Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2010. január havi horoszkóp

A Bika karrierje hangsúlyos szerepet kaphat januárban. Az Oroszlán ne hagyja felgyűlni a feladatait, a Skorpió pedig akkor cselekszik legokosabban, ha új barátok után néz és bővíti tudását. A Nyilasnak teljesülhet régi, dédelgetett álma, a Bak figyeljen mindennapi feladataira.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegA bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően úgy érezheted, kissé fellélegezhetsz. Problémáid egy része az óévvel együtt a múlt homályába vész. Bár felmerülhet egy nyomasztó családi probléma, és noha leküzdhető a gond, minden tudásodat és akaratodat össze kell szedned ahhoz, hogy megtaláld a megoldást. Valaki sokkal jobban függ ugyanis tőled, mint ahogy azt gondolnád, és az ő számára te jelentheted a legfőbb kapaszkodót.
Kedvező napok: 7, 10, 16, 20, 31.

Skorpió

SkorpióMeglepően szélsőséges érzelmek dúlnak benned január elején, ami Mars erőteljes hatásának köszönhető. Ez a lelkileg felzaklató időszak számos kellemetlen szituációba sodorhat. Nem ártana végre észrevenned, hogy sok minden megváltozott körülötted, leginkább különböző emberi kapcsolataidat illetően. Legokosabban akkor cselekszel, ha új barátok után nézel. Vásárolj könyveket, magazinokat, amelyek hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez.
Kedvező napok: 6, 10, 15, 20, 22.

Nyilas

NyilasÚj év – és végre teljesülhet egy régi, eddig dédelgetett álmod. Ne halogasd a kezdést! Egy korábbi tevékenységért megkaphatod a méltó elismerést, megbecsülést, akár hírnevet is, sőt az is előfordulhat, hogy komolyabb pozícióba kerülsz, annak minden előjogával együtt. Valóban jelentős változások várhatók az életedben az új évben, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányúak. Ha új munkát ajánlanak neked, azt se utasítsd vissza!
Kedvező napok: 10, 11, 13, 19, 24, 25.

Bak

BakHirtelen nagyon megszaporodnak elvégzendő feladataid, és az is fontos, hogy különösen nagy figyelmet fordíts mindennapos dolgaidra, illetve a munkahelyeden, esetleg egyéb helyen betöltött szerepeidre. Sok fontos beszélgetésre kerülhet sor mostanság, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok eléréséhez vezető úton. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet. Szerelemben január utolsó napjai tartogatnak izgalmakat.
Kedvező napok: 11, 16, 18, 28, 29, 31.

Vízöntő

VízöntőAz új évben nem maradnak el az új izgalmak, fontos, hogy alapos körültekintéssel kezdd meg 2010-et. Ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, és ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, amelyeket később könnyen megbánhatsz. Az esetleges felelősségérzet nélküli viselkedésed ráadásul egy nagyobb nézeteltérésre is okot adhat. Sokkal okosabban tennéd, ha inkább ragaszkodnál ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben.
Kedvező napok: 9, 14, 18, 19, 26.

Halak

HalakMeglehetősen fontos információk birtokába juthatsz az év elején, olyan dologról szerezhetsz tudomást, amelyek nem feltétlenül tartoznak rád, és ezekkel nem is szabad visszaélned. Abba a hibába sem eshetsz, hogy ez esetleg elbizakodottá tegyen! Továbbra is fordítsd a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek elintézésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről is szó lehet. Van valaki a környezetedben, akinek boldogulása részben azon múlik, hogy Te mennyire tudod ösztönözni őt...
Kedvező napok: 4, 7, 9, 14, 23, 30.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com