Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Itthon

Kétéves születésnapunkra

Merre tovább, Natúrsziget?

A hét végén ünnepeltük portálunk második születésnapját. Embergyereknél ez igencsak a kisgyermekkorhoz tartozó esemény, mi azonban úgy érezzük, most lépünk be a felnőttkorba. Ez alkalomból ünnepi számvetésünkről, valamint a közeli és a távolabbi jövőnkről is szólunk.

Amikor két évvel ezelőtt megalapítottuk a Natúrszigetet, a Természetgyógyász Magazin internetes megjelenésének elindítóiként és gazdáiként már bőven szereztünk tapasztalatokat. Amikor az élet úgy hozta, hogy ezzel a munkánkkal felhagyva, saját portált indíthattunk, biztosak voltunk benne: a természetes életmód, az egészségmegőrzés és a betegségmegelőzés alternatív módszerei nagyon sok embert érdekelnek, akik az interneten nemigen találnak olyan oldalt, ahol az ezekkel kapcsolatos információk egy helyen böngészhetők. Mi éppen ilyen portált hoztunk létre, és emellett célul tűztük ki, hogy állandóan friss információkkal, hírekkel és elemző cikkekkel egyaránt szolgáljuk az érdeklődőket.

Látogatóink száma folyamatosan nőtt, és idén januárban már csaknem 50 ezerre rúgott. Ez a szám messze meghaladta az előzetes, legbátrabb becsléseinket is, és számunkra egyértelműen bizonyítja: jó úton járunk. Az indulás óta összesen 303.954 látogatónk volt, akik 1.105.065 oldalt töltöttek le. Közülük több mint 10 ezer regisztrált látogató, és nagy részük hetente kiküldött hírlevelünkre is igényt tart.

A legnépszerűbbek a különböző kereső menüpontjaink, közülük is kiemelkedik a Homeopátiás szerkereső és a Vitaminkereső, ezeket folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Természetesen sokan keresik fel a szórakoztatva, szinte játszva tanító, könnyedebb hangvételű menüpontjainkat is, mint amilyen a Kínai horoszkóp, az Ájurvédikus teszt és a Holdnaptár.

Számunkra is tanulságos, hogy az indulás óta eltelt két esztendőben mely cikkeink voltak a legnépszerűbbek, mit olvastak el a legtöbben. Itt közreadjuk a Top 10-es listánkat, amelyből látszik, hogy elsősorban a Test-lélek-szellem rovatunkban megjelenő cikkek vonzzák a látogatókat, bár kétségtelen, hogy például a mikrosütő ártalmairól is sokan akartak többet tudni.

Hűséges látogatóink bizonyára észrevették, hogy kényelmi szolgáltatásainkat is állandóan bővítjük, a technikai fejlesztés a háttérben folyamatosan zajlik. Nem mindegy például, hogy egy-egy cikk olvasásakor állítható-e a betűméret, egyszerű-e a cikk továbbküldése és kinyomtatása, illetve hogy ha valamelyik téma hozzászólásra ingerel, akkor ezt a cikk végén könnyen meg lehessen tenni, egyben megismerkedve más látogatók véleményével is. Nos, mindezek a szolgáltatások ma már elérhetők, és a visszajelzésekből tudjuk, hogy igen népszerűek. Ugyancsak lényeges, hogy portálunk szervere, biztonsági és egyéb technikai adottságai megfelelnek a legmodernebb igényeknek és követelményeknek.

Márciusban nyitja kapuit a Natúrsziget Webáruház, ahol érdemes lesz rendszeresen körülnézni, mert terveink szerint folyamatosan bővül majd az ott üzletet nyitó partnereink száma. Bízunk benne, hogy a vonzó kínálat és az internetes rendelés árkedvezménye következtében egyre több látogatónk megszereti a webáruházat, és érdemesnek tartja arra, hogy ott vásároljon.

Mint rendszeres látogatóink már megszokták, a közeljövőben ismét bővül a Homeopátiás szerkereső kínálata – mind a szerek kínálatában, mind a kereshető tünetek vonatkozásában. Emellett még a tavasszal új menüpontokat indítunk, ezek tartalma azonban egyelőre legyen meglepetés...

Tavaly szeptember óta minden munkanapon két cikkel, vagyis havonta 44-48 új olvasnivalóval jelentkezünk. Úgy érezzük, hogy még ez sem elegendő, ezért ősztől – meglévő és új munkatársaink segítségével – tovább szeretnénk bővíteni az érdekes és hasznos információk kínálatát.

Ahhoz, hogy Önök még szívesebben kössenek ki a Natúrszigeten, jobban kell ismernünk, miről olvasnának többet, milyen további szolgáltatásokat várnak tőlünk. Ha bármilyen ötletük, javaslatuk van, osszák meg velünk az info@natursziget.com címen.
Köszönjük látogatóink hűségét, és kívánjuk, hogy még gyakrabban találkozzunk egymással a Natúrszigeten!

Kürti Gábor főszerkesztő, Kovács Guido fejlesztési igazgató

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 cerceruska 2007-04-04 06:19:44
 
Nem akartam ünneprontó lenni, ezért most írom le. Talán még nem késő.
Nem véletlenül maradtak el a születésnapi gratulációk.
Engem ez a cikk a szeretetgyógyászatra emlékeztet:-p
A TOP10-ből pedig tisztán látszik: 1 új lapnak, mint üzleti célpontnak kitűzése / az önmenedzselés előtérbe kerülése, hiszen 1 banneres hirdetésnek semmi keresnivalója a cikkek között / a szcientológia egyház egyre erősödő befolyása.
cerceruska

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com