Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. december havi horoszkóp

Az Ikrek számára érzelmekkel teli hónap következik, pénzügyekben azonban készüljön fel a vártnál nagyobb kiadásokra. Az Oroszlán, miként a Bak is, legyen körültekintőbb a közlekedésben, a Szűz zárja le régi ügyeit. A Skorpió decemberben jobban teszi, ha nem vesz fel hitelt.

2/1. oldal

Kos

KosA csillagok most fontos szerepet játszanak mindennapjaidban. Erőteljesen arra sarkallhatnak, hogy ebben a hónapban koncentrálj a munkádra, amelyben szerencsésen alakulnak a dolgok és anyagilag is jól járhatsz. Családi életedben azonban december elején feszültségek léphetnek fel, talán épp amiatt, hogy sokat dolgozol. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, vagy legalábbis törekedj erre ebben a hónapban, mert kedvesed úgy érezheti, keveset törődsz vele. Ha még keresed az igazit, a hónap végére rálelhetsz...
Kedvező napjaid: 4., 6., 10., 23., 27.

Bika

BikaAz év utolsó havában hajlamossá válhatsz arra, hogy sokkal jobban túlköltekezz a megszokottnál, ezért anyagi ügyekben legyél fokozottan körültekintő! A karácsony nem kell, hogy azt jelentse: költségekbe verem magam! Sok kiadás várható gyermekeddel, vállalkozásoddal vagy hobbiddal kapcsolatban. Szerencsére munkád révén jelentős bevételekre is számíthatsz.
Kedvező napjaid: 7., 9., 14., 16., 26.

Ikrek

IkrekErőteljesen felfokozott, érzelmekkel teli hónap következik. Új szerelemre vagy barátokra találhatsz az év utolsó havában. A külvilág számára vonzó leszel, a kedvesség és jó szándék, amit kisugárzol, hozzád vonzza azokat a személyeket, akiket magad mellett szeretnél tudni. Pénzügyeket illetően azonban készülj fel a vártnál nagyobb kiadásokra. Nehéz napok várnak rád, az anyagi gondok megoldásában csak magadra számíthatsz. Családod is inkább viszi a pénzt, mint hozza...
Kedvező napjaid: 1., 4., 10, 13., 28.

Rák

RákSzeretteid, otthonod, családi életed játsszák a főszerepet az év utolsó havában, és éppen erre vágysz. Ha most töröd a fejed valamilyen befektetésen, azt ne siesd el, ráér jövőre is. A hónap közepén úgy érezheted, hogy viharfelhők csapnak össze a fejed felett, mivel rengeteg teher nyomja a válladat, és nehéz helytállnod a mindennapokban. Lazításra lenne most szükséged, arra, hogy a rengeteg feszültséget ne tartsd magadban, hanem engedd el.
Kedvező napjaid: 3., 7., 9., 27., 31.

Oroszlán

OroszlánAz adventi készülődés alapjaiban rombolhatja szét az elmúlt hónapok nyugalmát, emellett a munka, a család és a mindennapi tennivalók is jobban lekötik a figyelmedet decemberben. Kollégáidra, beosztottaidra vagy épp feletteseidre több figyelmet kell most szánnod. Legyél körültekintő a közlekedésben, mert fokozott balesetveszély áll fenn, különösen a 3-a és 7-e közötti időszakban. Sok munkád nem hiábavaló, anyagilag kedvező hónapra számíthatsz, de az esetleges plusz bevételeket ne költsd el azonnal.
Kedvező napjaid: 14., 16., 20., 25., 26., 28.

Szűz

SzűzBármennyire is egyszerűbbnek tűnik homokba dugni a fejed, a csillagok most arra ösztökélhetnek, hogy szánj időt régi ügyeid lezárására. Például, ha bármilyen jellegű tartozásod van, akkor készülj fel arra, hogy ezt ki kell egyenlítened. A pénzügyek – nem mellesleg – egész december folyamán figyelmed középpontjában lesznek. Ne feledkezz el családodról, akiktől akár segítségre is számíthatsz. A váratlanul kínálkozó munkalehetőségeket használd ki, megéri, ha vállalsz valami kis pluszt!
Kedvező napjaid: 6., 10., 17., 18., 25., 30.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com