Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Mellnövelés, B vércsoport

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Szeretném kérni a véleményét a fitoösztrogénekről. Valóban képesek úgy hatni, mint az ösztrogének? Milyen élelmiszerekben találhatók meg? Hallottam arról, hogy fitoösztrogének szedésével lehet nagyobbítani a mellet. Mit tudna javasolni? Nagyobb melleket szeretnék.
Köszönettel:
Emese

Kedves Emese!
A legjobb mellnövelő a férfi kéz simogatása. Természetesen bioenergetikusként, bioenergiával, a mellre rátéve a kezeket valóban jó eredményeket lehet elérni, még ha önmagának is teszi ezt, de egy ellenkező nemű energiája jobban hat a kézrátétel során. Már van több ilyen sikeres kezelésem.

Igaza van, kell a fitoösztrogén is, mert akkor igazi a hatás. A legtöbb fitoösztrogén a hüvelyesekben, ezen belül is a szójában van. Ebből készítenek is kivonatot, amelyet különböző márkaneveken árulnak. Vannak gyakorlatok, amelyek szintén növekedést serkentő hatásúak, és létezik masszázzsal való gyarapítás is. Van a barátcserjében is fitoösztrogén, csak azt nehéz itthon beszerezni.

Jó lenne tudni a vércsoportját is, mert akkor még többet tudnék segíteni. Én még lelki terápiás kezelést is alkalmazok, amelynek szintén jó hatása van. Radiesztéziás okok szintén közrejátszhatnak a fejletlenségben, ezért azt is meg kellene mérnem az auráján. Semmiképpen ne gondolkozzon szilikonprotézisben, mert annak sok szövődménye van, amit sajnos eltitkol a „mellnagyobbító ipar”!
Várom jelentkezését és az esetleges további kérdéseit.
Szeretettel üdvözli:
Weixl-Várhegyi László

Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Emese vagyok, nemrégen kaptam választ Öntől, köszönöm. A mellnöveléssel kapcsolatban kérdeztem. A vércsoportom B Rh+. A szója alapú termékeknek utánanéztem, de nem írnak a mellnövelő hatásukról, hanem klimaxos panaszokra ajánlják! Plasztikai műtétet nem szeretnék. Ön mit gondol az egyéb mellnövelő tabletták, étrend-kiegészítők stb. szedéséről?
Köszönettel:
Emese

Kedves Emese!
Gratulálok a vércsoportjához! A B-sek átlag 10 évvel tovább élnek a többi vércsoportúhoz képest. Főleg akkor, ha nem esznek búzából, rozsból, hajdinából, árpából készült ételeket. Nem fogyasztanak napraforgót, tökmagot, és nem használják ezek olajait sem. Nem szabad enni még retket, paradicsomot, kókuszt és gránátalmát. Jó viszont a tönkölybúza, a barnarizs, a zab és a köles. Az olajok közül jó a bio szójaolaj, a szőlőmagolaj, a lenolaj, a kendermagolaj és az olívaolaj.

A B-sek ehetnek egyedül tejet, tejterméket, de ezen belül tilos minden homogénezett tejtermék és penészes meg füstölt sajt. Ugyancsak tilos a csirke, a tyúk minden változata, mert hosszú távon sclerosis multiplexet idézhet elő. A tojásuk viszont ehető, mert nem tartalmaz a B vércsoportnak ártó lektineket. Örülök, hogy nem akar plasztikai műtétet.

A szójakivonat gyártói nem tudják, hogy mellnövelésre is alkalmas a termékük. Nagyon jó visszajelzéseim vannak a 16 éves gyógyítói munkásságom során a pácienseimtől a szója fitoösztrogén hatásáról a mellnöveléssel és a mellszövet rugalmasságának visszaállításával kapcsolatban, de jó hatással van a szója a menopauzásokra is. Ugyanilyen jó a barátcserje vagy annak kivonata is.

Van Önnek lelete a hormonháztartásáról? Például a prolaktin, tesztoszteron, ösztrogén, TSH, CRP szintekről. Jó lenne, ha elvégeztetne ilyen vizsgálatot, és utána felkeresne, mert akkor konkrétan is tudnék segíteni. Segítene az akupresszúrás kezelés, az ingerületvezetési teszt, de még az alternatív mozgás- és masszázsterápia, valamint a csontkovácsolás is. Előfordulhat, hogy az egész folyamat a gerinctől blokkolódik.

Már a tv-ben is elmondtam a véleményem, amikor megkérdeztek a mellnövelő csodabogyók és csodakenőcsök használatáról. Olyan szer nincs, ami csak a fület, csak az orrot, csak a mellet stb. növeli. Ha van benne ösztrogén, akkor segíti az ösztrogénháztartás helyreállítását. Egyébként azt a zavart kell megkeresni állapotfelméréssel, ami a rendellenességet előidézi. Ez lehet környezeti ártalom is. Például a nőknél ilyen a nyakláncon hordott mobiltelefon, ami két másodpercenként ad egy jelet az adótorony felé, hogy be van kapcsolva a készülék. Csakhogy ez a jel sajnos kb. 50-70 cm átmérőjű területen zavarja a test sejtjeinek normális működését. Ilyenkor hiába van megfelelő ösztrogénszint a vérben, az a terület, amit a mobilsugárzás zavar, nem működik megfelelően.

Ha megkeres a rendelőmben, hozzon egy menzesznaptárt az utóbbi fél évről, mert annak ismeretében is közelebb kerülünk a megoldáshoz. Mint látja, az Ön kérdését nem lehet elintézni egy kenőccsel vagy táplálékkiegészítővel, hanem a részletes adatok ismeretében komplex terápia szükséges.
Szeretettel üdvözli:
Weixl-Várhegyi László

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#4 gaboca60 2009-10-07 23:18:35
 
Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Örömmel olvastam a cikkében, hogy a B vércsoportúak hosszabb életre számíthatnak, mint a többiek, viszont elszomorodtam, hogy tilalmi listán vannak a kedvenc ételeim, mint például a paradicsom, csirkehús, füstölt sajt, a tej homogénezett változata (nemigen van más a boltokban, vagy nagyon drága). Sajnos a baromfihúst szeretem, a sertést még esetleg, de a többi húsfélével hadilábon állok. A paradicsomból sokat meg tudnék enni, jól is esik,de csak a saját termelésű, a boltban vásárolt "long life" paradicsom értéktelen számomra. Szeretem a kenyeret, bár inkább a barna vagy rozsos változatát és a teljeskiőrlésűt. A vércsoportom B negatív, nem tudom, hogy az Rh-faktor is befolyásolja-e az életvitelt, egészséget, táplálkozást. 62 éves vagyok, sajnos mázsa felett, tudom, hogy többet kellene mozognom, de a korom és a súlyom miatt ez egy kissé nehéz. Kérem, adjon tanácsot a táplálkozásra vonatkozóan, hogy milyen ételek hasznosak, engedélyezettek, és mik a nagyon vagy kevéssé ajánlottak. Válaszát várva kedvességét előre is köszönöm : Gabriella (gaboca60@gmail.com)
#3 emőcy 2008-12-24 12:35:37
 
kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Tanácsot szeretnék kérni.kamaszkoru vagyok és úgymondd még elég kicsik a melleim mit tehetnék h nagyobbak legyenek?előre is köszönöm a válaszát.Köszönettel,Emőke
#2 ami26 2007-08-30 15:18:17
 
Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Érdelődni szeretnék hogy milyen készítményt ajánlana nekem, 26 éves vegyok, már két gyönyörű gyermek édesanyja. A melleimet igen megviselték a viszonylag gyorsan egymást követő terhességek, ill. a szoptatás. A melleim egyébként sem voltak nagyok, de most mondhatnám úgy is hogy eltüntek. A vércsoportom 0 rh -. Kamasz koromban korán elkezdtem fejlődni, aztán valami okból kifolyólag ez a folyamat megállt, sőtt 20 éves koromra még kissebbek lettek a melleim mint kamaszon.Ennek mi lehet az oka? Van esetleg valami megoldás vagy csak a plasztika?
Köszönettel: B.A
#1 Ildikó21 2007-06-28 09:07:46
 
Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Tanácsot szeretnék kérni,hogy milyen fitóösztrogén készítményt használjak mellnövelés céljából?46 éves vagyok,O Rh+ a vércsoportom,lefogytam 12 kilógrammot és ez kissé megviselte a melleimet.Szeretnék javítani az állagán,ha van rá mód.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:Ildikó

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com