Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Pattanások, sclerosis multiplex (SM)

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

3/1. oldal

Kedves László!
Nagyon szépen kérem, hogy segítsen. A hátam, mellkasom, arcom tele van pattanásokkal. Külsőleg hiába kezelem, belülről van gond. Kb. másfél éve tapasztalom ezeket a tüneteket.

Tegnap eljutottam egy biorezonanciás mérésre, ahol a következőket állapították meg:

  • az emésztőrendszerben baktérium (E. coli)
  • a májon amőba
  • hasnyálmirigy (proteintermelés)
  • tüdő-légzőrendszer méraganyagokkal teli
  • nyirokrendszer ugyancsak méreganyagokkal teli.
  • cukor iránti vágy
  • idegkimerültség, fáradtság

Mit csináljak? Van ezüstkolloid-készítő berendezésünk, van lábméregtelenítő készülékünk, van Bioptron lámpánk, van olajfalevél-kivonat kapszulám, Kaqun vizem, bélbaktérium tablettám, szeretnék stiviát beszerezni.

Hogyan kezdjem, esetleg valami terápiát javasol-e, ami elérhető áron van.(pl. talpmasszázs). Várom szíves mielőbbi válaszát, köszönettel:
Zsuzsa

A tiszta víztől és étrend-kiegészítőktől az elektroszmog kivédéséig

Kedves Zsuzsa!
Azt hiszem, itt az ideje, hogy megváltoztassa azt az életmódját és azt a táplálkozását, ami a mostani állapotába juttatta. Az alábbiakat kellene tennie:

Csak tiszta vizet ihat, ami vagy desztillált víz vagy a reverz (fordított) ozmózisos eljárással szűrt és tisztított víz. Nemcsak ivásra, hanem főzésre, ételek elkészítésére is ezeket a tiszta vizeket szabad használni. A vízben van a legtöbb méreganyag (minimum 60 ezer, s az egyszerű víztisztítók csak kb. 30-40-féle szennyezést tudnak kiszűrni, tehát marad még benne 59 960!) Javasolom, hogy e témában nézze meg a www.aquanet.fw.hu honlapot.

Sokat kell mozognia, mert „A mozgás minden gyógyszert pótol, s olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná!”. Ha naponta legalább egyszer egy félórára megizzad a mozgástól, munkától, sporttól, akkor sok méreganyagot el tud távolítani a szervezetéből.

Csak patikában vegyen sót (NaCl), mert a kereskedelemben kapható valamennyi só mérgező adalékanyagokat tartalmaz! E témában is olvassa el a www.aquanet.fw.hu honlapot.

Táplálkozzon a vércsoportja szerint! Olyan ételt, ami nem jó a vércsoportjának, még nyomokban sem egyen. Azaz ha egy összetett ételt eszik, ami tejjel, tejtermékkel készül, s Ön a vércsoportja szerint nem fogyaszthat tejet, akkor az ilyen ételeket is tilos megenni.

Amikor alszik, ne legyen az ágya körül 2 méteres körzetben olyan elektromos vezeték, amelyben áram van. A feje észak felé legyen, ha alszik. Ha teheti, napközben is kerülje az elektromos berendezések környékét, vagy ha ezt nem tudja megoldani, akkor vegyen egy harmonizálót, amellyel semlegesítheti az elektromos és elektromágneses tereket. Adja bizományiba a mikrosütőt. A mobilját harmonizálja, s a számítógépét is! Az erről szóló írásaimat olvassa el a Natúrszigeten.

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com