Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. december havi horoszkóp

Az Ikrek számára érzelmekkel teli hónap következik, pénzügyekben azonban készüljön fel a vártnál nagyobb kiadásokra. Az Oroszlán, miként a Bak is, legyen körültekintőbb a közlekedésben, a Szűz zárja le régi ügyeit. A Skorpió decemberben jobban teszi, ha nem vesz fel hitelt.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegA hónap eleji konstellációk különösen érzelmeidre lesznek igen erős hatással. Összességében mégis kicsit magányosabb leszel december folyamán, mint máskor. A karácsony most nem dob fel, sokat törődsz önmagaddal, akár annak az árán is, hogy baráti és rokoni kapcsolataidat kissé elhanyagolod. Pénzügyeket illetően viszont szerencsés vagy, sokat dolgozol, és ez nem is marad eredménytelen, de néha érdemes lenne határvonalat húzni a munka és a magánélet között.
Kedvező napjaid: 3., 17., 28., 30., 31.

Skorpió

SkorpióA december eleji bolygóállások sok erőt és energiát adnak neked. Használd ki, hogy sok külső segítséget kaphatsz a fizikai és a szellemi fejlődéshez. A most következő időszakban barátaid és támogatóid játszanak főszerepet az életedben. Rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg, akik szerencsét és változást hozhatnak életedbe. Amennyiben vállalkozó vagy, anyagi gondjaid lehetnek, ha nem bánsz megfelelően a pénzzel. Ebben a hónapban nem javasolt semmilyen hitelfelvétel.
Kedvező napjaid: 7., 8., 13., 15., 20.

Nyilas

NyilasAz elmúlt hónapok nyugalma után most kifejezetten feszült leszel, egészen 22-éig, ekkor megnyugodnak a kedélyek, visszatalálsz a helyes útra, újra harmónia költözik életedbe. Az év utolsó napjaiban nagyon vidám, kiegyensúlyozott leszel, így a problémák, amelyek válladat nyomják, valamint a családi terhek mellett a munkahelyi feszültségek is szépen megszűnnek. Ha lehetőséged adódik, érdemes kikapcsolódni, külföldi vagy belföldi utazás mindenképpen jót tenne neked.
Kedvező napjaid: 10. 22., 25., 26., 27.

Bak

BakBár kellőképpen földhözragadt típus vagy, most változtatáson töröd a fejed. Legyél nagyon körültekintő, mert december folyamán könnyen dönthetsz elhamarkodottan. Összességében Jupiter megsegít, és elsietett döntés esetén is kihúz a bajból. A változtatás iránti igényed jogos, de ez konfliktusba sodorhat a közvetlen környezeteddel, amit nehéz lesz hipp-hopp helyre hozni. A közlekedésben legyél fokozottan körültekintő, főleg utazások során, illetve munkahelyi ügyek intézésénél.
Kedvező napjaid: 2., 6., 11., 14., 20. 24.

Vízöntő

VízöntőBármilyen hihetetlennek is tűnjön, kifejezetten szerencsés és egyben kiegyensúlyozott időszakot élsz meg az év utolsó havában, de készülj fel arra, hogy december 4-e és 7-e között kellemetlen eseményeket is tartogatnak a csillagok. Ezek inkább munkahelyi és otthoni konfliktusokból adódnak, eredményük szélsőséges esetben akár költözés vagy munkahelyváltás is lehet. Rokonaiddal kisebb viták, veszekedések adódhatnak, de nem most kellene eldönteni, kinek van igaza, köss békét mihamarabb mindenkivel.
Kedvező napjaid: 8., 12., 15., 20., 25.

Halak

HalakDecember közepén váratlan nehézséggel kell szembenézned, alaptalan pletykáknak lehetsz kitéve, amelyek nagyon elkeseríthetnek. Megeshet, hogy környezetedben néhány személy olyasmiket suttog a hátad mögött, amiknek nem örülnél, ha hallanád. Gondolj arra, hogy jól tudsz kommunikálni, használd ki ezt, hogy helyrerázd a dolgaidat, így kivédheted a mások által létrehozott kellemetlenséget. Szívügyek terén 13-a után várhatsz változást, új ismeretségeket köthetsz, vagy egy régi ismeretség bukkanhat fel újra...
Kedvező napjaid: 8., 16., 28., 24., 31.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com