Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2010. március havi horoszkóp

A Kos váratlan anyagi lehetőségekre bukkan. A Bika legyen sokkal körültekintőbb a közlekedésben. A Halak szánjon több időt családjára, barátaira, és megtalálhatja az igazit. A Skorpiónak több váratlan, sürgősen megoldandó problémával kell szembenéznie. A Bak legyen türelmesebb.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegA Merkúr hónap eleji jegyváltása erőteljes hatással lesz mindennapjaidra, így március elején úgy érezheted, családi és munkahelyi problémáid a szokottnál jobban nyomják a válladat. A hónap második felében megkönnyebbülhetsz, a terhek csökkennek. A hónap utolsó napjaiban a munka és a karrier területén jöhetnek sikerek és elismerések, a szerelmi életben viszont adódhatnak viták, nehézségek. A türelem és kellő tolerancia átsegíthet a nehézségeken.
Kedvező napjaid: 10, 12, 13, 16, 18, 23.

Skorpió

SkorpióA tavasz beköszöntével több váratlan, egyben sürgősen megoldandó problémával kell szembenézned, nehézséggel teli napok várnak rád a munka, a tanulás és az anyagiak terén egyaránt. Ezek a szokottnál jobban lekötik az idődet. Légy a kelleténél óvatosabb, mert jóval több kiadás várható, mint amit előre beterveztél. Ezzel ellentétben társasági életed előtérbe kerülhet, sok új ismeretségre tehetsz szert. Márc. 20-ától lendületet vesznek elintéznivaló ügyeid, és újra tele leszel energiával.
Kedvező napjaid: 7, 20, 24, 25, 30.

Nyilas

NyilasKözlekedés, sportolás vagy egyéb, mozgással együtt járó tevékenységek során legyél nagyon körültekintő, mert a Mars erőteljes hatása kisebb balesetveszélyekre figyelmeztet! Pénzügyek terén kedvező hónapra számíthatsz. Március első felében sok szerencsés lehetőség adódik, amelyeket inkább passzívan, mint aktívan használsz fel. Néha nehezedre eshet nyíltan kiállni a saját érdekeidért, de így is jól boldogulsz. Kollégáiddal, üzletfeleiddel a hónap közepére időzítsd megbeszéléseidet.
Kedvező napjaid: 6, 10, 13, 18, 22, 26.

Bak

BakItt az ideje az önértékelésnek, rossz szokásaidról való lemondásoknak. Légy a szokottnál is türelmesebb önmagaddal és környezeteddel egyaránt. Ha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, attól még ne érezd azt, hogy a szerencséd elhagyott. Családi kapcsolataidban sok vita, kellemetlenség adódhat, így érzelmi életed nem lesz nyugodt. A hónap második felében anyagi segítséget kaphatsz céljaid eléréséhez. Problémás ügyeid megbeszélésére kedvező időszak a hónap utolsó néhány napja.
Kedvező napjaid: 6, 9, 11, 15, 23, 28.

Vízöntő

VízöntőItt az ideje, hogy átértékeld a függetlenséghez kapcsolódó viszonyodat. Nagyszerűen és fordulatosan alakulhat a szerelmi életed, különösen, ha még keresed a párodat. Ennek legfőbb oka, hogy a Vénusztól pozitív támogatást kapsz, ami sok örömöt és szórakozási lehetőséget kínál számodra. Használd ki a lehetőségeidet! Munkád, karriered, vállalkozásod terén is fontos, pozitív irányú változások veszik kezdetüket, akár anyagi haszon is várható. Jól alakulnak a pénzügyeid, talán nem is számítottál ilyen sikerekre.
Kedvező napjaid: 5, 7, 10, 16, 24, 27, 30.

Halak

HalakA március 7-éig jegyedben járó Vénusz segítségedre lesz, és arra hívja fel a figyelmedet, hogy szánj több időt családodra, barátaidra! Fontos dolgok várhatóak szívügyek terén, ha még nincs párod, akkor most megtalálhatod az igazit. Járj nyitott szemmel, ne utasíts vissza senkit. Március második felétől fellélegezhetsz a munka és egyéb kötelezettségek terhei alól, ami még a februári hidegek során gyakran elvette a kedved...
Kedvező napjaid: 3, 6, 8, 17, 20, 26.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com