Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. szeptember havi horoszkóp

A Kos dolgozzon sokat, használja kreativitását. A Rák jegyűeknek pozitív változásokat hozhat a szeptember, segíti őket Jupiter. A Szűz jobban teszi, ha nem most hozza meg fontos döntéseit. A Vízöntő figyeljen oda az egészségére, a Halak pedig hallgassanak a megérzéseikre.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegMár szeptember első napjaiban ösztönösen érezni fogod, hogy most elindulhatsz a fejlődés felé vezető úton – bár ez a folyamat nem egy hirtelen jött dolog eredménye, de a csillagok most kedveznek a sikerhez. Kedvező fordulatok jönnek, ezért energiádat ne szórd szét feleslegesen. Ne kapkodj el semmit, fontolj meg alaposan minden döntést. Anyagiak terén fontos döntéseket kell hoznod, jól teszed, ha kikéred környezeted véleményét is. Szerelemben vegyes hatások várhatóak.
Kedvező napjaid: 1., 3., 6., 14. és 20.

Skorpió

SkorpióAz ősz napról napra közeledik, és az elvégzendő feladatok is megszaporodnak. Figyelj a váratlan lehetőségekre, mert 17-éig jelentős változás következhet be éltedben, amely akár pénzügyi helyzetedre is jelentősen kihathat. A szerelemben is pozitív időszak várható, ha már van párkapcsolatod, akkor érzelmeid még inkább elmélyülnek a szeretett személy iránt, ha magányos vagy, a hónap második fele kedvez egy új szerelem megérkezéséhez.
Kedvező napjaid: 6., 9., 17., 25., 30.

Nyilas

NyilasSzeptemberben meglepően átalakulsz, kinyílsz, önbizalmad megerősödhet, céltudatosság jellemez, tele leszel energiával, új barátokat szerezhetsz. Amennyiben költözést, munkahelyváltást, netán új vállalkozás elindítását tervezed, különösen a 9-étől 18-áig tartó időszak alkalmas erre. Könnyen előfordulhat, hogy valamilyen szerencse váratlan módon érkezik az életedbe. Egészséged érdekében kerüld a stresszt és a túlhajszoltságot.
Kedvező napjaid: 6., 9., 10., 14. és 18.

Bak

BakMeglepően sikeresen indulhat szeptember hava, különösen munka és karrier területén, magánéletedben azonban adódhatnak kisebb bosszúságok, értelmetlen konfliktusok. Tele leszel erővel, energiával és kellő lelkesedéssel, de nem mindig tudod, merre vedd az irányt. Szerelemben a romantika, az álmodozás, az önfeláldozás lehet jellemző rád, de ha túl sokat vársz a másik féltől, akkor könnyen csalódás lehet a vége.
Kedvező napjaid: 7., 10., 13., 20. és 27.

Vízöntő

VízöntőAmbíció, kreativitás és kitartás! Mindezek együttese megvan most benned, és szeptemberben komoly eredményeket hozhat életedbe, különösen karrier és anyagiak terén. Kifejezetten könnyedén sikerülhet végre számos régi problémát megoldani. Érzelmek terén kiegyensúlyozott időszak következik, egészségileg viszont jól teszed, ha figyelsz magadra, mert megnő a baleseti és betegségekkel összefüggő rizikófaktor.
Kedvező napjaid: 7., 14., 26. és 28.

Halak

HalakSok váratlan helyzetet hoz a közelgő őszi időszak. Figyelj oda a külvilágból érkező apró jelekre, intuíciód sokat segíthet abban, hogy eldöntsd, mi a jó és rossz közti különbség. Akkor tudsz igazán nagy sikereket elérni, ha képes leszel együttműködni, elfogadni vagy szükség esetén kérni mások segítségét. A pénzügyek kiemelt szerepet kapnak, különösen szeptember elején. Szerelmi életed 13-a után fellendül, a magányos Halak párra lelhetnek.
Kedvező napjaid: 5., 13., 16., 19. és 20.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com