Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

Ismerkedjünk meg a számmisztikával!

Miként befolyásolják életünket a számok? Mondd meg a neved! Megmondom, ki vagy! Mondd meg a születési dátumod! Megmondom, hogyan alakul a jövőd! Cikkünkben megismertetjük Önökkel a számmisztika (numerológia) alapfogalmait, sőt ennél még egy kicsit tovább is megyünk.

2/1. oldal

A számok tanulmányozása alapján képesek vagyunk arra, hogy meghatározzuk a szerencsés és nem túl szerencsés számokat, szerencsenapokat, színeket, a számunkra fontos számkombinációkat, betegségeket, lakóhelyünk milyenségét stb.

Gyakorlati haszna van

Sokan nem tartják hihetőnek, hogy léteznek olyan tudományok, melyek feltárják az emberi lélek mélyebb dimenzióit, egyben képesek árnyalt jelzéseket adni a jövőről. Az évezredek óta használt numerológia tudománya azonban már bebizonyította, hogy a számok jelentős befolyással vannak életünkre, mindennapjainkra s egyben képesek feltárni a jövendőt.

Vajon miért törekszünk az élet mélyebb és bonyolultabb értelmének megismerésére? Azért, hogy sorsunkat a lehető legjobb irányba tereljük. A numerológia tudománya gyakorlati jellegű, célja segíteni abban, hogy önmagunkat és életünket a lehető legjobbá és legsikeresebbé tegyük.

A számmisztika tanulmányozása és megfelelő használata mindennapi életünkben nagy segítséget nyújthat abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk, kiváló önismeretre tegyünk szert. Megismerni önmagunkat és lehetőségeinket a mai világ rohanó mindennapjaiban – nagy segítség lehet. Ha önmagunkat alaposan ismerjük, akkor másokat is könnyebben kiismerhetünk, és megérthetjük, mi és miért történik velünk vagy másokkal.

Egyszerű számok

Az egyszerű számokhoz tartozó bolygók:

NAP

1

HOLD

2

JUPITER

3

URÁNUSZ

4

MERKÚR

5

VÉNUSZ

6

NEPTUNUSZ

7

SZATURNUSZ

8

MARS

9

PLÚTÓ

0

Betű- és számkulcsok

Fontos, hogy te is tisztában légy azzal: több számmisztikai rendszer létezik, és az is nyilvánvaló, hogy mindenki a sajátját tartja tökéletesnek. Úgy vélem, nincs egyetlen tökéletes megoldás, hiszen minden rendszer működőképes. Az a fontos, hogy a numerológiát segítő szándékkal vagy tanulási célból alkalmazzuk. Ne ítéljük el azt, aki más rendszert használ.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 Bense 2007-06-20 08:53:37
 
Próbáltam a számmisztika című cikket kinyomtatni, de nem lehetett.
Pedig jó lenne eltenni. Üdv.JBense@clinics.pote.hu

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com