KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. jún. 14. (pé) – Vazul,Herta
Egész-ség

A gyermekorvos kérdései, kételyei

Újinfluenza és oltások: miért?

Tegnapi cikkünkben laikusként tettük fel kérdéseinket az újinfluenzával és a tömeges oltási kampánnyal kapcsolatban. Miért ez a nagy sietség az enyhe tünetekkel járó betegségnél? Most megérkeztek egy szakember jogos kérdései is. Reméljük, hogy az illetékesek válaszolnak rájuk.

1. Ki vizsgálja az oltás késői hatásait, következményeit?
Autizmus, pánikbetegség, magatartászavarok, immunológiai betegségek stb.

2. Miért hallgat az illetékes szakma az oltásról és az indikációról?
Az infektológiai szakmai kollégium, a Klinikai Védőoltási Tanácsadó szakemberei, a virológusok véleményére is kíváncsi lennék, mert egyelőre csak az ÁNTSZ (felügyeleti szervünk) leiratait kapjuk meg, de azok is rendszeresen változnak.

3. Miért nem küldhet mintát laborba a háziorvos a vírus azonosítása céljából?
Így csak becsült adatokat tudhatunk meg, sohasem lesz pontos kép a járványról.

4. Miért nem hozzák nyilvánosságra az oltóanyag összetételét?
Legalább annyit szeretnék tudni, hogy egész vírust tartalmazó oltóanyagról van-e szó, vagy split (hasított vakcináról).
Ez előbbi engedélyezett-e az Unió országaiban?
(A szerkesztő kiegészítő kérdése: tartalmaz-e az oltóanyag több forrás által veszélyesnek ítélt thimerosalt – higanyt –, illetve szkvalent?)

5. Ha az egészségügyi asszisztencia is engedélyt kap az oltóanyag beadására, akkor kezelheti a fellépő szövődményeket is?

6. Mindent be kell vetni az oltóanyag felhasználásáért?

7. Miért lehet Magyarországon büntetlenül pánikot kelteni?

Dr. Sebő Zsuzsanna
gyermekorvos

Kövesse nyomon Ön is, hogy az influenzagyanús esetek közül hány bizonyult valóban és hivatalosan H1N1 fertőzésnek. Legyen tisztában vele, hogy van-e H1N1 járvány Magyarországon. Tekintse meg H1N1 indexünket a főoldalon!

Ön mit gondol? Mondja el a Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#2 sebis1 2009-09-23 18:40:16
 
És hová szállt a madárinfluenza? Akkor is pánik, oltóanyaggyártás sebtiben, végül az oltóanyag veszélyes volta megölte a járványt is? Komoly probléma az pénzéhes gyógyszeripar és az általuk pórázon tartott elüzletesedő egészségügy.
#1 sanyi67 2009-09-18 08:08:57
 
Tisztelt olvasok,
azok figyelmebe ajanlom a következö honlapon talalhato elöadasokat akik jol beszelnek nemetül, ugyanis Svajcban van egy szervezet amelyik azzal foglalkozik, hogy napjaink egetö kerdeseiben megprobalnak tiszta vizet önteni a poharba es olyan informaciokkal ellatni az embereket amelyeknek nincs anyagi hatteren alapulo inditooka. Ilyen termeszetesen a sertesinfluenza is amelyik mint olyan kitalalt dolog, s mar elerte az USA-ban szekelö CDC, hogy lassan az egesz vilag panikba esik es kapkod az oltoanyag utan holott egy vedöoltas hatekonysagara meg soha nem tudott senki konret bizonyitekot szolgaltatni, de igazabol soha senki nem is kerdezi meg senkitöl hogy valojaban hat-e egy vedöoltas?!
Na mindegy az en celom az informacioszolgaltatas, s aztan mindenki döntsön maga, de az lenne a fair ha lenne elfogulatlan informacio is. Sajnos magyar nyelvü forrasom meg nincs de ez a svajci oldal a nemetül jol tudoknak hatalmasat üt a fejere a sertesinfluenza manipulalz voltaval kapcsolatban: www.anti-zensur.info ott aztan menüpont Themen/Referate s jobb oldalt ki lehet nyitni ill. letölteni a videokat az elöadasokrol s ebben az esetben ugyebar "schweinegrippe" cimszo alatt talalhato az altalam emlitett elöadas.Nagyon elgondolgoztato!!!!
Köszönöm azok türelmet akik ezt elolvastak!

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com