KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. jún. 21. (pé) – Alajos,Leila,Alojzia
Egész-ség

Betegséget okozó sugárzások (6.)

Sugárzó válaszfalak

Csontritkulás, porcleválás, izomgörcsök, migrén, koncentrációs zavarok, fokozott stressz, nyugtalan alvás, belső feszültség, gyengülő immunrendszer – ilyen és hasonló bajokat okozhatnak otthonunkban a veszélyes elektromos terek. Gyakran a falban rejtőző vezetékek a bűnösök.

2/1. oldal

Lakások elektroszmog-felmérése során igen gyakran találkozom erős elektromos terekkel. Tapasztalataim szerint ezekben az egészségkárosító terekben élő emberek igen gyakran küszködnek a fenti problémákkal, de a leírtakon kívül még számtalan betegség kialakulását katalizálhatja az otthonunkban található elektroszmog.

A falakban rejtőző veszélyforrás

Szívesen lakna egy nagyfeszültségű távvezeték közvetlen közelében? Örülne, ha gyermeke napi 3-4 órán keresztül játszana a lelógó elektromos kábelek alatt? Mit szólna hozzá, ha a napi rohanás után szervezetének egy több százezer volt feszültségű vezeték által keltett elektromos térben kellene regenerálódnia? Aludna, dolgozna, élne ilyen erős elektromos térben? Ugye nem?

De vajon biztos-e abban, hogy nincs része a fentiekben nap mint nap, akár hosszú évek óta? Ne legyen biztos benne!

Ingatlanvásárlás előtt sokan keresnek meg azzal a kérdéssel, hogy a kiszemelt ház közelében található magasfeszültségű távvezeték káros hatásai felől érdeklődjenek, de kevesen gondolják, hogy veszélyes elektromos terek kialakulásához nem feltétlenül szükséges a ház közelében egy jól látható, látványos és rémisztő távvezeték.

Egy átlagos lakásban számos láthatatlan elektroszmog forrás található. Egy átlagostól eltérőben – akár sokkal több. Veszélyes lehet már egy egyszerű, hibásan bekötött elektromos eszköz is, amelyről még a leggyanakvóbbak sem gondolnák, hogy károsan hatna egészségükre, de veszélyesek lehetnek akár a falakban rejtve lapuló elöregedett vagy hibás elektromos vezetékek is. Ki gondolná, hogy – egy ilyen rejtett hiba folytán – a fekhely mellett lévő válaszfalból, a gyermek számítógépéből, akár egy kisebb távvezeték által keltett erősségű elektromos tér károsítja egészségét?

Ágyáthelyezés – hibásan

A távvezetékek által keltett erős elektromos tereket hatékonyan árnyékolják az épületek falai, így ezek az elektromos sugárzások lakásokon belül jelentősen legyengülnek. De mi a helyzet azokkal a sugárzásokkal, amelyek a lakásunk falain belül keletkeznek? Esetleg éppen a falakban meglapuló elektromos vezetékek okozzák...

Vajon találkozhatunk hasonló erősségű elektromos terekkel egy átlagos lakásban? Tapasztalataim szerint igen. Sőt, néha még ennél erősebb elektroszmogot is okozhatnak különféle észrevétlen hibák.

Nemrég egy kedves házaspár lakásában jártam. Elmesélték, hogy néhány hónappal korábban vizsgálódott már lakásukba egy radiesztéta, és tanácsára a fekhelyüket egy, a földsugárzásoktól mentes területre helyezték át, de a problémáik nem oldódtak meg, sőt újabbak keletkeztek. Szemügyre vettem a hálószobában elhelyezett franciaágyat, és rögtön észrevettem néhány komoly és „látványos” problémát. Már ekkor sejtettem, hogy mi is lehet a valódi ok, de az elektroszmog műszeres mérését későbbre hagytam, és vizsgálódásomat a földsugárzások feltérképezésével kezdtem. Furdalta ugyanis az oldalamat a kíváncsiság, hogy az előttem ott járt radiesztéta vajon minek alapján javasolta a fekhely áthelyezését.

A földsugárzások vizsgálata során kiderült, hogy a házaspár fekhelye ebből a szempontból valóban jó helyen van. Úgy tűnt, hogy a kolléga jól végezte a munkáját, de hamarosan kiderült, hogy az ágy új helyének kiválasztásakor nagy hibát követett el.

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com