Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 18. (csü) – Andrea,Ilma
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Vércsoportos táplálkozás, elektroszmog

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen megváltoztatott névvel – a tanácsadóinkhoz érkezett leveleket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

Mennyire működik ez az étrend?

Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Úgy tudom, Ön a vércsoportok szerinti étrenddel is foglalkozik. Érdeklődöm, hogy tapasztalatai és a visszajelzések alapján mennyire működik ez a dolog?
Üdvözlettel:
József

Tisztelt Uram!
Számunka a táplálék az üzemanyag, és fontos, hogy jó „üzemanyagot” tankoljunk! Az autó is csak a jó és minőségi üzemanyagtól megy jól. A japánok kezdték, még 1925-ben, a táplálék és a vércsoportok összefüggéseinek a vizsgálatát. Azóta közel 400 kutatóintézet több mint 300 orvosa ugyanazt állapította meg, hogy a vércsoportra jellemző vérlemezkékhez kapcsolódó szénhidrát-specifikus alkotóelemek és a táplálékokban található különféle lektinek egymáshoz viszonyított kémiai kötése határozza meg, hogy jótékony vagy tiltott egy adott étel. Ezek a reakciók akkor is működnek az emésztés során, ha hiszünk benne, meg akkor is, ha nem. Az orvosok nagy része nem támogatja az ilyen étkezést, mert egyrészt nem igazán értenek a táplálkozáshoz, másrészt ha mindenki így táplálkozna, nem lennének pácienseik. Én már 9 éve ezzel a táplálkozásra való átállítással érem el a legnagyobb sikereket a gyógyításban.
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László
természetgyógyász

Trafóház a pincében: betegek a harmadik emeletig

Tisztelt Várhegyi Úr!
Az internetet böngészve találtam rá az Önről szóló oldalra, miközben az aggodalmaimra kerestem választ. Röviden az aggódásom okai:

Lakást szeretnénk cserélni, ahol ismereteink szerint a lakás alatt van a ház trafója, így bizonyos, hogy valamilyen szintű elektroszmog van a lakásban, persze az a kérdés egyrészt, hogy mennyi, másrészről szeretném tudni, hogy ennek milyen hatásai lehetnek az egészségre, harmadrészt ez kivédhető-e valamilyen módon, akár plusz szigeteléssel vagy valami egyéb módszerrel? Nemrégen döbbentünk arra is rá, hogy a mostani lakásunkban csak annyival „jobb” a helyzet, hogy a kapcsolószekrények mellett van az egyik szoba, viszont a mellett a fal mellett „szerencsénkre” a szekrények vannak.
Üdvözlettel:
Márta

Kedves Margit!
Az elektroszmog megváltoztatja a víz struktúráját, mert rendezetlen struktúrájúvá teszi. Szervezetünk nagy része víz, különösen a vérünké és az agyunké. Igazoltan leukémiát, nyirokrákot, de szemkárosodást és szívritmuszavarokat is okoz. Ehhez nem kell sem trafó, sem kapcsolószekrény. Elég ha a szmog értéke 10 Vm (Tesla) fölött van. Minden konnektor által okozott térerő, minden vezetéké, ha nincs árnyékolva – még a fali vezetéké is – 2 méteres átmérőn belül meghaladja a 10 Vm-t.

Sokan nem is tudják, hogy az elektroszmog okozza az egészségügyi problémáikat. Amikor alszik az ember, akkor kellene regenerálódnia, megújulnia, de nem tud, ha állandóan frusztrálja a vegetatív idegrendszert az elektromos és az elektromágneses térerő, továbbá átalakítja a test összes vízszerkezetének a struktúráját.

Budapesten a XI., Karinthy u. egyik házában ( a számra már nem emlékszem pontosan) az alagsorban, a földszinti lakás alatt volt a trafóház. A harmadik emeletig mindenki beteg volt, de nemcsak a fölötte, hanem a mellettük lakók is. Többen leukémiások lettek. Az ELMÜ a lakosok fenyegetésére leárnyékolta a trafót, de még így is a megengedett értékek fölött volt az elektromos térerő. Azt mondták az ott lakók, hogy eladják a lakást. Lehet, hogy erről a lakásról van szó, csak már ez a sokadik eladó lehet, mert ez az ügy már vagy 6 éve volt.

Mindenesetre én nem venném meg az ilyen lakást, de ha Önök ragaszkodnak hozzá, akkor érdemes műszeres bemérést végeztetni, hogy kiderüljön, ott a lakásban milyen értékeket lehet mérni.

Ajánlom még, hogy nézzék meg a mikrohullámú sütőről írt cikkemet, mert abban is megemlítem az elektroszmog egészségre ártalmas hatásait.
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László
mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta, természetgyógyász

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com