Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Test-lélek-szellem

Szatmári Nóra:

2009. június havi horoszkóp

A Vízöntőre nagyszerű hónap vár, bármibe kezd, azt könnyedén sikerre viheti. A Mérleg dolgai is jól alakulnak, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnia az adandó alkalmakat. A Bika fordítson több időt a szeretteire, a Skorpió jól teszi, ha mélyen magába néz...

2/2. oldal

Mérleg

MérlegHabár az év legsikeresebb időszaka még hátra van, június sem fukarkodik a jóval! Igazán jó és nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre lépj munkahelyeden, elismerésben részesítsenek, esetleg megcsípj egy jobb állást. Nagyon jól alakulnak dolgaid, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű önmagadhoz. Légy kritikus saját magaddal, de soha ne szigorúbb a kelleténél!
Kedvező napjaid: 4, 6, 15, 19, 23, 26.

Skorpió

SkorpióSzámos régi, szőnyeg alá sepert dolgot megoldottál az elmúlt hónapokban, de mindennek nincs vége. Most ahhoz érkezett el az idő, hogy alaposan, mélyen áttekintsd és módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal vagy akár kollégáiddal is. Új munka válhat aktuálissá, vagy jelentősen módosulhat a régi. Érdekes szerződést köthetsz, régieket bonthatsz fel, és ez vonatkozhat dolgokra vagy személyekre is. A lényeg az, hogy változtatnod kell számos berögződöttségen, és tisztán kell látnod jelenlegi helyzetedet.
Kedvező napjaid: 7, 11, 16, 19, 28.

Nyilas

NyilasTüzes, vehemens jellegeddel ellentétben most nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz. Júniusban a családod és barátaid élete kerül a középpontba. Jól teszed, ha alaposan átgondolod az emberekhez fűződő viszonyodat, így nemcsak őket, hanem önmagadat is jobban megismerheted. Ez kiváló időszak arra is, hogy együtt legyél másokkal, és kissé toleránsabbá válj.
Kedvező napjaid: 7, 10, 15, 19, 25.

Bak

BakHangulatod a hőmérséklet folyamatos emelkedésével együtt növekszik, egyre többet mosolyogsz. Igazán nagyszerű hónap a mostani, különösen tanulásra, karrierépítésre, munkahelyváltásra. Új barátokra tehetsz szert, akik hosszú távon, akár a bajban is melletted lesznek. Hajlamos lehetsz most arra, hogy többet filozofálgass, elmélkedj a kelleténél. Több önbizalom és magabiztosság jellemezhet a hónap végén. Ha kiruccanást tervezel a nyárra, már most kezdd el szervezni.
Kedvező napjaid: 6, 9, 14, 16, 20, 27.

Vízöntő

VízöntőNagyszerű hónap vár rád, Jupiter lesz a titkos segítőd, bármibe kezdj most, azt könnyedén sikerre viheted, még támogatókat is találsz terveid megvalósításához. Régebbi dolgaid befejezéséhez is nagyon jó időszak következik. Fontos, hogy elegendő időt szánj pénzügyeidre, mert ha ezt nem teszed, a hónap végére anyagi problémáid lehetnek. Családi- és magánéletedben is fontos heteknek nézel elébe, egyik napról a másikra jelentős változások jöhetnek.
Kedvező napjaid: 3, 12, 18, 26, 29.

Halak

HalakJúniusban bizony megeshet, hogy dolgaid intézéséhez, rendezéséhez külső segítségre lesz szükséged, ezért egyáltalán nem teszed jól, ha csak önmagadra támaszkodsz. A másokkal való együttműködés fontos kérdéssé válik. Akár üzleti, akár magánéleti téren nem árt megvizsgálnod lehetőségeidet és azt, vajon biztosan nyújtasz-e annyit másoknak, mint amennyit te kapsz tőlük.
Kedvező napjaid: 8, 10, 14, 27, 29.

Szatmári Nóra

(Forrás: www.ezoterikus.hu)

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com