Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 28. (csü) – Gedeon,Johanna,Hanna
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. október havi horoszkóp

Családon belül a Bika ne kezdjen olyan beszélgetésbe, levelezésbe, ami félreértésre adhat okot. Az Ikrek ne halogassanak tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat! Az Oroszlán mostanában senkinek ne adjon kölcsön, mert kevés esély van rá, hogy azt valaha is visszakapja.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegNagyon mozgalmas, pozitív hatásokkal teli időszak következik, energiában nem lesz hiány, csak vigyázz, ne pazarold haszontalanságokra! Emellett sajnos családi konfliktusokból is bőven kijut, mégis mindegyikből tanulhatsz valamit. Október második felére enyhülnek a gondok. A munkában, tanulásban sikerekre számíthatsz. Ha lakáscserén, költözésen töröd a fejed, arra ez a hónap teljesen alkalmas! Új szerelem is beköszönthet az életedbe, járj nyitott szemmel!
Kedvező napjaid: 4, 8, 10, 17, 25, 26.

Skorpió

SkorpióNem érzed jól magad a bőrödben, nehezen találod a helyed, úgy érzed, mindenhol és mindenki mellőz – ez Uránusz kellemetlen hatásának eredménye. Számos akadállyal kell szembenézned október folyamán. A csalódásokkal teli időszakot még barátaiddal, esetleges pároddal való kapcsolatod is alaposan megsínyli. Kisebb veszekedésekre, konfliktusokra is lehet számítani, főleg a 12-e és 20-a közötti napokban. Anyagilag vegyes ez a hónap, bevételekre és váratlan kiadásokra egyaránt számíthatsz.
Kedvező napjaid: 6, 9, 10, 27, 30.

Nyilas

NyilasOktóber hava a problémák megoldásának ideje. Némileg más szemszögből kell látnod a világot, mert most nemcsak a saját gondjaid megoldásán kell nagy erővel dolgoznod, hanem a családodnak is lesznek olyan dolgai, melyekben a te segítségedet várják. Az ősz beköszöntével még olyan dolgok is nyomaszthatnak, amelyek máskor nem okoznának lelki problémákat. Vigasztaljon azonban a tudat, hogy célkitűzéseid jó úton haladnak, sikereket könyvelhetsz el, és november közeledtével a kedved is jelentősen jobb lesz.
Kedvező napjaid: 2, 5, 16, 25, 28, 30.

Bak

BakA párkapcsolatban élő Bakok munkahelyi problémái október első napjaiban igencsak felerősödhetnek. A családi életedben is szeretnél rendet tenni, amiben az anyagiak segíthetnek, de az erőszak vagy az akarnokság már kevésbé. Próbálj meg olyan kompromisszumokat találni, amelyek környezeted minden tagjának, esetleg barátaidnak is megfelelnek. Ez nehéz feladat, mégis sikerülhet, ha toleráns vagy. Érdemes lenne egy kis pihenést is beiktatni a rohanó hétköznapok közé.
Kedvező napjaid: 3, 7, 13, 21, 24, 29.

Vízöntő

VízöntőNagyszerűen indul az október, bár a hónap utolsó napjaiban már számos nehézségre számíthatsz, amit párkapcsolatodban és hivatásodban is megérezhetsz. Családoddal, társaddal vagy épp közeli barátoddal félreérthetitek egymást, ez konfliktusba torkollhat. Karriereddel összefüggésben bonyodalmakra is sor kerülhet, így jelentősen több türelemre lesz most szükséged, mint eddig bármikor. Azonban akadnak segítőid is, akik támogatóid lehetnek a nehezebb pillanatokban.
Kedvező napjaid: 6, 9, 12, 17, 25.

Halak

HalakAz ősz első hideg hónapja kellemesnek és ígéretesnek tűnik, egy dologra azonban feltétlenül oda kell figyelned: az új ismertségek sok gondot okozhatnak, de októberben megszakadhat néhány régi vagy induló barátság is, és csalódhatsz abban, akit eddig barátnak hittél. Az előzőekkel ellentétben váratlan pénzforráshoz juthatsz, de légy óvatos, ne költsd el meggondolatlanul. Társaddal vagy kiszemelteddel kapcsolatban is problémák merülhetnek fel.
Kedvező napjaid: 6, 8, 14, 16, 23.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com