Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Itthon

Weixl-Várhegyi László:

Az oxigénes víz gyógyító ereje (1.)

Tízezer éve a Föld légkörének oxigéntartalma még 38%-os volt, mára az arány 21%-ra csökkent. Vérünk kevesebb oxigént szállít, ezért szerveink, szöveteink állandó oxigénhiányban szenvednek, ez pedig sok betegség forrása lehet. Szerzőnk találmányával a megoldást kereste. 

2/1. oldal

 Természetgyógyászként korán felismertem, hogy a legtöbb ember oxigénhiányban szenved. Részben azért, mert dohányzik, részben, mert nem sportol, nem végez rendszeresen jóga légzőgyakorlatokat, de legfőképpen azért, mert az ipari forradalom (1798) óta folyamatosan csökken a Föld légkörének oxigéntartalma. Azóta, amióta a járműiparban elterjedtek a robbanómotorok, az energiatermelésben fosszilis tüzelőanyaggal állítják elő az erőművekben az elektromos áramot. Ez olyan mértékű oxigéncsökkenést idézett elő, amilyet genetikai rendszerünk élettanilag már nem képes ilyen gyorsan, vagy egyáltalán nem képes tolerálni. Ehhez jön még világszerte az erdők irtása – márpedig köztudott, hogy a növényzetnek, különösen a fáknak, milyen szerepe van a légkör oxigéntartalmának növelésében (fotoszintézis). Sajnos fokozódik a villamosenergia-igény is, és hiába állítottak be a széntüzelés helyett energiafűvel működő erőműveket, ezek is tovább csökkentik a Földünk oxigénellátottságát.

A találmány

Hiába tanulja meg valaki ma a jógalégzéssel való oxigénfelvétel növelésének technikáját, amelyet már évszázadokkal ezelőtt kidolgoztak, mert akkor még 10%-kal magasabb volt a légkör oxigéntartalma. Ma már ezzel a technikával sem tudjuk mindig elegendő oxigénhez juttatni szervezetünket.

Ezt felismerve azon tűnődtem, hogyan lehetne több oxigénhez jutni, és azt találtam legmegfelelőbbnek, ha egy autoszifonba oxigénpatronnal viszek be oxigént. Azt tudtam, hogy az oxigénnel vigyázni kell, mert minden fémet nagyon erősen oxidál, töményen pedig különösen hamar elégeti az alumíniumot, emellett nem szabad zsírral vagy olajjal „találkoznia”, mert akkor van aztán csak gyors égés! Próbálkoztam drótozott üveg autoszifonnal is, de nehéznek és törékenynek bizonyult. Mára készen áll egy sav- és lúgálló, rozsdamentes autoszifon és a hozzá való oxigénpatronok, gyorsan és olcsón, bárhol hozzáférhetünk a szervezetünk számára szükséges, genetikailag kódolt oxigénmennyiséghez. Ezzel a módszerrel szuperoxigénezett vizet lehet készíteni, amelynek elfogyasztásával jelentősen javítani lehet szervezetünk oxigénhiányos állapotán.

Meggyógyított a „saját” oxigénem

Ha az amúgy is rosszul működő, beteg tüdő nem képes hatékonyabban ellátni a feladatát, nem tudjuk fokozni az oxigénbevitelt. Márpedig minél gyengébb az immunrendszer, annál több éltető oxigénre lenne szüksége.

Az oxigén hatásosságát saját példám is igazolja. Harmadmagammal 2002-ben Szingapúrban voltam. Sajnos mind a hárman elkaptuk az éppen akkor Ázsiából induló világjárványt, az atípusos tüdőgyulladást (a SARS-vírus okozza). Olyan rosszul voltam, annyira legyengültem, hogy azt hittem, itt a vég. Eszembe jutott az oxigén (akkor éppen volt már nálam patron és szifon is) és az ezüstkolloid.

Ezüstkolloiddal megöltem a bennem lévő vírusokat, a szuperoxigénezett vízben lévő lévő oxigénnel pedig felerősítettem a szervezetemet. Az „én oxigénem” ugyanis a gyomromon keresztül került a véráramba, és így regenerálódni tudott a beteg tüdőm. Három nap alatt teljesen rendbejöttem és meggyógyultam. Két másik kollégámat az egészségügy vette kezelésbe, mindketten hónapig voltak kórházban, majd betegállományban.

A cikksorozat egyéb írásai:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com