Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2010. február havi horoszkóp

A Kos megvalósíthatja régóta vágyott céljait, a Bikára is kedvező napok várnak. Az Ikrek konfliktusokra számíthatnak, és bizony jól teszik, ha vigyáznak a közlekedésben. A Nyilas kössön fegyverszünetet önmagával és környezetével, a Vízöntő végre lazíthat egy kicsit, megérdemli.

2/2. oldal

Mérleg

Mérleg2010. februárjában sokkal több megértést és toleranciát kell tanúsítanod közvetlen környezeteddel szemben, legyen szó családról, barátokról vagy éppen szerelemről. Pénzügyeid kissé összekuszálódhatnak egy váratlan kiadás miatt. Ha ez kölcsön lenne, amire valaki igényt tartana, most mondj nemet, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonodat. A hónap végére már érezheted Jupiter jótékony, nyugtató hatását.
Kedvező napjaid: 12, 14, 19, 24, 28.

Skorpió

SkorpióHa kisebb-nagyobb problémákkal, fura akadályokkal kerülsz szembe, ne futamodj meg, szállj szembe velük és győzd le őket! Ezeknek a gondoknak a megoldásához akár családodtól vagy barátaidtól is kaphatnál segítséget, ha kérnél, de kellő bátorsággal, egyedül is boldogulsz. A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet néhány fejezet, és ez felbolygathatja a mindennapokat, de a februári hónap alkalmas arra, hogy régóta függőben lévő ügyeket kedvezően és mihamarabb lezárj. A hónap végétől már fizikailag is sokkal jobban fogod érezni magad.
Kedvező napjaid: 1, 4, 19, 26, 27.

Nyilas

NyilasFebruár első fele nem tartogat jelentős változást, de 14-e után valahogy minden egyszerre derűsebbnek látszik, és könnyebben kivitelezhetőek a mindennapi feladatok. Alapjaiban kell néhány dolgot megváltoztatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet önmagaddal és környezeteddel, legyen szó önkritikáról, kis vagy éppen nagy nézeteltérésekről. Ez lelkivilágodnak is jót tesz, és másokkal közösen hamarabb találsz megoldást a problémákra. Még arra is képes leszel, hogy februárban gyorsan hozz okos döntéseket, és ez nemcsak erkölcsi, hanem akár anyagi formában is visszaköszön.
Kedvező napjaid: 3, 7, 15, 16, 20, 24.

Bak

BakFebruár elején használd ki a még Bakban járó Merkúr jótékony hatását, mert eredményesen intézheted karrierrel összefüggő ügyeidet. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra a hónapban, élj vele! Új üzleti kapcsolatok köttethetnek, amelyekből még komoly haszon származhat. Ha most nincs párod, annak megismerésére a hónap második fele különösen alkalmas. A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak.
Kedvező napjai: 5, 6, 13, 21, 27, 28.

Vízöntő

VízöntőNagyon mozgalmasra sikerült az év első hónapja? Végre lazíthatsz egy kicsit, érzelmek terén, munkában és tanulásban is némileg könnyebb heteknek nézel elébe. Az elmúlt két hónapban felgyülemlett feszültség enyhülni látszik. Pénzügyeid most új alapokra kerülhetnek, hisz a 10-én Vízöntőbe lépő Merkúr ebben sokat segít. Mindemellett megérdemelnél egy kis pihenést, használd ki a hétvégéket, akár barátaiddal, családoddal, vagy partnereddel. Add át magad az élet örömeinek!
Kedvező napjaid: 8, 11, 13, 24, 28.

Halak

HalakFebruár 11-én Vénusz a Halak jegybe lép. Ez érzelmi életünk felpezsdülése mellett segíthet abban is, hogy megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, amelyeket eddig halogattál, kerülted azok megoldását. Saját magaddal is törődj végre többet, megérdemled a kényeztetést, érzelmeidet is jól tudod felügyelni. Pénzügyek terén enyhe javulás mutatkozik, így megengedheted magadnak, hogy néhány napos szabadságra menj. A pihenés jót tenne, és újult erővel vághatsz bele dolgaid intézésébe.
Kedvező napjaid: 7, 8, 11, 16, 20, 27.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com