Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. máj. 8. (sze) – Mihály
Életmód

Weixl-Várhegyi László:

Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)

Védekeznünk kell minden olyan hatással szemben, amelyhez az evolúció során nem szoktunk hozzá. A cikk első részében többféle ártalmas sugárzás hatásait ismertettük. Most a mobil­telefonról, a számítógépről és a védekezés mindenki által elérhető lehetőségeiről lesz szó.

3/3. oldal

Személyes védelem

Jómagam az alábbiak szerint védekezem:

  • A házam a Faraday-elv szerint le van védve a külső hatásoktól.
  • Nincs mikrohullámú sütőm!
  • Mobiltelefont ritkán használok, akkor is álló helyzetben telefonálok, és a mobilkészülékemen van harmonizáló. Egyébként a mobiltelefont csak akkor kapcsolom be, ha telefonálni akarok, és nincs más lehetőségem. Mindig van nálam telefonkártya, és ha lehet, akkor vonalas készülékről kommunikálok. (Hányan mondták le a vezetékes vonalukat, pedig ha tudnák, hogy nem lett volna szabad...)
  • Az egész lakásbelsőm harmonizálva van, egyrészt úgynevezett házharmonizálóval, másrészt a képernyőimen (televízió, számítógép), a nyomtatómon, a komputeremen, a szünetmentes tápegységemen stb. úgynevezett EMF harmonizálók vannak, s így mentesítem magam ezeknek az ártó hatásaitól.
  • Egészségesen élek, és egészségesen táplálkozom. Vércsoportom szerinti, vegetáriánus táplálkozást folytatok, 60 évesen is atletizálok, tiszta levegőn lakom, tiszta vizet (desztillált víz, reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított víz) iszom, és azzal is főzünk.
  • Rendszeresen szedek immunerősítő táplálékkiegészítőket, azokat is a vércsoportomnak megfelelően, az FDA ajánlásoknál sokkalta nagyobb dózisokban.

A Nobel-díjas dr. Linus Pauling és dr. Szent-Györgyi Albert ajánlásai szerint viszek be a szervezetembe napi 18-20 ezer milligramm C-vitamint, részben egy liter teába adagolt, 14 ezer mg aszkorbinsav formájában, s ebből apró kortyokat iszom a nap során, elosztva az adagolást. A további C-vitamint, nyújtott felszívódású és flavonoid hatású tablettákkal viszem be a szervezetembe. Erre azért van szükség, mert a lakásomon kívüli (pl. Budapesten) tartózkodásomkor nincs más védelem a szatellit-, mobil-, radar- stb. sugárzások ellen, mint hogy megadózisú C-vitaminnal megnövelem a szervezetem sugár- és elektroszmogtűrő képességét. Volt már olyan eset is, hogy napi 30 ezer mg C-vitamint kellett bevennem, mert nagy sugárdózisú környéken vagy helyen voltam.

* * *

Zárásképpen annyit, hogy senki helyett nem tudok sem védekezni, sem gyógyulni, csak magamra vigyázhatok. De a tapasztalatom és a képzettségem alapján tudok tanácsokat adni ahhoz, hogyan lehet kivédeni a civilizációs ártalmakat, s miképp lehet meggyógyulni az ilyen ártalmak okozta betegségekből.

Weixl-Várhegyi László
mérnök, radiesztéta, bioenergetikus,
fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta
a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja
Életmód-tanácsadás

(Vége)

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#4 illike 2007-05-27 00:23:16
 
Kedves László!
Nekem sajnos mindig megfájdul a fejem a számitógép előtt, úgy,hogy az utóbbi időben már egyre inkább mellőzöm, pedig az internet már nagyon sok mindenben segitett. Vajon hogyan tudnám megoldani, hogy ne ártson ennyire nagyon a számitógép sugárzása? A laptop is ugyan ilyen hatású sugárzást okozhat?
Köszönöm a választ.
Kovácsné Magyari Ilona
titok40@gmail.com
#3 cerceruska 2007-05-20 12:03:26
 
Kedves Biolaci!
Rengeteget gondolkodtam a cikkeden.
- Mérhető dolgokról beszélsz: most értettem meg, hogy miért tuszkolják ennyire az ezotéria körébe a radiesztéziát, holott az 1 tudomány.
Pl. 1 altatóorvos napi - munkahelyi átlagos - elektroszmog terhelését simán ki lehetne mérni és nagy valószínűséggel egyértelmű összefüggés látszódna betegségeik és a terhelés között.
S akkor a munkahelynek bizony kiderülne a felelőssége a degeneratív betegségek kialakulásában...
- Gyakorlatilag ahol forog vagy áramlik valamilyen közeg, ott előfordulhatnak (+)elektroszmog terhelések: vagyis sok munkakört el tudok képzelni, ahol ezek kialakulásáért szintén felelős az alkalmazó.
Pl. sokan szorgalmazzák a szélturbinák elterjesztését, de ki tudja megéri-e a madarak pusztulása és a tudomásom szerint előforduló 'infrahang-szennyezés'...?!
- Személyiségi jogainkra hivatkozva nem kötnek hálózatba adatokat: a TAJ-számunk, egészségügyi adataink nyugodtan utazhatnak online oda-vissza hálózatban, de az orvosok számítógépein lévő lakcímek°eneratív betegségek nem kerülhetnek összerendelésre az elektromos távvezetékek lakott területen való nyomvonalával.
Naná: egyértelműen bizonyítottá válna a leukémia és az agydaganatok kialakulásának valószínűsége, ha a közelünkben megy el 1 ilyen távvezeték.
- Hamar kiderülne a mobilgyártók ingyombingyom 5. kerék 'sugárvédelmi' megoldásairól is, hogy mit adnak vele és minek húzós áron...
- Azon is elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen az elektroszmog hasznos is lehet: gondolok itt a hipertermia orvosi alkalmazására vagy az vetőmagokra gyakorolt hatására.
Te ezeket a felhasználásokat hogyan illeszted a világképedbe?
- Mi a véleményed a magvakról, amit egyesek a számítógép tetejére tetetnek elkerülendő a káros sugárzásokat?
- Vagy a báránybőrről?
A Waldorf- óvodában annak idején azt hallottam, hogyha kihúzzuk a tévé csatlakozóját a dugaszolóaljzatból és letakarjuk báránybőrrel, akkor megvédjük magunkat a káros sugárzástól...
Teljesen világos, hogy milyen érdekeket véd a radiesztézia kuruzslás tartományba való beszorítása egyesek részéről.
Egyik szívfájdalmam, hogy sajnos - úgy tudom - Szőke Lajos nem vállal már tanítványokat: nagyon szerettem volna Tőle megtanulni ezt a tudományt.
Szeretettel üdvözöl cerceruska
#2 varhegyi.laszlo@natursziget.com 2007-05-16 22:04:40
 
Kedves Pataki Márta!
A környezet harmonizálása nem írható le egy lavélben, mert mindíg az adott környezettől, épülettől, épület együttestől, s a lakásban lévő elektromos berendezésektől (ebben minden benne van) függ. Ha felkeres a rendelőmben egy lakás-környéket bemutató fényképpel, lakás alaprajzzal, és közli, hogy lakásában, hol milyen vezetékek és berendezések vannak, akkor meg tudom mondani, hogy hol, mit kell csinálni, vagy mit hogyan, milyen eszközökkel lehet árnyákolni, vagy harmonizálni. A helyszínre is kimegyek, akkor műszeres mérésekkel megnézem, hogy hol, milyen sugárzások vannak és az szerint tervezem meg a védelmet, meg a harmonizálást. Némely harmonizálót tőlem is be tud szerezni, ezekhez nem kell szakember, de a helyszíntől és a terheléstől függ, hogy még miket kell tenni.
Ezen a portálon keresztül, külön nekem küldöttt e-mailban meg tudjuk beszélni a részleteket.
Üdvözlettel: Weixl-Várhegyi László
#1 kelpatmar 2007-05-16 08:46:42
 
Tisztelt Weixl-Várhegyi László! Cikke rendkívül éredekes.Mit jelent a környezet harmonizálásának gyakorlati megvalósítása?- pl. házharmonizáció. Tisztelettel, Kelemenné Pataki Márta

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com