Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Pattanások, sclerosis multiplex (SM)

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

3/2. oldal

Ha jó is a vércsoportjának, a gyógyulásig kerülje el a tej- és tejtermékek fogyasztását. Olvassa el a Natúrszigeten Szendi Gábor írását, Mérgező italunk, a tej címmel.

Szedjen mindennap Spirulina alga tablettát 2x1, szelén tablettát 1x1-et
Szedjen mindennap C-vitamint, 16-20 000 mg-ot.
Szedjen mindennap 2x2 Acidophilust (bélbaktérium kapszula) étkezés előtt.
Szedjen valami komplex multivitamin készítményt is.
Az omega-3-ból 3x1-et szedjen étkezéskor.
Az ezüst kolloidból, kb. 20 ppm-esből, szájban 10 percig zubogtatva napi 3x1 evőkanállal fogyasszon.

A lábméregtelenítő akkor hatásos, ha desztillált vízzel vagy reverz ozmózisos vízzel használják, és nem tesznek bele sót!

Még ha van jótékony húsféleség a vércsoportjának, akkor se fogyasszon legalább 3 hónapig semmiféle húst vagy hús-származékot!

A Bioptron lámpa jó, de önmagában alkalmazva nem sokat ér. Csak akkor hatásos, ha életmódváltással és vitaminszedéssel egészíti ki.

Az olajfa levél kapszula jó, nyugodtan szedheti a bajaira.

A Kaqun vizet nem ajánlom, mert nem tiszta vízből készül!. Helyette desztillált vízbe literenként tegyen 50 csepp Oxy Maxot, és sokkal jobb és olcsóbb vize lesz, mint a Kaqun víz!

Stevia (sztívia vagy jázminpakóca) már több üzletben és hálózati termékként is beszerezhető.

A talpmasszázs önmagában nem old meg semmit, komplex terápiát kell végeznie. Ha felkeres a rendelőmben a leleteivel, akkor még tudok finomítani a terápián, s akkor nagyon gyorsan rendbe jön, s nem esik vissza. Olvassa el a Natúrszigeten az Az étel mint energiaforrás című írásomat.

Javasolnék elvégezni egy agykontroll tanfolyamot is, mert minden betegség a fejben kezdődik, s hiába szed bármilyen csodaszert, ha negatív gondolatai vannak (harag, félelem, irigység, gyűlölet, mérgelődés stb.), akkor nem sok esélye van a gyógyulásra. Megkereshet engem is, mert bioenergetikus is vagyok, s bioenergiával ezt a kérdést is meg lehet oldani.

Én nem tudok senki helyett gyógyulni. Mindenkinek önmagának kell megtennie mindent a saját gyógyulásáért. Mielőbb életmódváltást és gyógyulást kívánok:
Weixl-Várhegyi László

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com