Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Műtét terhesen, vagy van más megoldás?

Rendszeresen közreadjuk – természetesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk levelezéséből válogattunk.

Tisztelt Uram!
Egy kérdéssel fordulnék Önhöz. Én egy 31 éves négy hónapos kismama vagyok. A rákszűrésem P3-as lett, és a levett kenet genotípusa 16-os. Műtétre lenne szükség, de terhesen nem merem vállalni.
Van-e megoldás a műtéten kívül? Van -e más kezelési, gyógyulási lehetőség? Válaszát előre is köszönöm!
Egy aggódó kismama

A lelki görcsök megszüntetése

Kedves Kismama!
Először is szüntesse meg a lelki görcsöket, mert azok okozzák legfőképpen a rákot. Minden betegség, így a rák is a fejben kezdődik!!! A félelem, szorongás, örökös aggódás, bánat, szeretetlenség érzés, megbántottság érzés, mellőzöttség érzés, sértődöttség, harag, irigység, gyűlölet, stb. – mind-mind rákkeltő tényezők.

Mindenkiben, minden másodpercben több ezer rákos sejt keletkezik, ezeket az immunrendszer pusztítja el. Ne vállalja a műtétet, ha rám hallgat! Járjon kacagó-terápiára (vicclapok olvasása, vígjátékok nézése, kabarék hallgatása stb.). Szabad minden helyzetben szépen viselkedni, Ön is ezt tegye! Helyezze a realitások talajára magát, az életét, és ne a médiából sugárzott felszínes csillogás bűvöletét várja az élettől, hanem a mindennapok küzdését, amely meghozza a várt jutalmát. A mannát tétlenül nem szabad várni, tenni kell érte. Én sem tudok mások helyett gyógyulni és mások helyett egészségesen élni, csak magam helyett. Mindenkinek önmagának kell megtenni magáért mindent ennek érdekében, és nem másoktól várni a segítséget.

Megmondom viszont, hogy mit tegyen, de azt végig kell csinálni, és akkor biztos a siker és a gyógyulás. Nekem már sok gyógyult rákos betegem van, akik áttétes rákbetegségekből gyógyultak meg, de azok mindent megcsináltak a kúrából, nem csak annak egyes elemeit.

Nagyon fontos, hogy meg tudjon bocsátani önmagának és másoknak is! Nagyon fontos, hogy úgy szeresse önmagát, hogy az mások szemében ne tűnjön önzésnek. Másokat viszont úgy szeressen, hogy ne várjon viszont-szeretetet, és ne szabjon feltételeket! A „szeretlek, mi közöd hozzá!” elv vezérelje.

Nem ártani: sem szóval, sem cselekedettel, sem mulasztással

A nem ártás is nagyon fontos! Nem ártani önmagának, sem másoknak – sem szóval, sem cselekedettel, sem mulasztással. Az is ártás, ha keveset mozgunk, ha idegeskedünk, vagy ha rosszul táplálkozunk, vagy nem tartjuk be a higiénés előírásokat, vagy ha szidjuk a másikat.

Mit kell tennie? Ki kell feküdni a földsugárzásból, az elektroszmogból. északnak kell lennie a fejének alváskor! Meditáljon vagy imádkozzon. Vizualizálja a gyógyulását és az egészséges baba problémamentes megszületését. Ne görcsöljön! Bízza magát a természet törvényeire.

Táplálkozzon a vércsoportja szerint, legyen lehetőleg vegetáriánus, és kerülje a homogénezett tej- és tejtermékeket. Dobja ki a mikrohullámú sütőt, ha jót akar magának, és soha ne legyen bekapcsolt mobiltelefon két méternél közelebb Önhöz. Nagyon fontos a helyes ételtársítás és az étkezés helyes sorrendje is.

Csak patikai NaCl-t használjon főzésre és sózásra. Fontos a tiszta víz, amely csak desztillált víz vagy reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított víz lehet. Dr. O. Z. A. Hanish már 100 évvel ezelőtt úgy gyógyította a rákot, hogy a beteggel kétóránként megitatott 4 dl desztillált vizet. Meg kellene csinálni a Breuss-kúrát is (a vércsoportjának megfelelő zöldségekkel). Egy csomó antioxidánst, vitamint és nyomelemet kellene szednie. Ezt csak személyesen találkozás alkalmával tudom pontosítani.

Fontos a hajszálerek keringése

Naponta kellene ennie 6 evőkanál frissen őrölt barna lenmagot, hogy annak a lignántartalma segítsen elpusztítani a minden másodpercben keletkező rákos sejteket. Rendbe kell tenni a hajszáleres keringését. Minden betegség oka a keringés leromlása. Ugyanis ha az 5-6 mikron belső átmérőjű hajszálér valami miatt eldugul vagy szűkebb keresztmetszetű lesz (pl. dohányzás vagy passzív dohányzás), akkor az érintett sejtek és szervek nem kapnak elegendő mennyiségű és jó minőségű vért, valamint nem tudják elszállítani a sejtek anyagcsere-végtermékeit, és a szerv megbetegszik vagy elrákosodik. Megfelelő étrend-kiegészítő szedésével ki lehet tisztítani az érrendszert.

Hogy a gyermek teste a méhben való növekedéskor megkaphassa a megfelelő anyagokat, kellene a speciálisan a kismamáknak kifejlesztett, magzatvédő táplálékkiegészítőt is szednie – egészen a fogantatástól a szoptatás befejezéséig. Be kellene tartania a férjének is a testi higiéniát, ugyanis az a fajta rák, ami Önnek van, a hímvessző és a hüvely tisztátlanságától is eredhet, sőt az ondóban is lehetnek olyan szennyeződések, amelyek megterhelik az adott testrész immunvédekezését, tehát a partnerének is meg kellene csinálnia egy teljes tisztítókúrát.

A tisztítást a fogantatás előtt kell elvégezni

A legtöbb babát tervező és magára valamit adó pár már a fogantatás előtt kitisztítja a szervezetét, hogy a legideálisabb körülmények teremtődjenek meg a fogantatáshoz, mert így nullára csökkenthetők a magzati és szülési rendellenességek. Ha ez nem így történt az Önök esetében, akkor megfontolandó a művi vetélés és a műtét is, s majd a következő fogantatás előtt mindketten így készülnek rá a gyermeknemzésre. Szóval van mit tennie. Jó lenne, ha a párjával együtt keresnének meg.
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László

* * *

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com