Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 19. (ke) – József,Bánk,Józsa
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. november havi horoszkóp

A Bika legyen körültekintő, véletlenül se bántson meg senkit. Az Ikrek novemberben megalapozhatják sikereiket, amelyek évekig elkísérhetik. A Rák jól teszi, ha nem ad kölcsönt. A Szűz jegyűeket akár barátai, családtagjai is félrevezethetik. A Mérleg munkáját siker koronázza.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegRengeteg a tennivalód, a fejed búbjáig ér a munka, és mivel nemcsak kötelességből dolgozol vagy tanulsz, ezért a hónap közepén már elmondhatod, hogy megéri az erőfeszítés. Munkádat siker koronázza, és meglesznek a pozitív – erkölcsi és anyagi – vonzatai is. Ha már ilyen jól teljesítesz, a hónap végén lazíthatsz is egy kicsit. 19-étől még kellemesebb hatások érnek, a hónap végén a lehető legjobban alakul a párkapcsolatod, ha még nincs, kialakulhat egy új.
Kedvező napok: 5, 10, 12, 24, 27, 30.

Skorpió

SkorpióNovember folyamán igen jelentős mozgások figyelhetők meg. A Nap elhagyja a Skorpió jegyét, ami oda vezethet, hogy egyszer csak elveszted a fonalat, koncentrációkészséged csökken, ezért ne tervezz komolyabb dolgokat, inkább pihenj, ráadásul szükség lesz rád otthon és munkahelyeden egyaránt. Az utolsó héten egyre inkább a magánéleted válik fontossá, de most legyél a szokottnál is bizalmatlanabb, mert kihasználhatják jóindulatodat.
Kedvező napok: 12, 14, 19, 25, 26.


Nyilas

NyilasA hónap közepéig látszólagos nyugalom jellemzi mindennapjaidat, 15-ét követően azonban hirtelen nagy mozgalmasság jellemzi a hónap hátralévő részét. November közepétől kiváló lehetőségeket ígérnek a csillagok. Népszerű leszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére, amelyek később nagyon hasznossá válhatnak számodra. Most szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz. A hónap közepén létesített üzleti, baráti vagy szerelmi kapcsolat hosszú távra szól!
Kedvező napok: 2, 6, 11, 15, 27, 29.

Bak

BakNagyszerű időszak köszönt be a novemberrel. Most jött el a változás pillanata számodra, használd ki lehetőségeidet. Azok a változások, amelyek ebben a hónapban történhetnek veled, legalább két évre meghatározóak lehetnek – így nem érdemes homokba dugnod a fejed. A változások döntően pozitív irányúak, különösen november elején és közepén, csak arra kell vigyáznod, hogy ki ne használják jó szívedet. Míg a hónap eleje inkább a pénzügyeknek kedvez, november közepén a szerelmi sikereidre lehetsz büszke.
Kedvező napok: 5, 7, 9, 16, 18, 26.

Vízöntő

VízöntőNagyszerű hónap vár rád, eljött a te időd, de ez még nem ok a lazításra, a sikerért most is meg kell dolgoznod. Ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz, akkor erre inkább a hónap eleje alkalmas, a hónap közepének sokat ígérő konstellációját kár volna elvesztegetni lazsálásra, semmittevésre. Hivatásban, tanulásban vadonatúj fejezet kezdődik novemberben, ami évekre meghatározhatja céljaidat. Ámor nyila is eltalálhat végre...
Kedvező napok: 3, 9, 12, 16, 23.


Halak

HalakNovember eleje sok mozgalmasságot ígér, új ismeretségekre tehetsz szert, amelyekből profitálhatsz – nemcsak erkölcsileg, hanem akár anyagilag is. Új tervek megvalósítására kiváló a hónap közepe. Emberi kapcsolataid leginkább a hónap elején mutatnak harmóniát és kiegyensúlyozottságot, míg a hónap közepe egy érdekes, akár új szerelem megjelenését is hozhatja számodra. Minden rejtett és nyílt vágyad teljesülhet, ne légy túlságosan akaratos, és akkor a kapcsolat akár évekig is tarthat.
Kedvező napok: 6, 9, 14, 17, 25.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com