Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Félelem, pánikroham, hüvelyfertőzés

Rendszeresen közreadjuk – természetesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk levelezéséből válogattunk.

2/1. oldal

Kedves Weixl-Várhegyi László!
Kérném, legyen szíves ajánlani valamilyen szert, mert nem veszem be, amit kaptam az orvostól. Utálom a Frontint. Pécsett élő, 39 éves, 3 gyerekes anya vagyok, tavaly nyáron meghalt az édesanyám, 4-5 hónap múlva jöttek ezek a szörnyű rosszullétek. Emiatt nincs állásom sem. Félek, nem tudom, mikor és hol jön rám megint. Eladó a szakmám, így hogyan merjek munkát vállalni, ha találnék is?
Köszönöm, tisztelettel:
Zsuzsa

Hogyan törődjünk testünkkel, lelkünkkel?

Kedves Zsuzsa!
Először is engedje el az édesanyját, mert neki már nem itt van dolga a Földön. Másodszor: ne féljen a haláltól, mert ahogy megszületünk, úgy meg is halunk. Nem mindig az hal meg, aki koros, hanem az, aki soros! Van, aki 2 évesen soros, van, aki 30 évesen, de van, aki csak 105 évesen.

Az élet értelme, hogy testünkkel úgy törődjünk, mintha 1000 évig akarnánk élni, a lelkünkkel pedig úgy, hogy ha bármelyik pillanatban elhagyjuk a testünket, vagy magához szólít a Teremtő, akkor ne legyen szégyenkezni valónk, ha számot kell adni az életünkről és cselekedeteinkről.

Gyógyszereket ne szedjen, mert azok csak mérgezik. Pécsett van egy-két nagy energiájú hely, ahol feltöltődhet és megerősödhet energetikailag. A Székesegyház főoltárjához közeli mellékoltár közepével szemben lévő padsorba üljön be, vegye fel a meditációs vagy az imapózt, és gondoljon arra, hogy az az energia, ami ott van (akkor is, ha Ön esetleg nem is érzi), segít megoldani az összes problémáját, akár egészségügyi, akár munkahelyi vagy más gondja van. Ha kell, visszatérően, többször is menjen el erre a helyre, és ismételje el a leírtakat.

Ha pánikol, akkor azt azt is jelenti, hogy folyamatosan negatív energiáknak teszi ki az elméjét. Azért tud bepánikolni, mert az elméje nem kapja meg azokat az anyagokat, amelyektől erős lehetne. Ilyenek: az E-vitamin 400 NE, a B-Complex, az ómega-3, a Q-10, az L-karnitin, a Spirulina alga, a patikai NaCl, szőlőmagolaj, szójaolaj, lenmagolaj, dióolaj, kendermagolaj, szelén, őrölt barna lenmag, C-vitamin, Ginkgo biloba stb. Ezeket napi rendszerességgel kell bevinni.

Elalvás előtt mindig szopogasson el egy 3 mg-os melatonint. Úgy aludjon, hogy a feje észak felé legyen, s az ágyától számított 2 méteres körzetben ne legyen elektromos vezeték, elektromos készülék, még mobil vagy elektromos óra sem!

A pánikot előidézi a sok mobilozás, a számítógépezés és az elektroszmog, ha az ártalmak nincsenek leárnyékolva vagy kivédve. Ezzel kapcsolatos írásaim megjelentek a Natúrsziget portálon (pl. A mobilozás ártalmairól, Védekezzünk az elektroszmog ellen (1.), Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)a szerk.).

Táplálkozzon a vércsoportjának megfelelően, de ne egyen-igyon tejet, tejterméket, ne egyen margarint, még akkor sem, ha az jó lenne a vércsoportjának. Egyelőre kerüljön minden állati eredetű ételt, a tojást kivéve. Egyen minél több nyers ételt, valamint teljes kiőrlésű gabonából készült tésztákat, kenyereket, péksüteményeket. A cukrot minden formában kerülje, édesítésre csak steviát (jázminpakóca), illetve annak szárított levél őrleményét használja, vagy gyümölcscukrot. Ihat zöld teát (ne legyenek filteresek a teák!), macskagyökérteát, citromfűteát, komlóteát. A teákat desztillált vízzel vagy reverz ozmózisos eljárással tisztított vízzel készítse. Ilyen vizeket igyon, és ilyen vizekkel főzzön. Iható még a Vera és az Ave nevű ásványvíz is, lehetőleg ne szénsavasan.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#2 polcsys 2008-01-10 19:56:23
 
T. Weixl-Várhegyi László Úr!

2007. dec. közepén hörgőgyulladással kezeltek amire kaptam antibiotikumot, ez legyengítette a hüvelyflórát, a nőgyógyászom Canifug 100 kúpot és krémet írt fel.Ezután menstruáltam, majd új szexuális partnerem lett, az együttlét után valamivel erősebb a hüvelyi váladékozásom, de semmilyen kellemetlen szagot, égő,csípő, viszkető érzést nem tapasztalok. A hüvelyi váladék talán a normálistól kicsit savasabb. Ön szerint ez normális, vagy kezelendő, szó van-e fertőzésről?
Köszönettel: Szabó Judit
#1 Csöpe 2007-12-27 18:12:07
 
Kedves Weixl-Várhegyi László Úr!
Magam is pécsi lévén örömmel olvastam arról, hogy itt is van 1-2 nagy energiáju hely, ahol fel lehet töltődni. Mivel van a családban súlyos beteg, kérem szíveskedjék velünk közölni, hogy hol lenne ezen kívül erre lehetőség, ugyanis ahogy másutt is, csak belépődij ellenében lehet a templomba bemenni. Szentmise alkalmával pedig nem biztos, hogy az időpont megfelelő. Köszönettel: Babay Terézia

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com