Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2010. március havi horoszkóp

A Kos váratlan anyagi lehetőségekre bukkan. A Bika legyen sokkal körültekintőbb a közlekedésben. A Halak szánjon több időt családjára, barátaira, és megtalálhatja az igazit. A Skorpiónak több váratlan, sürgősen megoldandó problémával kell szembenéznie. A Bak legyen türelmesebb.

2/1. oldal

Kos

KosA tavasz itt van a nyakunkon, a meleg idő közeledtével igazán nem lehet okod panaszra, hiszen úgy tűnik, a magánéleted jól működik, váratlan anyagi lehetőségekre bukkansz. Használd ki bátran, amit a sors felkínál! Szerelemben nincs hiány – annak ellenére, hogy Vénusz most nem támogatja törekvéseidet. Amit most ne feledj: ne keverd a pénzügyeket a szerelmi kapcsolatba, mert az gondokat okozhat! Engedd ki magadból a feszültséget, de semmiképpen se a családodra zúdítsd!
Kedvező napjaid: 2, 4, 17, 18, 20, 29.

Bika

BikaFigyelj önmagadra, cselekedeteidre, környezeted tagjaira. Március első napjaiban légy sokkal körültekintőbb a közlekedésben! A munkahellyel, karrierrel kapcsolatos változások kedvezőek rád nézve, különösen 19-e után. Barátokra, támogatókra számíthatsz. Kicsit befelé fordulóbb lehetsz, nagyon jó időszak ez egy kis lazításra. Szívügyek terén kellemes időszak várható, de ha túl magasra csap a szenvedély, akkor szükség lehet némi higgadtságra.
Kedvező napjaid: 10, 14, 16, 19, 20, 31.

Ikrek

IkrekA március havi bolygóállások most kifejezett óvatosságra és kellő körültekintésre figyelmeztetnek! Az új asztrológiai év beköszöntének időszaka nem kedvez a nagy befektetéseknek vagy nyereségeknek, ezzel kapcsolatos elképzeléseidet halaszd el. Közérzeted lényegesen javul februárhoz képest. Nyitott leszel új érzelmek befogadására, és sokan kereshetik most a kegyeidet. Használd ki a kínálkozó alkalmakat, mert önbizalmadnak jót tesz minden kedves mosoly és dicséret.
Kedvező napjaid: 15, 19, 21, 26, 30.

Rák

RákMárciusban a napsütéses órák számának növekedésével arányban egyre több és több tennivalód akad, munkád, karriered teljesen lekötheti az idődet, mégis jól tennéd, ha családodra, barátaidra is odafigyelnél jobban, esetleg többet járnál társaságba. Alapjaiban elmondható, hogy szerencsésen alakulnak anyagi ügyeid, nincs mitől tartanod! Itt az ideje, hogy önmagaddal is foglalkozz! A magánéleteddel kapcsolatos esetleges problémák a hónap végére biztosan rendeződhetnek.
Kedvező napjaid: 10, 12, 14, 20, 25.

Oroszlán

OroszlánMárcius első két hetében komoly kettősséget, egyben végletességeket jeleznek a csillagok. Hivatalos ügyeidnek intézését kénytelen leszel a hónap végére vagy inkább áprilisra halasztani. A hónap elején sajnos hiszékenyebb lehetsz a megszokottnál, és emiatt könnyen csalódás érhet, a becsapottság érzete lehet úrrá rajtad. Közvetlen környezeteddel nézeteltérések alakulhatnak ki. Az utolsó napokban viszont fellélegezhetsz, új lehetőségek nyílnak meg előtted.
Kedvező napjaid: 1, 12, 16, 18, 21, 24.

Szűz

SzűzAz új asztrológiai év fontos időszakot jelez. Jelentős – anyagi ügyekkel összefüggő – döntéseket kell hoznod, ne spórold el az időt, alaposan gondold át terveidet és lehetőségeidet! A hónap első napjaiban inkább megy a pénz, de a hónap második felétől könnyebb lesz a helyzet, fordulhat a kocka. Gyakran tapasztalhatsz akadályokat vagy belső gátlásokat is. Egészséged általában stabil, de érdemes kerülni a stresszt és egészségesen táplálkozni.
Kedvező napjaid: 4, 7, 10, 15, 21, 27.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com