Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. július havi horoszkóp

Az Oroszlán előtt mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak. Tele lesz életkedvvel, energiával. Karrier és szerelem terén egyaránt nagyszerű hónap vár a Szűzre is. A Halak alaposan gondolják meg, kinek mit mondanak, mert bár nem szándékosan, megbánthatják szeretteiket, ismerőseiket.

2/2. oldal

Mérleg

MérlegAttól, hogy nyár van, még ugyanúgy meg kell oldanod a feladataidat, az életed nem áll meg, sőt nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted július második felében, ebben nagy segítségedre lesz környezeted is. Lehetőséged lesz arra, hogy kamatoztasd tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott minden újdonságra. Munkahelyeden, vállalkozásodban csak siker vár rád. Szerelem terén is pozitív irányba fordulnak dolgaid!
Kedvező napjaid: 2., 4., 10., 14., 20., 29.

Skorpió

SkorpióA nyár dereka minden Skorpió jegyűt arra fog ösztönözni, hogy alapos önvizsgálatot tartson, mihamarabb felvegye a kapcsolatot belső énjével – a jobbikkal és a problémásabbal egyaránt – és őszintén kiértékelje önmagát és másokhoz való viszonyát. Ezzel a lépéssel önbizalmad is megerősödhet, és új élményekben lehet részed. Július utolsó napjai kellemetlen pillanatokat hozhatnak, mert aktivitásod mellett pesszimizmusod is megnőhet.
Kedvező napjaid: 5., 8., 13., 17., 25.

Nyilas

NyilasBár Te a tél szülötte vagy, július hava mégis különösen aktívan telik, gondok nélküli napokat élsz át, a siker sem marad el! A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha jól használod ki a hirtelen adódó lehetőségeket. Szerelmi ügyekben a hónap vége hozhat fordulatot. A magányosok párra találhatnak.
Kedvező napjaid: 7., 15., 20, 27, 28.

Bak

BakJúlius első napjaiban nagyon vigyáznod kell vérmérsékletedre, hajlamos leszel a dühkitörésekre, felesleges konfliktusok generálására, hisz a Mars rengeteg negatív energiája kellemetlenül hat rád. Robbanékonyság, logikátlanság, kapkodás jellemzi július havát, könnyen keveredhetsz vitákba. Légy nagyon körültekintő, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet munkahelyeden és a magánéletben egyaránt.
Kedvező napjaid: 1., 2., 5., 19., 20.

Vízöntő

VízöntőErő, energia és óriási lelkesedés jellemez július során, ami a Jupiter pozitív hatásának köszönhető. Fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestül megváltoztass, ha kell, akár meg is szüntess! Nem csoda, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot. Szerencsés helyzetben vagy, mert környezeted is támogat. Maradj hű önmagadhoz, és ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében.
Kedvező napjaid: 9., 17, 19., 20., 27., 30.

Halak

HalakSzámos kérdést hoz ez a hónap, sok okos döntésre van szükség. Lesz részed kellemesben és kellemetlenben egyaránt. Jókedv és nehézség váltják egymást. Zavarok léphetnek fel emberi kapcsolataidban, érzelmek terén. Ezek váratlan feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethetnek, amelyeket most nem lesz könnyű kezelni. Így jól teszed, ha alaposan meggondolod, kinek, mit mondasz, mert bár nem szándékosan, de megbánthatod szeretteidet, ismerőseidet.
Kedvező napjaid: 3., 7., 10., 15., 20.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com