Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. augusztus havi horoszkóp

A Kosra nagyszerű napok várnak, élete fordulóponthoz érhet, csakúgy, mint a Bikáé. Az Oroszlánra is sok jó vár, végre mellé állhat a szerencse. A magányos Szüzek most megtalálhatják párjukat, a szingli Vízöntőre biztosan rátalál a szerelem. A Mérleg ne hajszolja túl magát.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegEgy lelki keszekuszaságot okozó konstelláció a hónap első napjaiban feszültségek felhalmozódását idézheti elő benned. Rettentő makaccsá válhatsz, egyáltalán nem hallgatsz másokra, csak mész a saját fejed után. Robbanékonyság fog jellemezni, és emiatt hajlamos lehetsz arra, hogy idegeid teljesen felmondják a szolgálatot a túlhajszoltság miatt. Keress időt a pihenésre! A hónap vége nyugalmasabbnak ígérkezik, sőt, ha magányos vagy, végre a szerelem is befut.
Kedvező napjaid: 18, 24, 27, 29.

Skorpió

SkorpióIgen vegyes hatások jellemzik augusztus havát, mindennapjaidat jó és kellemetlen élmény egyaránt övezni fogja. Bár folyamatosan tele leszel energiával, ugyanakkor könnyen szétszórttá válsz, és nem abba fekteted az erődet, ami igazán fontos lenne. Augusztus kiválóan alkalmas arra is, hogy régi terveidből egyet-kettőt megvalósíts, és újra teret engedj fantáziádnak. A magányosok szerelmi élete 13-a után lendülhet fel, a párban élőkre pedig romantikus időszak vár.
Kedvező napjaid: 13., 18., 19., 28., 30.

Nyilas

NyilasAugusztus első napjaiban számos kellemetlen pillanat nehezítheti meg életedet, régi problémák kerülhetnek elő a süllyesztőből, amelyeket éppen ideje lezárni. Ha ez most sem sikerül, később csak még nagyobb gondokat okoznak. 21-e után viszont sokkal szerencsésebbé válik a helyzeted, és munka, valamint szerelem területén is jelentős fordulatok következhetnek be. Különösen a párjukat még kereső Nyilasokra várnak nagyszerű lehetőségek.
Kedvező napjaid: 16., 21., 23., 28.

Bak

BakNagyon jókedvű vagy, a kánikula neked bizony nem árt meg. Jelentős, egyben pozitív energiák segítik mindennapjaidat, hatalmas eltökéltség és óriási akaraterő jellemez augusztus folyamán, ami a bolygók pozitív hatásának köszönhető. Kreatívvá válsz, új ötleteiddel képes leszel lenyűgözni környezetedet, feljebb léphetsz a ranglétrán. Szerelemben ösztönösség és szenvedély lesz úrrá rajtad, ha még magányos vagy, a hónap során nagy lehetőséget kapsz egy új szerelem megjelenésére!
Kedvező napjaid: 7., 11., 14., 22., 30.

Vízöntő

VízöntőRád is rád férne a pihenés, így ha még nem volt eddig erre időd, akkor augusztusban mindenképp keress rá alkalmat és helyet! Ne keress kifogásokat, hiszen erőd végén jársz, és mindenképpen szükséged lenne arra, hogy kellőképpen feltöltődj újra energiával. Ha hódítani lenne kedved, most ne fogd vissza magad, ha még szingli vagy, biztos, hogy rád talál a szerelem. A párkapcsolatban élőkre is romantikus, izgalmas napok várnak.
Kedvező napjaid: 2.,5., 7., 14., 20.

Halak

HalakA bolygók kellemetlen hatása miatt augusztus első napjaiban váratlan konfliktushelyzetekbe keveredhetsz, de határozottságodnak köszönhetően szerencsére minden nehézségen hamar túllépsz. 10-étől jelentős kérdésekben kell majd döntened, semmit ne hamarkodj el! Kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy kipihend magad, és sok időt tölts családoddal. Készülj fel arra, hogy augusztus utolsó napjai a munka terén megterhelők lehetnek.
Kedvező napjaid: 6., 8., 10, 17., 19.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com