen meglepetéseket is. Egy barát vagy ismerős, kolléga kellemetlen helyzetbe sodorhat. Éppen ezért muszáj elhatárolódnod akár a legközelebbi ismerőstől is, ha úgy alakul – még akkor is, ha érzelmileg ez megvisel. Ne hagyd, hogy ez a te életedre is rányomja a bélyegét. Törekedj arra, hogy minél jobban kihasználd az individuumodat, mert így távol maradhatsz a problémáktól.
Kedvező napok: 7, 19, 21, 24, 31.

Rák

RákMegszaporodnak elvégzendő feladataid, és az is fontos, hogy különösen nagy figyelmet fordíts mindennapos dolgaidra, illetve a munkahelyeden, esetleg egyéb helyen betöltött szerepeidre. Sok fontos beszélgetésre kerülhet sor mostanság, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok eléréséhez vezető úton. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet. A szerelemben a hónap utolsó napjai tartogatnak izgalmakat.
Kedvező napok: 19, 23, 27, 29.

Oroszlán

OroszlánIgen jelentős információk birtokába juthatsz a hónap elején, olyan dologról szerezhetsz tudomást, amelyek nem feltétlenül tartoznak rád, és ezekkel nem is szabad visszaélned. Abba a hibába sem eshetsz, hogy ez esetleg elbizakodottá tegyen! Továbbra is fordítsd a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek elintézésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről is szó lehet. Van valaki a környezetedben, akinek boldogulása részben azon múlik, hogy Te mennyire tudod ösztönözni őt...
Kedvező napok: 7, 8, 19, 24, 30.

Szűz

SzűzKellő, egyben alapos körültekintéssel kezdd meg a 2009-es évet, ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, és ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, amelyeket később könnyen megbánhatsz. Az esetleges felelősségérzet nélküli viselkedésed ráadásul egy nagyobb nézeteltérésre is okot adhat. Sokkal okosabban tennéd, ha inkább ragaszkodnál ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben.
Kedvező napok: 4, 11, 13, 17, 23.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com