Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 23. (ke) – Béla
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Pí-víz, desztillált víz, ekcéma

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

2/1. oldal

Kedves László!
Kérem, írja meg a véleményét a Pí-vízről! Szeretnék a családomnak egészséges vizet adni, amely lúgosít és tiszta, egészséges. Hosszú távon is lehet a Pí-vizet fogyasztani akár gyerekeknek is?
Köszönöm a válaszát:
Lenke

Benne marad rengeteg szennyező anyag

Kedves Lenke!
A Pí-víz energetizált víz. Sajnos csapvízből állítják elő. A csapvízben területtől függően 60-130 ezerféle vegyület található. A Pí-víz szűrői ebből ki tudnak szűrni kb. 60-100-féle anyagot, vegyületet, tehát marad benne 59 900-129 900-féle vegyület, és ezek sajnos, ha energetizálva vannak, akkor még rosszabb hatással vannak az ilyen vizet fogyasztókra, mintha nem energetizálták volna őket.

Egyébként az ilyen szennyezett víz nem is tud sok energiát felvenni, mert rossz energiákkal telített. Egyedüli előnye a csapvízhez képest, hogy nem tartalmaz klórt, és nem tartalmazza a klórral elpusztított organizmusok bomlástermékeit. Már sikerült az országban pí-vizet előállító több vállalkozót rávenni, hogy tiszta vízből készítsen pí-vizet.

A reverz ozmózisos (fordított ozmózisos) eljárással szűrt és tisztított víz minden, vízmolekulánál nagyobb szennyezést kiszűr, így alig tartalmaz szennyeződést, mindössze 10-15-félét. Ez lényegesen kevesebb a 60-130 ezernél! Ebből a tiszta vízből lehet igazán jó pí-vizet gyártani. A tiszta víz energiafelvétele is sokkal nagyobb, mint a szennyezett vízből készített pí-vízé.

Tehát az ozmózisos eljárással tisztított vízből készített pí-víz csodálatos energiákat tartalmaz, és kiváló gyógyhatású. Budapesten a Múzeum körúti BIO ABC-ben lehet ozmózisos pí-vizet kapni. Kismaroson is van egy ilyen pí-vizes, aki házhoz is szállít flakonokban tiszta pí-vizet. Ezt a vizet ivásra, főzésre, sütésre is lehet használni. Sokkal finomabb a kenyér, a leves, a tea, a rizs, a tészta stb., ha ilyen tiszta vízzel készítik. Ezeket már mindenkinek ajánlom.

Jómagam desztillált vizet iszom már hatodik éve. Mi ezzel is főzünk. A desztillált víz még tisztább, mint az ozmózisos víz. Van ozmózisos vízszűrőm is. A zöldségeket, gyümölcsöket ilyen vízzel mossuk meg, ilyen vízzel mosakszunk, ilyennel mosunk fogat stb. Szervezetünk 70%-a víz, és nem mindegy, milyen tisztaságú vízzel tápláljuk a szervezetünket.

A tiszta víztől legutóbb egy vesedialízisre járó betegem másfél hónap alatt meggyógyult. Ma már kitisztult a veséje, nem kell művese kezelésre járnia. Tehát nemcsak ivásra kell a tiszta víz, hanem sütésre-főzésre is.

A kereskedelemben a Piszkei Pékség reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított vízből készíti az összes sütőipari termékét. Ugyanezt teszi az ATA Pékség is. Az ő pékárujaikat, kenyereiket bátran vásárolhatják. Budapesten a Tiszta Víz Üzletház (XIII. Lehel u. 12.) forgalmaz elfogadható áron, jó minőségű reverz ozmózisos készülékeket. Ezekkel kb. 6 Ft/liter áron lehet tiszta vizet nyerni, napi akár 300 litert is. A vízdesztillálót a Mazdaznan Egyesülettől lehet megvásárolni, de ez csak napi 30 litert tud előállítani, 30 Ft/liter áron. Egy családnak a napi 30 liter bőven elég.

Pí-vizet és desztillált vizet hosszú távon is lehet fogyasztani, még a gyerekeknek is. A vérünk, agyunk, szemünk víztartalma 90 % feletti! Nem mindegy, hogy milyen vizet adunk a szervezetünknek. A tiszta víz előállítására való ráfordítás busásan megtérül azzal, hogy minden nyavalyából kigyógyulunk, és hosszú távon egészségesek leszünk.
Remélem, tudtam segíteni! Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#3 Tibi-8 2007-09-18 18:04:48
 
Tisztelt Várhegyi úr!
Vizdesztilláló készüléket hol tudom beszerezni van -e választék belőle kérem irja meg Ár, müszaki paraméterek megjelölőségével. a kúrát szeretném elkezdeni vele.
Meg van-e valahol olyan fórum ahol olyan fogyasztók irnak be akik rendszeressen fogyasztják a desztillált vizet és a tapasztalaikat leirják vele kapcsolatban.
Nekem Inzulinos cukorbetegségem van, Édesapámnak pedig Alzheimer-kórja van.
Milyen kilátásaink vannak illitve lesznek ha elkezdjük fogyasztani a desztillált vizet?
Ha kérhetem a válaszát a racztibi@gmail.com e-mail cimre küldje el.
Üdvözlettel:Rácz Tibor...
#2 cszita 2007-06-28 22:52:55
 
Van itt egy fórum arról hogy mérgező a desztillált víz: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9164658

Idézek: A desztilláltvíz ha rendszeresen isszák, vagy nagy mértékű sóvesztés után (izzadás, hasmenés) veszélyes! Mégpedig a fentebb említett okokból. Nem azért mert a deszt víz mérgező hanem mert nem pótolja az ásványi anyagokat. A táplálékban lévő ásványi anyagok nem pótolják a vízben levőket, mert felszívódásuk nem egyenletes és a hyponatremia nagyon gyorsan kialakulhat. Hyponatremia akkor is kialakulhat ha az ember nagyon sok sót veszít pl hasmenéssel vagy izzadással és utánna nagyon sok alacsony sótartalmú vizet iszik.Az idén így halt meg egy férfi az London maratonon, egy nő pedig egy víz ivó versenyen..
#1 aniko_tata 2007-06-28 12:59:32
 
A vízdesztilálló otthoni használatra nagyon érdekelne. A cíkkében írta hogy a Mazdaznan Egyesülettől lehet megvásárolni. Kérem írja meg az elérhetőségüket, mert szeretném felvenni velük a kapcsolatot.
Következő kérdésem hogy desztilált vízből elő lehet állítani Pí vizet?
Ha még nincs víztisztítóm, melyiket érdemes megvásárolni? A desztilált viz előállítót vagy a ozmózisos víztisztítót. 3 fős a családom és tömblakásban lakunk.
Válaszát kérem az alábbi email címre küldeni: aniko.tata@gmail.com
Köszönöm. Anikó

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com