Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

Feng Shui az autóban

Sok időt töltesz az autódban? Néha elkap a méreg, s ott adod ki a gőzt? Veszélyes helyzetekbe kerülsz nap mint nap? Otthon érzed magad az autódban, vagy sokszor bele sem ülnél, annyira idegen? Állandóan veszélyhelyzeteket élsz meg? Füstöld ki a negatív energiákat!

Íme néhány tipp arra, hogyan váljon igazi társaddá az autód!

Elemek

Az autó alapvetően Tűz (motor) és Fém (alkatrészek) elemű, de jelen van a Víz elem is. Ha ezek energetikai hatását nézzük, akkor megállapíthatjuk: az autózás veszélyes üzem. A Tűz és a Fém elem, illetve a Tűz és a Víz elem bizony nem állnak baráti kapcsolatban egymással. Ezért szükségünk van egy kis Fa, illetve Föld elemre, amely kiegyensúlyozza a problémát. Ezeket színekben vagy akár tárgyakban is elhelyezhetjük a kocsiban. Például egy zöld vagy barna üléshuzat, autóillatosító, kabalák formájában.

A rendszám

A rendszám az a dolog, amit kapunk egy gépkocsival, jellemzően nem magunk választjuk. Azért nem árt, ha odafigyelünk arra, hogy a rendszám betűiből esetlegesen összeálló értelmes szavak ne képviseljenek negatív jelentéseket, mint például end (vég), baj, jaj, seb. A Feng Shui titkos számai miatt mindenképpen kerüljük el azt, hogy a rendszám utolsó számjegye 4-es legyen.

Használt autók

Egy használt gépjármű minden esetben magával hozza előző tulajdonosának (esetleg többnek is) az énjét, energiáit. Ezért fontos, hogy a tulajdonszerzés után gyorsan tisztítsuk ki az autót a szó szoros és tágabb értelmében egyaránt.

Energetikai tisztítás

Végy négy darab mécsest vagy gyertyát és egy füstölőt. A szó „szoros” értelmében kívül és belül is takarítsd ki a kocsit, majd a jöhet a „tág értelem”, azaz az energetikai tisztítás. A mécseseket az autón kívülre elhelyezve gyújtsd meg, majd az autóba helyezd el a szintén égő füstölőt. Amikor elég, szellőztesd ki a gépjárművet. A különböző terek „kifüstölése” több ezer év óta jó megoldás a negatív energiák elűzésére.
A rózsaolaj használata nyugtatja a sofőrt minden esetben, ezért állandó használata javallott.

Szatmári Nóra
Feng Shui mester
www.ezoterikus.hu

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com